בקצרה: אשה שרצתה להתגרש אבל בעלה לא רצה לגרשה, סיפרה שניאפה כדי שיהיה בי"ד מוכרח לגרשה, ועל כך שוחחה עם ולדר
נשלח ב-31/12/2021 02:07
סיירת_מרן כתב:
הבעיה שלנו זה האם פגע בילדים.
ממש לא.
מבחינת הלכה מי שיש עליו שמועות עקשניות שמסתובב ומטמא נשים נשואות מצוה לפרסמו ולהוקיעו ולבזותו..
נשלח ב-31/12/2021 01:55
צריך גם לזכור שהרב אבינר עצמו חווה טראומה אישית בעניין. אישה התלוננה שהוא הטריד אותה בנגיעה, קלמן ליבסקיד פרסם על כך תחקיר במעריב. היא הלכה להתלונן לבי"ד רבני, והבי"ד פסק ש"מדובר בנגיעה שהיא טעות תמימה בדרך ליטול חפץ מסוים".
שמעתי שאת כל ההעדויות הביא ארגון לא תשתוק ורק 2 באו באמת. על רמת האמינות של הארגון הזה נדמה לי שהיו כאן כמה סיפורים אני לא מכיר אותם. בכל אופן לשמוע עדויות בצורה כזו מאוד מוזר בעיניי. ואני לא בא להגן עליו כי גם ה2 שכן באו זה מספיק עבורי
נשלח ב-31/12/2021 01:34
פלדלפי כתב:
הרב אבינר חושף מה הסיפור מאחורי ההקלטה שפורסמה בהארץ
אויש נו באמת ולכן הוא אמר בהקלטה שאם זה מתפרסם הוא יורה בעצמו? לכן הוא תוהה למה היא סיפרה לבעלה אפילו על הדאחקה שהייתה ביננו? לכן הוא מדבר על מה שהיה 6 שנים?
"בואי תלמדי, בחיים מכחישים הכל" "אני תקשיבי לי טוב, גם אם היו מביאים לי תמונה שלי איתך הייתי מכחיש."
לא הבנת, הוא ביים את ההקלטה כדי שהסיפור יהיה אמין ובעלה יגרש אותה, ממש ל"ו ניק
גם אם כן זו א"א בהסכמה. והבעיה שלנו זה האם פגע בילדים. לזה יש הוכחות ? לא הצלחתי להבין האם באו נשים והעידו והיו הקלטות על זה ? כי מה שנשמע שבאו רק 2 והשאר עדיות בשמן. יש הרבה סימני שאלה מסימני קריאה
נשלח ב-31/12/2021 00:47
אויש נו באמת ולכן הוא אמר בהקלטה שאם זה מתפרסם הוא יורה בעצמו? לכן הוא תוהה למה היא סיפרה לבעלה אפילו על הדאחקה שהייתה ביננו? לכן הוא מדבר על מה שהיה 6 שנים?
"בואי תלמדי, בחיים מכחישים הכל" "אני תקשיבי לי טוב, גם אם היו מביאים לי תמונה שלי איתך הייתי מכחיש."