בית פורומים בחדרי חרדים

טמטום ה"רב קו" מסכן חיים.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/12/2021 08:44 לינק ישיר 

מצד רביעי.

היום לנהג אין שום קשר עם הנוסעים והוא לא אחראי ולא מעניין אותו התשלום. האחריות היא על הנוסעים עצמם.
הרי עולים גם מהדלת האחורית ומשלמים בעמדות שבתוך האוטובוס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 13:10 לינק ישיר 

באמת אידיוטי. פעם היו פנקסי קופת חולים עם קבלות. היום כולם חייבים להחזיק כרטיס מגנטי, ומה עם מי שלא רוצה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 14:21 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
אם כבר, אז גם כרטיסי איזי פארק לחניה אזלו מן העולם, אי אפשר יותר לשלם על חניה רק באפליקציות

אפשר גם בטלפון גם בפנגו וגם בסלופארק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 15:07 לינק ישיר 

שאגתשביט כתב:

באמת אידיוטי. פעם היו פנקסי קופת חולים עם קבלות. היום כולם חייבים להחזיק כרטיס מגנטי, ומה עם מי שלא רוצה?

אין שום בעיה להחזיק כרטיס קופת חולים בארנק או בכיס

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 15:29 לינק ישיר 
מצדרביעי

יוחנןש כתב:
הבעיה שזה גזילה.
זה דומה למי שמחכה בסופר כדי לקנות ארוחה, כשהוא כ"כ רעב. ובסוף גילה, שהארנק איננו איתו. לבושתו ולצערו הוא חייב לצאת מהחנות עם ידיים ריקות.

הבעיה כאמור בתכנון כמו שדובר

ההבדל הגדול הוא שכרטיס אשראי ניתן להעביר כמעט בכל חנות, לעומת זאת למלא רב קו בהרבה מקומות פשוט אי אפשר (שלא לדבר על המכונות התקולות...), אני לא יודע מה המצב ספציפית במירון, אבל הרבה פעמים פשוט אין ברדיוס הקרוב היכן למלא...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 15:36 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
מצדרביעי

יוחנןש כתב:
הבעיה שזה גזילה.
זה דומה למי שמחכה בסופר כדי לקנות ארוחה, כשהוא כ"כ רעב. ובסוף גילה, שהארנק איננו איתו. לבושתו ולצערו הוא חייב לצאת מהחנות עם ידיים ריקות.

הבעיה כאמור בתכנון כמו שדובר

ההבדל הגדול הוא שכרטיס אשראי ניתן להעביר כמעט בכל חנות, לעומת זאת למלא רב קו בהרבה מקומות פשוט אי אפשר (שלא לדבר על המכונות התקולות...), אני לא יודע מה המצב ספציפית במירון, אבל הרבה פעמים פשוט אין ברדיוס הקרוב היכן למלא...

כפתור ופרח.
היו צריכים למלא את הרב קו
על האוטובוס

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 16:08 לינק ישיר 

חברת קווים אחראית על רוב מאות נקודות הטענה של רב קו. לאחרונה ממש, היתה פריצת סייבר שהשביתה את המכשירים. היה ויכוח בין חברת פלאפון, חברת התוכנה וחברת אבטחת הסייבר על תיקון התקלה ובינתיים כל המכשירים של קווים היו תקולים! יתכן והבחור נתקל במכשיר תקול. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 16:14 לינק ישיר 

הטכנולוגיה מתפתחת בצעדי ענק. אוטוטו ניתן יהיה להטעין את הכרטיסים גם באוטובוסים. אגב, מבקר המדינה פירסם דו"ח ולפיו 45% מהמשרות צפויות להיעלם בקרוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 19:28 לינק ישיר 

זו באמת בעיה חמורה.

אני בעד לאפשר ל'קול קו' לפתח אפשרות לתשלום טלפוני באשראי. זה אמור להיות פשוט יחסית, בוחרים מספר קו, תחנת עלייה ותחנת ירידה ומשלמים באשראי. מקבלים מספר אישור תשלום שאותו ניתן להציג לפקח.

הטכנולוגיה כבר קיימת באפליקציות וזה יהיה פשוט מאד ליישם אותה מבחינה טכנולוגית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 22:09 לינק ישיר 

למה הוא לא נסע בטרמפים?

למה הוא לא ביקש כסף מאנשים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 22:30 לינק ישיר 

המטרה לא להטריד את הנהג ראויה.
לצד זאת צריך למצוא דרך לאפשר לאנשים להשתמש בתחבורה ציבורית גם בלי רב קו זמין
מישהו יודע מה קורה בתחבורה ציבורית בחו"ל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 22:32 לינק ישיר 

בחו"ל אתה קונה ומתקף לבד. כך ברכבות התחתיות כך בחשמליות. אין שום אינטראקציה עם הנהג. יש סדרנים ואם נתפסת אתה משלם קנס. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > טמטום ה"רב קו" מסכן חיים.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.