"אסור לבקש דין מן השמים על חבירו שעשה לו רעה ודוקא דאית ליה דיינא בארעא וכל הצועק על חבירו הוא נענש תחלה (גמרא פ' החובל) וי"א דאפי' לית ליה דיינא בארעא אסור לצעוק עליו אא"כ הודיעו תחלה (הר"ן פ"ק דר"ה)".
במכתבו הכואב הודיע ח"ו קבל עם ועולם שמאחר ולית ליה דיינא בארעא הוא מוסר דינו נגד י' ונגד ש' לשמים.
לו יש מעט יראת שמים בליבם של הנ"ל, איך ינהגו?!
ימים ידברו.
נשלח ב-29/12/2021 19:25
לךתדע1 כתב:
השמים, אמנם פתוחים. אבל את המכנסים שלך אל תשכח לכפתר וד"ל. בדל של הוכחה אתה מחפש אין לך בושה!? אתה חולם? היה פה מעשה בית דין. ע"פ ההלכה ולדר פדופיל ואנס. ומי שמגן על אנסים ועל פדופילים מצווה לעשות לו שיימינג. מי שרוקד על הדם הם אלה שמתכחשים למעשיו של ולדר ומונעים מעוד קרבנות לפתוח את הפה. וכתוצאה מהכחשות אלה אנסים בפוטנציה מרהיבים עוז בנפשם ואונסים...
איזה כיף זה לערבב, טשטוש - חגיגה של שקרנים היה מעשה בית דין, היה הקלטה, ולכאורה היה גם היה סיפור עם אשה בהסכמה, חלקה בסיפור דומה לחלקו, לשניהם מגיע אותו שיימינג ואותו עונש, לא היה שם אונס, ובדיוק לכן היא נאסרה על בעלה, זהו מעשה בית דין, בית דין מצא שהאשה חטאה מרצונה ולכן היא אסורה על בעלה כשזה מגיע לפדופיליה, כאן מתחילים לצוץ שאלות, למה אין אפילו תלונה אחת של מקרה אחד במשטרה? למה אין עדות של קטין אחד שהגיע לבי"ד? למה הכל בא מתלונות אנונימיות בפייסבוק של אנשים בלי שם ובלי תמונה? חלק הילדים האלו כבר בגרו והם מעל 18, איפה הם?
נו אז מה עושים? מערבבים, מטשטשים, זוהי החגיגה של השקרנים אומרים כל הזמן בחדא מחתא "אונס ופדופיליה" יש ראיות יש מעשה בית דין ויש הקלטה, הכל טוב..
אילו היו הוכחות אמיתיות לפגיעה בקטינים, לא היה היום לוולדר מליץ אחד בציבור החרדי, לא בציבור ולא ברבנים הציבור פשוט לא קיבל את ההשמצות חסרי הראיות בנוגע לקטינים, ומי שכן קיבל והאמין לשמועות שמקורן בתלונה אנונימית בפייסבוק, אני מאחל לו מכל הלב שיעבור על בשרו עלילות מסוג זה, "כאשר זמם לעשות לאחיו".
נשלח ב-29/12/2021 19:17
avishai323 כתב:
מביך אותי לצחוק מבדיחה על הטרגדיה הזו. אבל לא מצליח להתאפק.
עוד טמבל שהצטרף לחגיגה..
נשלח ב-29/12/2021 19:16
חריף_ומקשה כתב:
חחח הבנתי, אז בגלל שהוא לא עושה מעצמו איש חשוב אז הוא טרח ולקח רובה ובא בעצמו לבי"ד של מעלה.. הזיה. תודה ששימחת יהודים ביום הטראגי הזה.
מה קרה? אתה לא יכול להתמודד בסברות על מה שאמרתי, אז אתה בוחר כל הזמן ב"חחח" ו"איזה בדיחה" "קורע" "קרוע" אני מזמין אותך פשוט לענות על מה שכתבתי, כתוב בגמ' שאסור לאדם לומר "דונו דיני", ומצד שני כל אחד יכול להזמין מישהו אחר לדין תורה אם אין לך מה לענות על טענה זו, תפסיק לגרגר פה כמו שיכור תודה.
נשלח ב-29/12/2021 17:15
גברת שמים. אף אחד לא עשה כלום. כולם קשקשו קשקושים והנל אמר הכל שקר ואני מכחיש .עד שהציבו לו מראה ואמרו לו תראה , את זה אתה אמרת .גם כאן היה יכול להכחיש אבל כנראה הבין שזה פטתי ולא אמין. בקיצור הבן אדם הרג את עצמו .עשו לו שחמט והוא הפסיד .
אם לא שמת לב, אני אישה חרדית! כך שמה שכתבת לא יכול להיות מופנה אלי. איזו שפה זולה יש לך!
ולגופו של עניין: לא היה פה מעשה בית דין, כי בית דין שפוסק בלי לשמוע את הצד הנאשם הוא לא בית דין צדק, וזה לא עפ"י ההלכה, ולגמרי לא אמין. מה גם שאין שום הוכחה שראו ושמעו עדויות של קרבנות, אם בכלל היו כאלה.
