|
|
| נשלח ב-23/12/2021 00:07 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
לה''ו. בין יש, אושר עד, ורמי לוי אושר עד נראה לי הכי זול. אממה?! שבוע שעבר נכנסתי לאושר עד, והמחירים למוצרים אחרים, היו עושר עד הגג... שלהם!
|
|
ספרתי את זה למישהו שהיה הערב באושר עד, והוא טוען שמחירי חד פעמי באושר עד הוא כמעט כפול ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2021 01:56 |
|
| |
איפה אצל הערבים המחירים נותרו כשהיו, שמישהו יתן מחירים ומקום שתואם למחירים שהוא לא עזה או רמאללה
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2021 11:15 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2021 16:11 |
|
| |
מי שמעניין אותו לבדוק, מוכרים חד פעמי בבית בירושלים, קומת קרקע, ברחוב הטורים פינת רשי, על רחוב הטורים, ליד התחנה. רשום שמה בשלט ; חד פעמי, הכי זול בעיר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2021 20:13 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
מי שמעניין אותו לבדוק, מוכרים חד פעמי בבית בירושלים, קומת קרקע, ברחוב הטורים פינת רשי, על רחוב הטורים, ליד התחנה. רשום שמה בשלט ; חד פעמי, הכי זול בעיר
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2021 22:27 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
| רציף כתב: |  |
מי שמעניין אותו לבדוק, מוכרים חד פעמי בבית בירושלים, קומת קרקע, ברחוב הטורים פינת רשי, על רחוב הטורים, ליד התחנה. רשום שמה בשלט ; חד פעמי, הכי זול בעיר
|
|
מס הכנסה, עיריית ירושלים, ביטוח לאומי, מע''מ וכו', מודים לך על המידע.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2021 21:50 |
|
| |
אצלינו בבית חוסכים
נייר טואלט שימוש דו כיווני.
יבוש ושימוש חוזר.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2021 22:34 |
|
| |
| כתבןפלוס כתב: |  | אצלינו בבית חוסכים
נייר טואלט שימוש דו כיווני.יבוש ושימוש חוזר. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2022 15:41 |
|
| |
תופעה ידועה, כשיש העלאת מע"מ באחוז, המוצרים עולים בקצת יותר מאחוז... כנ"ל עם הח"פ והשתיה המתוקה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2022 20:41 |
|
| |
מצדרביעי
| רציף כתב: |  | מי שמעניין אותו לבדוק, מוכרים חד פעמי בבית בירושלים, קומת קרקע, ברחוב הטורים פינת רשי, על רחוב הטורים, ליד התחנה. רשום שמה בשלט ; חד פעמי, הכי זול בעיר נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תודה, ליד תחנת הרכבת?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2022 01:22 |
|
| |
יש ברח' הישיבה, סמוך לרח' מלכי ישראל, חנות ח"פ שלפי הידוע לי זולה מאוד, כמובן המס התייקר גם שם, אבל יש שם עדיין דברים סבירים יחסית.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2022 01:33 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
| רציף כתב: |  | מי שמעניין אותו לבדוק, מוכרים חד פעמי בבית בירושלים, קומת קרקע, ברחוב הטורים פינת רשי, על רחוב הטורים, ליד התחנה. רשום שמה בשלט ; חד פעמי, הכי זול בעיר נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תודה, ליד תחנת הרכבת? |
|
אין שם תחנת רכבת. כנראה התכוון לתחנת האוטובוס בצד הקרוב לרחוב רש"י, יחסית קרוב לרחוב יפו מאשר לרחוב מלכי ישראל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|