מאחר שעולה חשש כבד לגל התאבדויות של "נפגעות", ה' שמואל אליהו מתבקש למסור מיידית את רשימת ה"נפגעות" שהעידו בפניו לרשויות המוסמכות (משטרה, רווחה וכיו"ב), וכן לעדכן מיידית את משפחות ה"נפגעות", בכדי לשמור עליהן ולהבטיח את חייהן ושלומן.
מאחר שעולה חשש כבד לגל התאבדויות של "נפגעות", ה' שמואל אליהו מתבקש למסור מיידית את רשימת ה"נפגעות" שהעידו בפניו לרשויות המוסמכות (משטרה, רווחה וכיו"ב), וכן לעדכן מיידית את משפחות ה"נפגעות", בכדי לשמור עליהן ולהבטיח את חייהן ושלומן.
פיקוח נפש.
אני הייתי מסתפק בקריאה דחופה לכל אלה שמגוננים על המשי זהב-ולדר-חפוטה-לייפעעעער-אלתרים למיניהם, בואו ותגלו לנו על אתם עדיין מצליחים לחפות, כדי שנתחיל לשמור עליו שלא יתאבד ח"ו (ויצריך שהרב זוכובסקי ישקר למענו)
תוקן על ידי הדיבוק ב- 31/12/2021 01:54:58
נשלח ב-31/12/2021 01:42
ברכת_החמה כתב:
ברור שמדובר בנוגע בדבר בצורה ברורה ומובהקת ולא בסתם תומך. אולי בשתי מילים בבקשה כמה כבודו נוגע בדבר?
אני לא אומר שאין צדדים לכאו ולכאן מי שרוצה ללמד עליו קצת זכות זו זכותו אבל האובססיביות שלך להגן עליו בכל מחיר ובכל אשכול אומרת דורשני אולי שבין יתר השמות ימסרו גם את שלך כדי לחקור ולדעת האם יש משהו אפל שמסתתר אחרי האובססיביות הזאת
להקיא מהאשכול הנבזי הזה,אדם רע ומושחת . עכשיו מובן מדוע הוא מגן בכזה להט על חיים ולדר. גם על משי זהב הוא הגן בזמנו.
אל תתפוס אותי בקטנות, הגנתי על ג'פרי אפשטיין ובני סלע...
נשלח ב-31/12/2021 00:15
הוא מתכוון להגיד שאין להם מושג מי המתלוננות כי הם לא הגיעו להעיד אלא רק מישהו העיד בשמם. כך אני מבין את העקיצה שלו
נשלח ב-31/12/2021 00:14
ולשרה_בן
להקיא מהאשכול הנבזי הזה,אדם רע ומושחת . עכשיו מובן מדוע הוא מגן בכזה להט על חיים ולדר. גם על משי זהב הוא הגן בזמנו.
נשלח ב-31/12/2021 00:09
אניכברחוזר כתב:
אני לא אומר שאין צדדים לכאו ולכאן מי שרוצה ללמד עליו קצת זכות זו זכותו אבל האובססיביות שלך להגן עליו בכל מחיר ובכל אשכול אומרת דורשני אולי שבין יתר השמות ימסרו גם את שלך כדי לחקור ולדעת האם יש משהו אפל שמסתתר אחרי האובססיביות הזאת