הגיעו לי שמועות שניתן להשיג גראס וכדו' באזורים הקדושים. יש הפגנות נגד המפיצים?
נשלח ב-14/1/2022 09:27
לא מוכרים דברים הפסולים בעיני אנשי השכונה - גאולה, מאה שערים, בתי אונגרין - בתוככי השכונה !!
תמכרו את זה ברחוב פינס, ברחוב יפו וכדומה. ליד הבית של חריף ושות', לא בתוך הגטו הקדוש.
השטעטל האחרון
נשלח ב-14/1/2022 06:48
בגיהינום יש לרשעים הנבלים ברשות התורה מקום מיוחד .
לא יאומן כי יסופר יש כמה בריונים רשעים שרוצים דמי פרוטקשן כמו המאפיה של סיציליה ולכאורה הם טוענים שיש להם גיבוי מרבנים. הרשעים האלו רוצים רק כסף אין כאן צידקות ואין ויש כאן ניקים שמצדיקים את הרשע יתכן שהם הדוברים שלהם ?? למה לא פונים למשטרה ???
הנכים השחיתו רכוש? היכו אנשים? איימו על החיים של אנשים? על מה אתה מקשקש?
לגבי מה הוא מוכר שם. אני לא יודע. אבל העובדה היא שרק הקיצוניים מפגינים נגדו. למה המיינסטרים החרדי לא מפגין נגדו? כנראה שהוא לא מוכר בגלוי דברים שהם בגדר סדין אדום.
נשלח ב-13/1/2022 22:08
חריף_ומקשה כתב:
תמניא_אפי כתב:
שאלת תם
האם חסר חנויות סלולר בכל העיר שהם בוחרים להשתכן דווקא בתוככי האזורים החרדיים?
אם מישהו היה פותח חנות בגאולה עם עיתוני תועבה וכדומה, האם גם אז היינו חייבים לשתוק??
נסחפת. 1) יש הבדל בין למחות באופן חוקי לבין אלימות וונדליזם. 2) יש הבדל בין דברי תועבה לבין מכשירים מסוננים בכשרות של גדולי ישראל.
נשלח ב-13/1/2022 21:58
לךתדע1 כתב:
זה פרוטקשן לכל דבר ועניין במענה לטרור המופעל ע"י העסקנים יש להחיש את ביטול הקומות הכשרות. נתנו לוועדה הרוחנית להתפתח לוועדת רוצחים בפוטנציה. רשויות החוק-חייבות להיכנס לפעולה ולעצור את השתוללותם של הטרוריסטים והרוצחים בטרם תישפך דם נקי.(בשוגג)
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 13/01/2022 21:38:36
; אתה בונה על רשויות החוק? חצי מדינה משלמת פרוטקשן לבדואים. כי בעלי העסקים מבינים שעדיף להם לשלם כי אחרת יישרף להם העסק. רק לבדואים מותר לגבות פרוטקשן? החרדים הקיצונים רוצים גם כן להשתתף בחגיגה.
נשלח ב-13/1/2022 21:55
שאלת תם
האם חסר חנויות סלולר בכל העיר שהם בוחרים להשתכן דווקא בתוככי האזורים החרדיים?
אם מישהו היה פותח חנות בגאולה עם עיתוני תועבה וכדומה, האם גם אז היינו חייבים לשתוק??
"אני בכלל לא מוכר סמארטפונים או מכשירים שאינם מקובלים במגזר החרדי - אני רק לא מוכן לקבל את הקריטריונים המחמירים של 'ועדת הרבנים לענייני תקשורת' שעלולים לגרום לי להפסדים כלכליים", אמר בעבר בעל החנות בשיחה ל'בחדרי חרדים'.
לשיטתו, הוא צודק אבל לא חכם צריך להיות משועמם או סוג של מטורף לגמרי ללכת ככה נגד תושבי שכונה / עיר שלמה ולספוג מידי יום צעקות ואיומים
אינני בטוח שרוב תושבי השכונה מתנגדים. אבל זה לא כ"כ רלוונטי, כי הקיצונים בד"כ מנצחים. בפרט כאשר יש להם גיבוי רבני לא קטן. ולכן אם הוא בחור חכם עדיף לו להתכופף או להעביר את החנות לאזור אחר.
נשלח ב-13/1/2022 21:35
זה פרוטקשן לכל דבר ועניין במענה לטרור המופעל ע"י העסקנים יש להחיש את ביטול הקומות הכשרות. נתנו לוועדה הרוחנית להתפתח לוועדת רוצחים בפוטנציה. רשויות החוק-חייבות להיכנס לפעולה ולעצור את השתוללותם של הטרוריסטים והרוצחים בטרם תישפך דם נקי.(בשוגג)
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 13/01/2022 21:38:36
נשלח ב-13/1/2022 20:38
חריף_ומקשה כתב:
"אני בכלל לא מוכר סמארטפונים או מכשירים שאינם מקובלים במגזר החרדי - אני רק לא מוכן לקבל את הקריטריונים המחמירים של 'ועדת הרבנים לענייני תקשורת' שעלולים לגרום לי להפסדים כלכליים", אמר בעבר בעל החנות בשיחה ל'בחדרי חרדים'.
לשיטתו, הוא צודק אבל לא חכם צריך להיות משועמם או סוג של מטורף לגמרי ללכת ככה נגד תושבי שכונה / עיר שלמה ולספוג מידי יום צעקות ואיומים