בית פורומים בחדרי חרדים

תכלס: מי שלח את רובינשטיין, צולק, והרב זוכבקי להספיד את האנס?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/12/2021 12:37 לינק ישיר 

דברי כתב:
הטעות שלהם היא, שכל נסיון האדרה של זכרו רק פוגע בו ובציבור הכללי שמחוץ למסגרת הבני ברקית יותר, מוטב היה אילו היו דוממים, ישב בדד וידום כי נטל עליו, להצדיק דין שמים, ולנסות לתקן במשהו את הנזק האדיר והנורא שנוצר ממעשיו מכל הבחינות.
אין להם  בעיה לפגוע בציבור. אם לא דואגים לציבור. הם מקריבים את הציבור למענם. ולציבור אין על מי להישען.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2022 22:34 לינק ישיר 

תמיד היו בעם ישראל זקנים שהיו מקבצים צדקה לטובת עניים והם גם היו מברכים את את התורמים. אני זוכרת זקן אחד, שהיה גבאי צדקה שהיה מברך את התורמים בברכות והיה מסיים ב-"אני ערב כי אני רעב" אז אם בית שר התורה שומרת על "זכות השתיקה" בעת שמכשירים פדו לים ואחרים לאנוס. אז התפקיד שהם לקחו על עצמם מיותר לחלוטין, כי כאמור: לאסוף צדקה ולתת-ברכות יכולים גם אחרים . ותפקידו מיותר לחלוטין לכאורה ונועד כדי להיטיב עם עצמם על חשבון הציבור. אבל הציבור הטהור והנקי אינו הקרבן שלהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2022 22:46 לינק ישיר 

.

מה שבטוח שהרב שטיינמן לא היה נופל בזה, הוא היה חשדן מטבעו, והיה בודק סיפור כזה לעומק לפני שהיה אם בכלל משחרר מילה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2022 23:45 לינק ישיר 

timobl כתב:
.

מה שבטוח שהרב שטיינמן לא היה נופל בזה, הוא היה חשדן מטבעו, והיה בודק סיפור כזה לעומק לפני שהיה אם בכלל משחרר מילה.
אין ספק בזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2022 00:33 לינק ישיר 

כי אתה החלטת שהוא אנס, כרגע אין שום עדות לזה, ורבינוביץ יכולות להיות לו סיבות להשמיץ את הציבור שהוא עזב, ובמיוחד את אויביו של אביו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2022 00:46 לינק ישיר 

נעים להכיר "מחנכת"
ניק שכותב בערך פעם בשנה . משמע כנראה ניק שני או שלישי של מישהו שרוצה להתחבא.
נראה גם כמו בוט שמופיע לפי תשלום.
כמה עולה מילה או שורה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2022 01:02 לינק ישיר 

או מישהי שלא משוטטת ברשת, עסוקה בדברים חשובים יותר, ובפעם בכמה חודשים שכן מתעניינת בחדשות, אין לה מה להגיב, אלא אם יש דברים שכואבים לה מאוד.
בסיפור זה, כואבת לי מאוד החד צדדיות, בעבודתי נתקלתי מעט בכאלו שנפגעו, וההרגשה שלי, שלא ההתקפות הלא נכונות יעזרו להן, ומכיון שקיבלתי הרבה תגובות במייל, וחלקן הגדול תוקף בלי שום הצדקה, בלא שום ראיה, נכנסתי לכאן, לראות מה מדברים, מה אומרים, ובאמת זה אכפת לי, כאילו שאם נשמיץ בן אדם בלא לדעת את האמת, זה יעזור לנפגעות אחרות, מסיפורים אחרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2022 01:20 לינק ישיר 

תיכנסי פשוט לאתר של ערוץ 7 .תמצאי שם מלא חומר
.הנל מודה בקלטת שהוא שקרן מדופלם . איזה עוד הוכחות את צריכה.
לא תמצאי מצלמות בחדרי חדרים...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2022 07:50 לינק ישיר 

יש-שמועה: ולדר החזיק בגרון בני משפחה של רבנים  בכירים שסרחו  לכאורה. את המידע הזה הוא דאג להעביר לאנשיו. ולכן אין לרבנים הרבה ברירה אלא להגן עליו לכאורה. השאלה: האם גם בחיוו של ולדר, זה היה השיקול המכריע שלא לצאת נגדו בחרב ובחנית?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 02/01/2022 08:39:53

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2022 08:51 לינק ישיר 

מחנכת כתב:
כי אתה החלטת שהוא אנס, כרגע אין שום עדות לזה, ורבינוביץ יכולות להיות לו סיבות להשמיץ את הציבור שהוא עזב, ובמיוחד את אויביו של אביו

גברת. הציבור כבר לא שם. הספיקות שהיו בתחילת הפרשה כבר התפוגגו. נשאר רק קומץ בזוי
שחשוב לו להגן על אנסים, נואפים, ופדופילים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2022 13:15 לינק ישיר 

לא מדויק.
יש הרבה צדיקים תמימים בציבור החרדי שלא מעוניינים לשמוע שום "לשון הרע" בנושא, ומבחינתם הכול עלילה של חילונים\מזרוחניקים\חרדים-מודרניים. ובזה נגמר הסיפור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2022 16:29 לינק ישיר 

ועליהם נאמר: אוטם אוזנו משמוע.. תפילתו תועבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2022 09:33 לינק ישיר 

למען ההגינות. זה עתה נודע לי: שר התורה הורה לפנות למשטרה "בלי רעש וצלצולים" ולדווח על תקיפת ילדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2022 09:36 לינק ישיר 

טעות.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 03/01/2022 09:37:53

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > תכלס: מי שלח את רובינשטיין, צולק, והרב זוכבקי להספיד את האנס?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.