|
|
| נשלח ב-29/12/2021 08:47 |
|
| |
אם כל הפאסון שאנו מציגים לאחרים ,הבעיה היא שלנו ולא של הזרים העתידיים להצטרף אלינו. רק אצלנו: מכנים אדם שהרבה ממזרים בישראל לכאורה כמי שהחדיר השקפה לציבור. אם תמצא לומר, שאחרי שקרה מה שקרה אין הרבה מה לעשות? אז אשאל אותך: מדוע לא עצרו הרבנים את האנס לכאורה מבעוד מועד לפני עשרות שנים ביודעם שהוא מרבה ממזרים בישראל לכאורה?! אז לא תזיק לנו מעט צניעות . וצריכים-להודות, שאותנו כמגזר, שאין לו בעיה, "ולא-עושה עסק" מהעובדה שיש הרבה מאוד אנשים מהמשפחות הכי יפות שהם ממזרים לפי ההלכה לא מכלילים אותם בספר "פסולי-חיתון" הקיים ברבנות.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 29/12/2021 08:51:41
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2021 08:53 |
|
| |
הדרישה היחידה צריכה להיות: האם אתה יהודי? האם אתה מתחייב שלא להשתדך עם מי שאינו נמצא במאגר הזה? לא מעניין אותי אם אתה כהן או לוי או אפילו ממזר רח"ל. כן מעניין אותי אם אתה יהודי. זה הדבר היחיד שצריך להיות במאגר. אם גדולי התורה אינם יכולים לשלב ידיים למען לא ייכנסו זרים בכרם ישראל, לא ברור לי מאיפה יש להם אומץ לדרוש הצבעה למפלגות שלהם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2021 10:58 |
|
| |
| שחור_כתום כתב: |  | לא מעניין אותי אם אתה כהן או לוי או אפילו ממזר רח"ל. כן מעניין אותי אם אתה יהודי. זה הדבר היחיד שצריך להיות במאגר.
|
|
אתה אמיתי? מה התועלת במאגר כזה? מבחינה הלכתית אין לממזר יתרון על גוי.. (אם כבר להיפך, לפחות הולד יכול לבוא בקהל) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2021 11:54 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | שחור_כתום כתב: |  | לא מעניין אותי אם אתה כהן או לוי או אפילו ממזר רח"ל. כן מעניין אותי אם אתה יהודי. זה הדבר היחיד שצריך להיות במאגר.
|
|
אתה אמיתי? מה התועלת במאגר כזה? מבחינה הלכתית אין לממזר יתרון על גוי.. (אם כבר להיפך, לפחות הולד יכול לבוא בקהל) נשלח מהאנדרואיד שלי |
| אני לא הולך לבדוק מישהו אם הוא ממזר או לא (משפחה שנטמעה נטמעה) לכל היותר, אם לא הצלחנו לבטל למפרע את הקידושין של אמו, אפשר לחתן אותו עם גיורת עיקר המטרה שלי-שלא יתבוללו גויים בינינו. יש לך הצעה טובה יותר?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2021 20:13 |
|
| |
רבותי1
| לךתדע1 כתב: |  | אם כל הפאסון שאנו מציגים לאחרים ,הבעיה היא שלנו ולא של הזרים העתידיים להצטרף אלינו. רק אצלנו: מכנים אדם שהרבה ממזרים בישראל לכאורה כמי שהחדיר השקפה לציבור. אם תמצא לומר, שאחרי שקרה מה שקרה אין הרבה מה לעשות? אז אשאל אותך: מדוע לא עצרו הרבנים את האנס לכאורה מבעוד מועד לפני עשרות שנים ביודעם שהוא מרבה ממזרים בישראל לכאורה?! אז לא תזיק לנו מעט צניעות . וצריכים-להודות, שאותנו כמגזר, שאין לו בעיה, "ולא-עושה עסק" מהעובדה שיש הרבה מאוד אנשים מהמשפחות הכי יפות שהם ממזרים לפי ההלכה לא מכלילים אותם בספר "פסולי-חיתון" הקיים ברבנות.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 29/12/2021 08:51:41 |
|
העובדה שיש הרבה מאוד אנשים מהמשפחות הכי יפות שהם ממזרים לפי ההלכה ???? מה הסנפת בדיוק??????????????????
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2021 20:19 |
|
| |
| שחור_כתום כתב: |  | | שחור_כתום כתב: |  | לא מעניין אותי אם אתה כהן או לוי או אפילו ממזר רח"ל. כן מעניין אותי אם אתה יהודי. זה הדבר היחיד שצריך להיות במאגר.
|
|
אתה אמיתי? מה התועלת במאגר כזה? מבחינה הלכתית אין לממזר יתרון על גוי.. (אם כבר להיפך, לפחות הולד יכול לבוא בקהל) נשלח מהאנדרואיד שלי אני לא הולך לבדוק מישהו אם הוא ממזר או לא (משפחה שנטמעה נטמעה) לכל היותר, אם לא הצלחנו לבטל למפרע את הקידושין של אמו, אפשר לחתן אותו עם גיורת עיקר המטרה שלי-שלא יתבוללו גויים בינינו.
יש לך הצעה טובה יותר? |
|
אם לא ידוע מה הוא אז אין הבדל אם הוא באמת גוי או ממזר או כל דבר אחר.. (לך תוכיח שאין לו סבתא של סבתא גויה)
וכן, מי שידוע שהוא ממזר לא ייכנס למאגר כזה, מה השאלה בכלל?
|
|
|
|
|