| נשלח ב-30/12/2021 20:03 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2021 21:08 |
|
| |
אצל החסידים המצב הרבה הרבה יותר גרוע.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 00:44 |
|
| |
שם בנתיים לא התקלקלו ומטפלים בשקט בלי תקשורת ושמואל אליהו
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 01:20 |
|
| |
גילוי נאות מומאיר הוא חסיד של הגר"ש אלתר שליט"א, שונא את גור בדם. והאשכול התמים הזה השואל בכותרתו שאלה תמימה "האם אצל החסידים הכל בסדר", בא בעצם לדפוק לגור את הצורה. מה לעשות לא נולדנו אתמול חביבי..
ולעצם הענין, מי אמר שאצל חסידים טוב יותר, או אצל ליטאים טוב יותר, או אצל ערבים וחילונים כמות הסוטים והפדופילים שווה בכל מקום אפשרי, אחוז מסוים של האוכלוסיה הקב"ה יעזור לכולם, לפוגעים שיפסיקו, לנפגעים שלא ייפגעו יותר, ולאנשי ר' שאול שיפסיקו להכות בסתר את גור נדלן, וגור נדלן שיפסיקו להכות בגלוי באנשי ר' שאול ובא לציון גואל רק אל תחשוב שאנחנו כאלה תמימים..
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 11:09 |
|
| |
איש חשוב, אני אכן 'אוהד' ומעריץ את למדנותו ואישיותו של הגר"ש אלתר שליט"א. אינני חסיד כלל! אני לא שייך ואין לי שום קשר עם הקהילה שלו. בכל השאר אתה צודק. כולל התיעוב העמוק שאני חש כלפי הממסד וההנהגה של גור (לא חסידים פרטיים). למה פתחתי את האשכול הזה? באחד האשכולות כתבתי שחיים ולדר, דווקא בגלל מעלותיו הרגשיות וכו' וכו' הוא נסחף לדיוטא התחתונה. בעקבות כך קיבלתי הודעה בתיבה הפרטית מחסיד גור המנוול גס הרוח שמכנה עצמו 'ראשון לציון' . וכך כתב לי אותו חסיד גור: "לא מאמין" שוב נפלת עם אישיות "רבת מעלות" עם מתק שפתיים, אינטלקט, רגישות, הבנה לזולת עם מידות טובות ונפלאות,,,,מי אמר פעמיים גלידה ולא קיבל? המנוול החסיד גור המרושע הזה הצליח באמת להרתיח אותי. התגובה: פתיחת האשכול הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 11:14 |
|
| |
אגב, בניגוד לחיים ולדר שנפטרנו ממנו הבן הנ"ל עוד יהיה האדמו"ר מגור שליט"א. הוא הרי 'הבכור' ומגיעה לו 'ההנהגה'.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 13:41 |
|
| |
ההבדל בין גור למקומות אחרים, שבגור מטפלים בדברים בדכ בצורה יסודית, משקיעים ממון כוח זמן לטפל בכל חסיד שלהם באופן פרטי על מנת שלא יגיעו למקומות שכאלה, אז נכון שזה קשה לחלק מהחסידים שקמים והולכים, אבל הם החסידות שפעילה בכל תחום כמה צעדים לפני קהילות אחרות מכל המגזרים.......
ואינני חסיד גור
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2022 23:18 |
|
| |
| הכובס1 כתב: |  | | ההבדל בין גור למקומות אחרים, שבגור מטפלים בדברים בדכ בצורה יסודית, משקיעים ממון כוח זמן לטפל בכל חסיד שלהם באופן פרטי על מנת שלא יגיעו למקומות שכאלה, אז נכון שזה קשה לחלק מהחסידים שקמים והולכים, אבל הם החסידות שפעילה בכל תחום כמה צעדים לפני קהילות אחרות מכל המגזרים.......
ואינני חסיד גור |
|
חח תגיד נכנסת לקישורים שהביא פותח האשכול? יש שם סיפור שהושתק על בן משפחה של הנהגת גור הבכירה ביותר..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2022 01:07 |
|
| |
האם ידעת מה עשו בגור על מנת לטפל בזה, לפי השמועות הבן הזה צמודים אליו 2 גבאים 24 7 וגם אם לא בדיוק ברור לי שאם יש שם בעיה, בגור מטפלים....... זה הרושם שיש לי על גור.....נכון הם קשים כגידים אבל מי ששורד איתם יערב לו...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2022 01:30 |
|
| |
| momeir כתב: |  | אגב, בניגוד לחיים ולדר שנפטרנו ממנו הבן הנ"ל עוד יהיה האדמו"ר מגור שליט"א. הוא הרי 'הבכור' ומגיעה לו 'ההנהגה'. |
|
אין סיכוי בעולם שישימו אותו לאדמו"ר מדברים נראה שם על הבן הצעיר דווקא כממשיך
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2022 01:52 |
|
| |
צמודים אליו 2 גבאים...
| הכובס1 כתב: |  | | האם ידעת מה עשו בגור על מנת לטפל בזה, לפי השמועות הבן הזה צמודים אליו 2 גבאים 24 7 וגם אם לא בדיוק ברור לי שאם יש שם בעיה, בגור מטפלים....... זה הרושם שיש לי על גור.....נכון הם קשים כגידים אבל מי ששורד איתם יערב לו... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2022 01:53 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | אין סיכוי בעולם שישימו אותו לאדמו"ר מדברים נראה שם על הבן הצעיר דווקא כממשיך
|
|
בפעם האחרונה שזה קרה בעולם החסידות אנחנו אוכלים את הפירות עד היום.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2022 10:01 |
|
| |
אכן. אין שום סיכוי שהוא יהיה היורש בגור. על פי השמועה שומרים עליו בלי קשר לחשדות בנושא הזה, הוא קצת "מוזר" ולכן שומרים עליו כדי שלא יעשה או ידבר דברים מוזרים בפומבי ויעשה בושות לחסידות.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2022 16:24 |
|
| |
momeir
| אדם_ה1 כתב: |  | אין סיכוי בעולם שישימו אותו לאדמו"ר מדברים נראה שם על הבן הצעיר דווקא כממשיך
בפעם האחרונה שזה קרה בעולם החסידות אנחנו אוכלים את הפירות עד היום..  |
|
על מה מדובר?
|
|
|
|
|