| נשלח ב-28/12/2021 12:30 |
|
| |
חרם על אוסם !
אוסם מודיעה על עליית מחירים במאות מוצריה,
ב"ה יש היום לכל מוצר תחליף, ובכשרויות מהודרות, הציבור החרדי צריךלהתאגד לחרם צרכנים,
מספיק שבעלי אושר עד יוציאו את מוצרי אוסם מהרשת, ואוסם מתקפלת,
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2022 16:44 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  |
טוב .אז היום אני לא אקנה אוסם.
דרך אגב... מתי השקיעה ?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2022 15:25 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2022 14:46 |
|
| |
תמיד קונה את התחליפים הזולים והילדים מתרגלים ומתרגלים, ורק הסביבה מסביבי קוראת לי קמצן, אבל כשהם באים לארוחת ערב ומקבלים סטקים כבדים וכו, הם לא מבינים אז אתה קמצן או לא,,,,,,, מסקנא ;;;; רק כשנבין שלקנות מהיקרים זה איסור אידאולגי ולא קשור לכמה כסף יש לי בארנק, רק אז ישתנו דברים, והחברות יסתפקו ברווחים של 15 אחוז שנתיים, ולא ישאפו ל100 אחוז שנתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2022 13:58 |
|
| |
תחרימו קודם את רדיו קול חי? כל צהריים יש שם איזה שדרן עם קול מסומם שמתקשר לאנשים ומשגע אותם על אוסם... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2022 13:03 |
|
| |
| סיירת_מרן כתב: |  | אני בתחום אחר לא המזון ויש עליה בכל התחומים רק מחיר ההובלה של מכולה קפצה מ2500$ ל20000$ בנוסף לא רק אוסם מעלה מחירים כולם מעלים רק כל אחד עושה בעיתוי אחר סנו כבר הודיעה שמעלה ועוד חברות תפסיקו לחשוב על הגרוש שבארנק שלכם |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 20:09 |
|
| |
'אסם' אינה חברה ישראלית, היא חברה שוויצרית,
גם לא קוראים לה 'אסם' אלא 'אסם - נסטלה'
אני חושב שצריך להעדיף חברות ישראליות,
ואני משתדל לקנות רק תוצרת של חברות ישראליות,
ויש פסטה מתוצרת הארץ, לא פחות איכותית מאסם - נסטלה',
אגב, פסטה טובה היא מתוצרת חוץ.........
אבל איטריות ופתיתים יש מתוצרת הארץ לא פחות טובות מאסם,
כנ"ל רוב מוצרי 'אסם - נסטלה'
ויאכלו ענבים וישבעו.
אגב, כל הסיפורים על עלויות שהתייקרו, אולי זה נכון ואולי לא,
מה שכן נכון שהמחיה בארץ מאוד מאוד יקרה,
כי הרווחים של היצרנים בארץ מאוד מאוד גבוהים.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 20:07 |
|
| |
סנו העלו מחירים בכ25 אחוז לפי מה שאמר לי עובד ברשת מרכולים קטנה, בהצלחה עם זה אגב, מה דעתך אולי העדה"ח מוכנה להוריד את עלויות ההכשר כדי לסייע לצרכנים? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 19:23 |
|
| |
| קהלת כתב: |  | מאיפה אתה יודע שיש עליית חומרי גלם ? מאיפה אתה יודע שעלויות הובלה התייקרו ? אה, אוסם אמרו. |
|
אני יודע שעליות ההובלה שלפני כשנתיים מכולה שאני הבאתי מסין עלתה לי 1800$ היום היא עולה לי 22000$ מכולה באותו גודל עם אותה תכולה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 19:08 |
|
| |
אני בתחום אחר לא המזון ויש עליה בכל התחומים רק מחיר ההובלה של מכולה קפצה מ2500$ ל20000$ בנוסף לא רק אוסם מעלה מחירים כולם מעלים רק כל אחד עושה בעיתוי אחר סנו כבר הודיעה שמעלה ועוד חברות תפסיקו לחשוב על הגרוש שבארנק שלכם
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 17:58 |
|
| |
| סיירת_מרן כתב: |  | | יש עליית חומרי גולם בעולם עלויות הובלה גם התייקרו בפי 7 אתה מצפה שהם יספגו הכל על עצמם ? הם ממש לא מתלהבים להעלות מחירים אבל אין ברירה |
| אם אחרים יכולים לספוג את ההתייקרות אז עאכו"כ שאסם שמלכתחילה מוצריה יותר יקרים יכולה לספוג את ההתייקרות. לידיעתכם: במבחן טעימה של מוצרי פסטה מיבואנים שונים אסם לא קיבלה את מרבית הנקודות. כך שלא תמיד היקר הוא גם הטוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 17:39 |
|
| |
מי אומר שאוסם ורק אוסם העלו מחירים במידה רבה ?...
תמיד קונים מה שהכי בריא וזול ונעים לחיך
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 28/12/2021 17:40:09
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 15:13 |
|
| |
| סיירת_מרן כתב: |  | | יש עליית חומרי גולם בעולם עלויות הובלה גם התייקרו בפי 7 אתה מצפה שהם יספגו הכל על עצמם ? הם ממש לא מתלהבים להעלות מחירים אבל אין ברירה |
|
האם רק לאסם יש עליית חומרי גולם וכל היתר? יש המון חברות המספקות את אותם מוצרים של אוסם בחצי מחיר, פסטות ממתקים, ואלו לא העלו את המחירים אני בעד החרם, ובלי"נ לא אקנה יותר מוצרי אוסם גם בגמרא מופיעים כמה פעמים מקרים בהם הורו להחרים ולהפסיק לקנות מוצרים שהעלו את מחירם יותר מידי
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 28/12/2021 15:13:33
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 14:24 |
|
| |
אני בעד החרם ומספיק חרם צרכני - לא צריך שהרשתות יורידו מהמדפים. ברור שהמחירים עלו - אבל כשם שהם לא מורידים מחירים בזמני ירידות, כך הם אמורים לספוג עכשיו את העליה. לא רוצים? סבבה, יש תחליפים מצוינים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 13:29 |
|
| |
מאיפה אתה יודע שיש עליית חומרי גלם ? מאיפה אתה יודע שעלויות הובלה התייקרו ? אה, אוסם אמרו.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 13:13 |
|
| |
יש עליית חומרי גולם בעולם עלויות הובלה גם התייקרו בפי 7 אתה מצפה שהם יספגו הכל על עצמם ? הם ממש לא מתלהבים להעלות מחירים אבל אין ברירה
|
|
|
|
|