עפ"י ההלכה ולדר הוא אדם שיצאו עליו רינונים ע"י שונאיו הנקמנים. זה לא קובע שום דבר.
יש לנו 613 מצוות, שיימינג הוא לא 1 מהן! בוודאי לא בצורה הרצחנית שזה נעשה! אבל לשיטתך מצווה לעשות לך שיימינג, ואת זו שצריכה להתבייש: תתביישי לך, נקרופילית! רוקדת על הדם שעוד לא יבש!
תוקן על ידי שמיםפתוחים ב- 29/12/2021 14:45:26
תוקן על ידי שמיםפתוחים ב- 29/12/2021 14:46:19
נשלח ב-29/12/2021 13:49
אנחנו בכלל לא מתעסקים בנפטר הנל .הוא כבר הלך ולא מעניין יותר . כאן אנחנו מתעסקים עם "מכחישי הקורונה" .חבורת הכלבלבים שמנסים להצדיק לחפות ולהסתיר במקום להוקיע לכלות ולהסיר את הנגע הזה .כן , איתכם בדיוק איתכם אנחנו מתעסקים ונמשיך להוקיע גם את העבריינים וגם את המסתירים והמחפים על כך. בושו והכלמו לכם.
השמים, אמנם פתוחים. אבל את המכנסים שלך אל תשכח לכפתר וד"ל. בדל של הוכחה אתה מחפש אין לך בושה!? אתה חולם? היה פה מעשה בית דין. ע"פ ההלכה ולדר פדופיל ואנס. ומי שמגן על אנסים ועל פדופילים מצווה לעשות לו שיימינג. מי שרוקד על הדם הם אלה שמתכחשים למעשיו של ולדר ומונעים מעוד קרבנות לפתוח את הפה. וכתוצאה מהכחשות אלה אנסים בפוטנציה מרהיבים עוז בנפשם ואונסים...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 29/12/2021 12:57:33
נשלח ב-29/12/2021 12:14
חייבים?
לךתדע1 כתב:
אין לכם לב? די כבר לרקוד על הדם!
אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו! לא אסור שתהיה לנו לב במקרה הזה. אציין את דבריו של הרב נקאר "מצווה לדבר על זה כדי למנוע פגיעות עתידיות". ואני אוסיף שבמיוחד כשקמו מכחישים ובהם רבנים ידועי שם שמנסים לטייח את התקיפות המיניות .אז חייבים שלא להרפות מהנושא ואף לעשות שיימינג למי שמגן על הרשעים.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 29/12/2021 11:55:12
חייבים? יש הלכה שחייבים לעשות כזה שיימינג ואסור להרפות? כשאין בדל של הוכחה? לפי דבריך 'חייבים' לעשות שיימינג למי שמגן על רשעים - אז צריך לעשות לך שיימינג, לך ולכל מי שמגן עליך!
ואת הרשעים תוכלו לראות במראה! רשעים שרוקדים על הדם!
יש לך בכלל היתר לעשות שיימינג? שאלתם דעת תורה?
תוקן על ידי שמיםפתוחים ב- 29/12/2021 12:14:21
נשלח ב-29/12/2021 12:01
"כי לכלב חי הוא טוב מן האריה המת" הרב סילמן חי, ואילו הוא...
נשלח ב-29/12/2021 11:46
שמיםפתוחים כתב:
אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו!
לא אסור שתהיה לנו לב במקרה הזה. אציין את דבריו של הרב נקאר "מצווה לדבר על זה כדי למנוע פגיעות עתידיות". ואני אוסיף שבמיוחד כשקמו מכחישים ובהם רבנים ידועי שם שמנסים לטייח את התקיפות המיניות .אז חייבים שלא להרפות מהנושא ואף לעשות שיימינג למי שמגן על הרשעים.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 29/12/2021 11:55:12
נשלח ב-29/12/2021 11:40
אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו!
נשלח ב-29/12/2021 09:43
בכל מצב. "דונו דיני" לא מבקשים בעולם הזה אלא כשמגיעים לשמים. בעולם הזה המטרה היא יחסי ציבור ונקמה באותם רבנים, . מיותר להוסיף שבדר"כ: יהודי שמאמין בדין שמים לא נוטל את חיו בידו אלא מנסה "להסתדר עם אלוקים" כשהוא עדיין נמצא עלי אדמות ומודה לו על כל נשימה ונשימה.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 29/12/2021 09:57:17
נשלח ב-29/12/2021 09:30
ולדר היה איש טוב ומתחשב: הוא לא רק חסך עבודה מבית הדין בשמים אלא אף התחשב בעומס הקיים בבתי המשפט בארץ.
נשלח ב-29/12/2021 08:59
מקווה בשבילו שהוא זכר לקחת כרטיס אשראי בשביל לשלם על פתיחת תיק. ושהוא לקח גם את פרטי הנתבעים. כתובת ות.ז.
נשלח ב-29/12/2021 08:58
מביך אותי לצחוק מבדיחה על הטרגדיה הזו. אבל לא מצליח להתאפק.