בית פורומים בחדרי חרדים

הצעה חשובה ; לחקור עד תום את מעשיו של ולדר המנוח

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/12/2021 04:11 לינק ישיר 
הצעה חשובה ; לחקור עד תום את מעשיו של ולדר המנוח

וככה לנסות ולהשיב, ולו במעט, ולו באופן חלקי ביותר את כבודו האבוד של איש זה, כל מה שיוכיח שהוא לא היה תוקף סדרתי אכזר שתוקף ללא אבחנה - יהווה נחמה ועידוד מה למשפחתו ולמעריציו, ואולי גם הצלה למפעל חיים שהוא הקים ביזע רב.
כל הרבנים הצדיקים שדאגו לטפל בולדר בפרסום רב - בואו נראה אתכם מהפכים בזכותו.
אני מתאר לעצמי שיהיה צורך להקים אירגון שירכז את המלאכה.
בהצלחה !

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 30/12/2021 04:25:21

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2022 13:00 לינק ישיר 

momeir כתב:
momeir

רציף כתב:
וככה לנסות ולהשיב, ולו במעט, ולו באופן חלקי ביותר את כבודו האבוד של איש זה, כל מה שיוכיח שהוא לא היה תוקף סדרתי אכזר שתוקף ללא אבחנה - יהווה נחמה ועידוד מה למשפחתו ולמעריציו, ואולי גם הצלה למפעל חיים שהוא הקים ביזע רב.
בהצלחה !

נשלח מהאנדרואיד שלי

פסיכולוגית, מאוד קשה לקבל ולהכיל. 
הלב מתקשה להאמין שהדמות שנקראת:  " חיים ולדר " הייתה זוועה...ומדובר ב....
כולם מסכימים שמדובר באישיות עם הרבה מעלות , הרבה אינטלקט , רגישות  הבנה לזולת וכו' וכו',
אבל...
לכאורה דווקא בגלל האישיות המיוחדת שלו,  דווקא בגלל הרגישות שלו ויכולות החיבור הריגשי שלו, הוא לכאורה נסחף לכיוון לא רצוי של מילוי סיפוקים מיניים אישיים.  'אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו' , קשה מאוד לדון אותו, כי בניגוד אלינו (הלא מטפלים...) הוא עבד ופעל בסיטואציה שלאישיות רגישה שכמותו יש הרבה יותר סיכוי להיסחף עם הרגשות ולהגיע למצב של איבוד שליטה וכדו'  ייתכן גם שלאחר נפילה אחת ועוד אחת זה נהיה בבחינת עבר ושנה ונעשה לו כהיתר.
לכאורה כדי לספק את היצר המיני שלו,  האיש ניצל את המצוקה הנפשית של הנפגעים/ות. ולא כי הוא איש רע ואכזר. אלא משום שלא עמד בפני הדחף המיני הבלתי נשלט שעמד בפתחו. 
לכן בתכל'ס  אני מצטרף לקריאה הנ"ל שיחקרו היטב, לא כדי לטהר את שמו של חיים ולדר (הסיפורים הם לכאורה אמיתיים ואוטנתיים)   אלא כדי שיהיה לתועלת . מתוך תקווה  שכאשר יציגו את העובדות  ומבלי לטייח בפני גדולי הרבנים.  אז המסקנה תהיה חד משמעית אין יותר טיפול רגשי (כולל שלום בית) של גבר לנשים. גם אם הגבר הזה  הוא מומחה גאון, מלא הבנה ורגישות וכו'. 
לגבי ילדים, לא יודע  איך מזהים מראש פדופיל  ומונעים אותו מלהיות מטפל.

יתכן שולדר היה שקול,
והוא לא החטיא בסיטונאות,
ואם כבר נפל אז הוא עשה חטאים בהסכמה,
והוא נפל רק עשרים פעם
והתגבר אלף פעמים.
יש עדויות שהוא שמר על הלכות יחוד.
בהחלט יכול להיות שמי שמטפלים
בולדר העיתונאי רבינוביץ והרבנים... יש להם פשעים גדולים יותר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2022 12:55 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

