רבני ביתר ידונו על עצם היכולת להשתמש בטלפונים סלולרים אם תבוטל הקומה הכשירה
"והננו מודיעים בזה, כי באם חלילה הגזירה תיכנס לתוקף, יתקיים דיון ובירור מחודש בדבר עצם היכולת להשתמש בטלפונים סלולריים במציאות החדשה ונודיע לציבור הקדוש את דבר ההחלטה". https://mobile.kikar.co.il/article/408529
גדולי הרבנים פועלים עבור שמירת התורה. והעסקנים החמדנים עבור רווח אישי עצום.
אבישי בצער רב אני אומר העסקנים שולטים ומפעילים את הרבנים לגריפת כסף באצטלא דקדושה וזו לא פעם ראשונה. ולכן אין לי אמון בכל העניין הזה. (שמא שמעת על רב כלשהו, שהתנגד לועדת התקשורת ומחה על חסימת קווים נקיים?)
בנוסף ביקשו מהציבור ללחוץ על חברות התקשורת "כל מי שברשותו קו סלולרי שאינו לצורך המכשיר האישי שלו, אלא לבני ביתו - בחורים או בנות סמינרים, יחתום על טופס עבור חברת התקשורת עליה הוא מנוי, ובו דרישה מראש ל'ביטול מותנה' של הקו - ברגע שהגזירה הנוראה תיכנס חלילה לתוקף". בנוסף, הורים שיש להם קו שאינו הכרח גמור או כאלו אשר ירצו בכל זאת לחתום על טופס ביטול מותנה גם עבור הקווים האישיים, רב יהיה זכותם בהצלת היהדות מהסכנה האיומה."
לה''ו. ראשית, אני קורא בין השורות, מהידיעה אתמול על הרב החדש של ביתר, והנ''ל, שהוא מחפש לקפוץ כבר להיות רשכבה''ג.
שנית. אין שום צורך (ולא ידוע לי שקיים) למלא שום טופס. היום אתה מתקשר (או חלילה נכנס לאינטרנט הטמא לנתק), ומבטל על המקום!
אם אתה מאמין בתורה שלך אתה לא צריך כפייה ואמצעי שליטה . ברגע שאתה מכריח וכופה את התורה שלך אתה בעצם אומר שהתורה שלך היא שקר ואינה נכונה בעליל ואינך יכול באמצעי הסברה הגיוניים להוכיח אותה ולכן אין לך ברירה אלא להכריח את זולתך לקיים את מה שאתה רוצה כי זו הדרך היחידה שיש לך להצדיק ולממש את הדעה הזו. ברוך בואך לאירן ואפגניסטן.
העסקנים/רבנים בציבור החרדי מוכרחים , פשוט מוכרחים להחזיק את העדר עם קולר ורצועה עם שליטה מרחוק. אין שום מצב שיאפשרו בחירה חופשית . אם היה באפשרותם הם גם היו שולטים בכמות החמצן שאפשר יהיה לנשום.
העסקנים/רבנים בציבור החרדי מוכרחים , פשוט מוכרחים להחזיק את העדר עם קולר ורצועה עם שליטה מרחוק. אין שום מצב שיאפשרו בחירה חופשית . אם היה באפשרותם הם גם היו שולטים בכמות החמצן שאפשר יהיה לנשום.
בנוסף ביקשו מהציבור ללחוץ על חברות התקשורת "כל מי שברשותו קו סלולרי שאינו לצורך המכשיר האישי שלו, אלא לבני ביתו - בחורים או בנות סמינרים, יחתום על טופס עבור חברת התקשורת עליה הוא מנוי, ובו דרישה מראש ל'ביטול מותנה' של הקו - ברגע שהגזירה הנוראה תיכנס חלילה לתוקף". בנוסף, הורים שיש להם קו שאינו הכרח גמור או כאלו אשר ירצו בכל זאת לחתום על טופס ביטול מותנה גם עבור הקווים האישיים, רב יהיה זכותם בהצלת היהדות מהסכנה האיומה."