| נשלח ב-26/12/2021 00:44 |
|
| |
מדוע הערבים לאחרונה מרימים ראש? ההכלה בפרעות שומר החומות? כניסת רע"מ לקואליציה?
תושבת לוד Rafi Vered @RafiVered בטוויטר: בזמן שהבן שלי יצא לאימון אינטרוולים, שני צעירים ערבים שעברו מולו אמרו לו: "טוב שאתה מתאמן לרוץ, אבל זה לא יעזור לך כשתברח מאיתנו". החיים בלוד ממשיכים. הפעיל החברתי מאיר ליוש בטוויטר מגיב: שואלים אותי תמיד: "תגיד, מה, אתה באמת מרגיש שהראש שלהם הורם מאז שרע"מ נכנסה לממשלה?" ואני עונה - ברור. אף פעם, אף אחד, לא דיבר ככה לילדים ברחוב. אף פעם.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2024 07:38 |
|
| |
ההתבטאויות האלה נשמעות בהרבה מקומות
בכלל מה שונים כל אירועי אמסטרדם המזעזעים מכל האירועים שהיו בשומר החומות ?
הפרוגרס שולט בכל מקום במערב אירופה בארצות הברית
לא בטוח שכעת באמריקה יהיה שינוי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2024 07:36 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | תושבת לוד Rafi Vered @RafiVered בטוויטר: בזמן שהבן שלי יצא לאימון אינטרוולים, שני צעירים ערבים שעברו מולו אמרו לו: "טוב שאתה מתאמן לרוץ, אבל זה לא יעזור לך כשתברח מאיתנו". החיים בלוד ממשיכים. הפעיל החברתי מאיר ליוש בטוויטר מגיב: שואלים אותי תמיד: "תגיד, מה, אתה באמת מרגיש שהראש שלהם הורם מאז שרע"מ נכנסה לממשלה?" ואני עונה - ברור. אף פעם, אף אחד, לא דיבר ככה לילדים ברחוב. אף פעם. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2021 07:37 |
|
| |
אם חפצי חיים אנחנו, חייבים לטפל בהם ביד ברזל.
שאו עיניכם מסביב אל העולם המוסלמנאצי מלבנון דרך סוריה ועירק , ועד סעודיה, אלג'יריה, ולוב ועוד.. וראו מה הפירוש " והוא יהיה פרא אדם " מי שחושב שאם ניתן למוסלמנאצים עוד ועוד פריוולגיות, אז הם ישנו את הזהות שלהם טועה! כ-ו-ל-נ-ו נשלם על כך בריבית דריבית. זכותם של ערבים נרומטיביים לחיות כמו כל אזרח. אבל את הלאומניים, את הפורעים המוסלמנאצים, חייבים לבער ביד ברזל ובזרוע נטויה.
תוקן על ידי momeir ב- 26/12/2021 08:16:37
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2021 02:40 |
|
| |
אין קשר לממשלה . הערבי הצעיר לא מבין בדקויות של פוליטיקה . הערבי הצעיר הוא חתול רחוב שמזהה חולשה ואת החולשה הזו שידרנו טוב טוב בשומר החומות . הנזק שנעשה כתוצאה מהרפיסות בשומר החומות הוא בלתי הפיך ! במערכה הבאה יתפוצצו לנו בפנים בעוצמות הרבה יותר גבוהות תוצאות החולשה משומר החומות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2021 02:14 |
|
| |
ממששה חלשלושה בלי ראש ממשלה, בלי חוט שדרה, בלי שום קו ואידיאולוגיה - נסחטת על ידי השמאל הקיצוני. למה שלא ינסו.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2021 02:04 |
|
| |
נניח, למרות שזה אנקדטואלי, שזה אכן מלמד על מגמה. לא סביר שהכניסה לממשלה של רע"ם גרמה לכך. היא אמורה, לכאורה, להנמיך את הלהבות. אני משער שההפך, רע"ם (שלא מאבדת מנדטים, ההפך) מבשרת, בזהירות, הנמכת הלהבות.
ואכן, נראה לי שלרע"ם אין מצביעים בלוד או ברמלה.
|
|
|
|
|