הקרבנות הופיעו בפני ביה"ד בכבודם ובעצמם: לא ע"י שרף, שליח, פייסבוק, עיתון הארץ , וכו'  ולדר נמצא אשם באונס ובפדופיליה. לכן המוצע בפתיחת האשכול אינו רלוונטי. אלא אם רוצים להעמיד את הרב זוכוזבקי בתור דיין "מומחה"  שבאותיות שם משפחתו נמצאת המילה "כזב" זה כבר משהו אחר, אחרת היה מעשה ביה"ד מה שנקרא סופיות הדיון ולא ניתן לערער על ההחלטה. בידי המשפחה עומדת ארגז כלים מרשים כדי להוכיח אם ביה"ד נהג שלא כשורה ניתן אף להגיש נגד חברי ביה"ד קובלנה פלילית. כן זה לא טעות, אין להם חסינות כפי שיש לבתי המשפט והדין מטעם המדינה. וע"פ תוצאותיה אף ניתן ליטול מהם את הכושר לדיינות להשית עליהם קלון ולרדת לנכסיהם ומה לא. משהו אחר לגמרי: לאחרונה קראתי על מעשה חסד שולדר עשה מי יכול להביא לי הוכחות עליהם? על היותו אדם רגיש -שהיו כאלה שרצו להדביק לו את המעלה הזו אני אפילו לא מבקשת ראיות כי זה בלתי אפשרי משום בחינה. אחרת, הוא היה כבר מתאבד בתחילת דרכו הנבזית והנלוזה כדי למנוע את המשך מעשיו. בהקלטה הוא נשמע אדר קר ואכזר שנותן עצות לאשה איך להושיב את בעלה תחת סורג ובריח. על איומים ניתן-לקבל 7שנים מאסר. אז רגיש? מאן דכר שמיה.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/12/2021 11:12:56

בכל אדם יש יצר טוב ויצר הרע,
יש חולי נפש שהם הכי גרועים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2022 12:53 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

הקרבנות הופיעו בפני ביה"ד בכבודם ובעצמם: לא ע"י שרף, שליח, פייסבוק, עיתון הארץ , וכו'  ולדר נמצא אשם באונס ובפדופיליה. לכן המוצע בפתיחת האשכול אינו רלוונטי. אלא אם רוצים להעמיד את הרב זוכוזבקי בתור דיין "מומחה"  שבאותיות שם משפחתו נמצאת המילה "כזב" זה כבר משהו אחר, אחרת היה מעשה ביה"ד מה שנקרא סופיות הדיון ולא ניתן לערער על ההחלטה. בידי המשפחה עומדת ארגז כלים מרשים כדי להוכיח אם ביה"ד נהג שלא כשורה ניתן אף להגיש נגד חברי ביה"ד קובלנה פלילית. כן זה לא טעות, אין להם חסינות כפי שיש לבתי המשפט והדין מטעם המדינה. וע"פ תוצאותיה אף ניתן ליטול מהם את הכושר לדיינות להשית עליהם קלון ולרדת לנכסיהם ומה לא. משהו אחר לגמרי: לאחרונה קראתי על מעשה חסד שולדר עשה מי יכול להביא לי הוכחות עליהם? על היותו אדם רגיש -שהיו כאלה שרצו להדביק לו את המעלה הזו אני אפילו לא מבקשת ראיות כי זה בלתי אפשרי משום בחינה. אחרת, הוא היה כבר מתאבד בתחילת דרכו הנבזית והנלוזה כדי למנוע את המשך מעשיו. בהקלטה הוא נשמע אדר קר ואכזר שנותן עצות לאשה איך להושיב את בעלה תחת סורג ובריח. על איומים ניתן-לקבל 7שנים מאסר. אז רגיש? מאן דכר שמיה.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/12/2021 11:12:56

אם יש עדויות /יחיד
זה עדיין לא סוף פסוק.

ודאי שהברנש היה אדם מיוחד
ורגיש וטוב לב, תקשיבי לתוכניות שלו,
הוא עזר להמונים מכל הלב, הוא אירגן התרמות, והוא לא היה חייב לארגן התרמות, זו חתיכת משימה !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2022 12:48 לינק ישיר 

מואדיב כתב:
מואדיב

רציף כתב:
בהצלחה !

נשלח מהאנדרואיד שלי

כמה אכזרי אתה כלפי האלמנה והיתומים? הם לא סובלים מספיק גם כעת?

כתבתי, זה יכול להביא תועלת גדולה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2022 12:46 לינק ישיר 

עיבל כתב:

להערכתי חקירה כזאת תיתן בידי קרבנות ההתעללות (אם היתה התעללות) מידע ומסמכים שיאפשרו לתבוע את העיזבון, ולהשתמש ברכושו של ולדר לפיצוי הנפגעים (אם היו נפגעים).

מעולה ! . זה יעזור לכפרת עוונות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2022 12:45 לינק ישיר 

ולשרה_בן כתב:

רציף כתב:

על הדו"ח יהיו חתומים רבנים חשובים וחוקרים.
יתכן והדו"ח יוגש רק למשפחה,
וזה יעזור להם לשידוכים.

שלא תדעו צער.

