תגידו בבקשה, רק על אנשים מפורסמים עושים כאן תחקיר והוצאה להורג ?
חסר סוטים בארץ הזאת ? למה שהרב אליהו לא יכנס מסיבת עיתונאים ויכריז ; ובכן רבותי, ברשות העיתונאי מר אהרן רבינוביץ, יש לי 22 עדויות על משה הנהג ממודיעין, חסר לי עוד עדויות לאוסף, מי שנפגע ממנו מוזמן לגשת למזכירות בית הדין, וכן הגיעו עדויות על מחמוד המנקה בסופר הציידים, וכן יוסי הטכנאי, וכן שושנה מגן שושנה. כל מי שיש לו עידות יעלה ויבוא. השאלה שלי ; האם צדים כאן רק סוטים מפורסמים, עם מפעל חיים גדול ונכבד ? אשמח לתשובות כנות. תודה רבה
לאו דווקא. לא מזמן היה אברך רגיל במודיעין עילית שניצל המון נשים גרושות וגם עליו התפרסמו תחקירים. רק שבמקרה ההוא לאף אחד מהממסד החרדי לא היה עניין להגן עליו..
לאו דווקא. לא מזמן היה אברך רגיל במודיעין עילית שניצל המון נשים גרושות וגם עליו התפרסמו תחקירים. רק שבמקרה ההוא לאף אחד מהממסד החרדי לא היה עניין להגן עליו..
כשמדובר בעבריין שהוא איש ציבור יש בזה עניין לציבור וקודם כל אינטרס ציבורי להעביר אותו מתפקידיו. ובנוסף זה גם יותר מורכב בגלל הכח שיש לו. יש לו קשרים, יש לו יכולת לשחד ולאיים ולהשתיק את המתלוננים בכל מיני דרכים. בשונה מאדם פשוט שאפשר להתעמת מולו בהליך משפטי רגיל ודיסקרטי.
זה מה שעניתי ; יוצא שרוצחים אישי ציבור. הכל נשמע חובבני כאן. המשטרה אין לה דרכים לטפל באנשים מפורסמים ? מי בנה את השיטת טיפול הזאת ?
אז למה הרב אליהו לא פתח ב"ד וקיבל עדיות ?? ב2 המקרים לא התקבלה שום תלונה במשטרה ולא נחקרה שום אישה ושניהם הכחישו וטענו שזה חיסול חשבונות ההבדל הגדול בניהם זה מי דחף את האף שלו ורץ לאסוף פרסום
ההוא ממודיעין עלית עדיין מגיע לבית הכנסת ועומד בבימה ושר ורוקד כאילו לא היה כלום.... והשני התאבד על קבר בנו
נשלח ב-2/1/2022 08:43
עזרא שיינברג חטף תחקיר, טופל ע"י הרב אליהו. ניסה לצאת מהארץ. הלך לכלא. ולא התאבד.
ההתאבדות היא בחירה אישית של ולדר.
נשלח ב-2/1/2022 09:44
פלדלפי כתב:
חריף_ומקשה כתב:
אז למה הרב אליהו לא פתח ב"ד וקיבל עדיות ?? ב2 המקרים לא התקבלה שום תלונה במשטרה ולא נחקרה שום אישה ושניהם הכחישו וטענו שזה חיסול חשבונות ההבדל הגדול בניהם זה מי דחף את האף שלו ורץ לאסוף פרסום
ההוא ממודיעין עלית עדיין מגיע לבית הכנסת ועומד בבימה ושר ורוקד כאילו לא היה כלום.... והשני התאבד על קבר בנו
אהה ? דודי שטיינהרטר ממודיעין עילית טופל מיד ע"י המשטרה, הורשע במשפט ונשלח לכלא לארבע וחצי שנים! הוא בכלא עכשיו.
https://www.bhol.co.il/news/1064709
ואגב בזמנו יצאו נגדו פשקווילים לא רשמיים בשם רבני העיר שלא לצרפו למניין.
נשלח ב-2/1/2022 10:24
איני_מכיר
.
תוקן על ידי איני_מכיר ב- 02/01/2022 10:25:32
נשלח ב-2/1/2022 10:57
פלדלפי
חריף_ומקשה כתב:
חריף_ומקשה כתב:
אהה ? דודי שטיינהרטר ממודיעין עילית טופל מיד ע"י המשטרה, הורשע במשפט ונשלח לכלא לארבע וחצי שנים! הוא בכלא עכשיו.
https://www.bhol.co.il/news/1064709
ואגב בזמנו יצאו נגדו פשקווילים לא רשמיים בשם רבני העיר שלא לצרפו למניין.
1. לצערנו הוא לא היחיד ממודיעין עלית ... דיברתי על מישהו אחר 2. גם דודי היה עומד על הבימה ושר כאילו לא קרה כלום
נשלח ב-2/1/2022 12:02
רציף כתב:
תגידו בבקשה, רק על אנשים מפורסמים עושים כאן תחקיר והוצאה להורג ?
חסר סוטים בארץ הזאת ? למה שהרב אליהו לא יכנס מסיבת עיתונאים ויכריז ; ובכן רבותי, ברשות העיתונאי מר אהרן רבינוביץ, יש לי 22 עדויות על משה הנהג ממודיעין, חסר לי עוד עדויות לאוסף, מי שנפגע ממנו מוזמן לגשת למזכירות בית הדין, וכן הגיעו עדויות על מחמוד המנקה בסופר הציידים, וכן יוסי הטכנאי, וכן שושנה מגן שושנה. כל מי שיש לו עידות יעלה ויבוא. השאלה שלי ; האם צדים כאן רק סוטים מפורסמים, עם מפעל חיים גדול ונכבד ? אשמח לתשובות כנות. תודה רבה
מעולה שהרב אליהו מטפל בתוקפים ! . כל הכבוד ! . יישר כוח ! . אלא שכנראה הוא תוקף אותם בשיא הכוח, ככה שאין להם כוחות להמשיך הלאה, אין להם עבור מה לחיות