ואם ימצאו שהוא היה פדופיל לפרסם את זה?

במקרה כזה לא לפרסם את זה
ברבים.
דו"ח כזה יכול אולי לעזור
למשפחה,
דו"ח כזה יכול לעזור לתת הכשר
או לא לתת הכשר לספרים שלו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2021 01:31 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
 בעלי שואל האם שכחת את הגמרא בסנהדרין: "נאמנין עלי שלושה רועי בקר" ?

אפשר להפסיק כבר את ה"לא תלבש" שאתה עושה לנו כאן?
אתה מודע לזה שאף אחד לא מאמין לך שבעלך עומד לידך ליד המחשב ומקריא לך שאלות להכתיב לנו
שמת לב שלא משיגים כאן יותר צומי בניק נשי, אז בשביל מה להמשיך עם זה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2021 23:45 לינק ישיר 

כולי תקווה שכך יעשו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2021 23:44 לינק ישיר 

איש לא אמר שהוא חייב להופיע או לבקש הרכב אחר. אבל גם איש לא אומר שניתן לסתום את הפה לנפגעים .זה כבר כתבתי, שאם משפחתו של הנבל חושבת שביה"ד "הקיקיוני" פעל שלא כשורה הדרך לתבוע פתוחה לפניה ואף להגיש נגד הרבנים קובלנה פלילית. רק שלא יתאבדו לפני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2021 23:38 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
לגוף העניין. ולדר לא ביקש להעביר את הדיון להרכב אחר. זה שולדר לא הופיע בפני ביה"ד לא היה אמור למנוע מההרכב לקבל עדות. בסופו של יום מה שהכריע אותו זה פרסום הקלטת והזמנתו לחקירה.

זו הטעות הבסיסית, שלך או של בעלך.
איש לא חייב להתייחס לזימון לדין ממי שאינו דיין מוסמך וממונה, לא חייב להופיע בפניו ולא חייב "לבקש הרכב אחר".
כל איש יכול להחליט שהוא מסמיך וממנה את עצמו לפייק-דיין, לקבל פייק-עדויות ולכתוב פייק-החלטות, אך זה לא מחייב ולא מעניין איש מלבדו.
במקרה זה, יש בהחלט מקום לתבוע את פייק-ביה"ד על הוצאת דיבה, לשון הרע ונזיקין, מאחר ולא פעל מכח מקור סמכות כלשהו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2021 23:29 לינק ישיר 

נעילה כתב:

ראשית, זו משנה בסנהדרין, לא גמרא.

שנית, זה בדיוק מה שפסק השו"ע "בית דין מי שאינו מומחה ולא קבלוהו עליו בעלי דינים אע"פ שנטל רשות מראש הגולה אין דינו דין אפי' לא טעה", והאומר נאמנין עלי וכו' הרי קיבלו עליו בפירוש.

כל אדם יכול להחליט מרצונו החופשי מי ידון אותו, אבל לא כל אדם יכול להחליט שהוא דיין, לזמן אנשים, לקיים דיונים ולשמוע עדים אם לא מינוהו הציבור לדיין, אם אינו מומחה ואם לא קיבלוהו עליהם בעלי הדין.

להבא, כדאי לבעלך לעיין טוב יותר.
לגוף העניין. ולדר לא ביקש להעביר את הדיון להרכב אחר. זה שולדר לא הופיע בפני ביה"ד לא היה אמור למנוע מההרכב לקבל עדות. בסופו של יום מה שהכריע אותו זה פרסום הקלטת והזמנתו לחקירה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2021 23:15 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:

ראשית, זו משנה בסנהדרין, לא גמרא.

שנית, זה בדיוק מה שפסק השו"ע "בית דין מי שאינו מומחה ולא קבלוהו עליו בעלי דינים אע"פ שנטל רשות מראש הגולה אין דינו דין אפי' לא טעה", והאומר נאמנין עלי וכו' הרי קיבלו עליו בפירוש.

כל אדם יכול להחליט מרצונו החופשי מי ידון אותו, אבל לא כל אדם יכול להחליט שהוא דיין, לזמן אנשים, לקיים דיונים ולשמוע עדים אם לא מינוהו הציבור לדיין, אם אינו מומחה ואם לא קיבלוהו עליהם בעלי הדין.

להבא, כדאי לבעלך לעיין טוב יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2021 22:48 לינק ישיר 

נעילה כתב:
רק לשר התורה אדם יכול להתמנות לבד. גם הרב אלישיב היה רב ודיין מטעם. ע"פ ההלכה אין צורך שכל השלושה היו דיינים. 

מה מקור השטות הזו?!

עפ"י ההלכה אין דיין יכול למנות את עצמו, אלא להתמנות ע"י הציבור בלבד.

עפ"י חוק המדינה, דיין מתמנה ע"י הרשויות, בתנאי שעבר מבחני סמיכה ומחזיק בכושר לדיינות.

עפ"י ההלכה בכל דין צריך לפחות שלושה דיינים מוסמכים וראויים.

למשל:
שו"ע חושן משפט סימן ג':

"אע"פ שבית דין של שלשה בית דין שלם הוא כל זמן שהם רבים הרי זה משובח ומוטב שיחתוך הדין בי"א מבעשרה וצריך שיהיו כל היושבים בבית דין ת"ח וראויים ואסור לאדם חכם שישב בדין עד שידע עם מי יושב שמא ישב עם אנשים שאינם הגונים ונמצא בכלל קשר בוגדים לא בכלל בית דין מי שאינו מומחה ולא קבלוהו עליו בעלי דינים אע"פ שנטל רשות מראש הגולה אין דינו דין אפי' לא טעה וכל א' מבעלי דינים אם רצה חוזר ודן בפני בית דין".

סימן ח':

"כל המעמיד דיין שאינו הגון ואינו חכם בחכמת התורה ואינו ראוי להיות דיין אע"פ שהוא כולו מחמדים ויש בו טובות אחרות הרי זה שהעמידו עובר בל"ת...

צריכים הדיינים לישב באימה וביראה בעטיפה ובכובד ראש ואסור להקל ראש ולישב לספר בדבר בטלה בב"ד ויראה הדיין כאילו חרב מונחת לו על צוארו וכאלו גיהנם פתוח לו מתחתיו וידע את מי הוא דן ולפני מי הוא דן ומי הוא עתיד להפרע ממנו אם נוטה מקו הדין וכל דיין שאינו דן דין אמת גורם לשכינה שתסתלק מישראל וכל דיין שנוטל ממון מזה ונותנו לזה שלא כדין הקב"ה נוטל ממנו נפשות וכל דיין שדן דין אמת לאמתו אפי' שעה אחת כאילו תיקן כל העולם כולו וגורם לשכינה שתשרה בישראל...

דרך חכמים הראשונים בורחים מלהתמנות ודוחקים עצמם הרבה שלא לישב בדין עד שידעו שאין שם ראוי כמוהו ושאם ימנעו עצמם מהדין תתקלקל השורה ואעפ"כ לא היו יושבים בדין עד שהיו מכבידים עליהם העם והזקינים ומפצירים בם".

זה בעצם מה שכתבתי: רק לשר התורה אדם יכול להתמנות בעצמו! משמע שהדיינים אינם יכולים למנות את עצמם. מה לא ברור?. בעלי שואל האם שכחת את הגמרא בסנהדרין: "נאמנין עלי שלושה רועי בקר" ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2021 22:12 לינק ישיר 
אל תדאג

ולשרה_בן כתב:
רציף כתב:

על הדו"ח יהיו חתומים רבנים חשובים וחוקרים.
יתכן והדו"ח יוגש רק למשפחה,
וזה יעזור להם לשידוכים.

שלא תדעו צער.

ואם ימצאו שהוא היה פדופיל לפרסם את זה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם ימצאו שהוא היה פדופיל כבר ימצאו את הרבנים שיטענו שבית הדין שקרן וכו' וכו'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2021 19:46 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

והנה עוד מועמד לתביעת דיבה
אתה תצטרך להוכיח שהם הופיעו בבית הדין, כי אתה בינתים המקור היחיד שמפרסם את זה

צבוע מתחסד!

להזכירך שלפני חודש וחצי אני הק' הייתי "המועמד המוביל" מטעמך לתביעת הדיבה של הפדופיל שיקח אותי כשעיר לעזאזל...

והנה לבינתיים בס"ד זכינו וחברך הפדופיל החולני ורוצח הנשמות הסדרתי ימש"ו שר"י הוא זה שלקח את עצמו לעזאזל... 

אבל מי יודע אולי עדיין תצליח להגשים את חלומך הרטוב, אם תצליח לשכנע כעת את בני משפחתו של הפדופיל המאמינים בצדקתו עד כדי כך שכתבו עליו במודעה "אנשי אמונה אבדו", שאולי הם יגישו נגדי כעת תביעת דיבה...

אני מחכה לתביעה הזו בכליון עיניים ויפה שעה אחת קודם...

אוי להם לצבועים מיום הדין!

תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 30/12/2021 19:47:52

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הצעה חשובה ; לחקור עד תום את מעשיו של ולדר המנוח
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext