| נשלח ב-1/1/2022 20:43 |
|
| |
2 תרחישים הגיוניים לבחירה
חייזר בעל שכל ישר אשר היה נוחת בפלנטה שלנו ולא מכיר את פרטי המקרה היה אומר שאחת מהשתיים חייב להיות נכון: או שהנ"ל היה אדם חלש, נטול כח והשפעה, שכמה עיתונאים זוטרים שחברו נגדו הצליחו לבדות נגדו מתלוננות והוכחות, גרמו לפיטוריו מכל מקומות עיסוקיו ואף הצליחו להסית ולסגור בעדו את כל דלתות בתי הדין הנחשבים בציבור החרדי אשר כידוע מאוד מתרגשים מנושאי הטרדה ומעיתונאים זרים. כמו"כ צ"ל שהנ"ל היה בעל אמצעים דלים מכדי לשכור את שירותיהם של עו"דים מהשורה הראשונה, מה שגרם לו להגיע למסקנה עוד לפני פתיחת חקירת משטרה שאין לו שום סיכוי להוכיח את חפותו. אגב, לפי אפשרות זו הנ"ל כנראה לא היה מסוגל לצפות את החיבוק וההכלה שהוא קיבל מרבניו ומעסיקיו ואת התמיכה שיש לו בציבור. במקרה כזה ייתכן שלא היו דברים מעולם והכל עלילת דם/טעות טרגית נוראה. או שהנ"ל היה אדם חזק בעל כושר שכנוע ויכולת הכחשה, אדם בעל אמצעים, בעל קשרים השפעה והערכה עמוקה בכל מוקדי הכח בציבור הליטאי, אוטוריטה בתחומי ה'מוגנות', אשר היה מסוגל לבצע מלכתחילה את העבירות בתחכום שיגרום לנפגעות להאשים את עצמן, להסתיר ראיות, להרתיע ולהשתיק את מי שכן חשב/ה להתלונן, ולהשפיע על דיינים ורבנים זוטרים לא להאמין לתלונות נגדו באמצעות שלל מניפולציות, ואשר היה מודע כי מעמדו ואישיותו יגרמו לרבנים הבכירים לסרב להאמין לטענות שהועלו כלפיו לכשיועלו, מה שאפשר לו להעלים מהעולם את מעשיו במשך שנים רבות, וחיזק את בטחונו העצמי לכך שהוא מסוגל להמשיך מבלי שיתגלה לעולם. במקרה הזה זה כמובן עדיין לא אומר שהמעשים אכן התרחשו אבל זה אומר שפשר ואפשר שהמעשים הללו או חלקם אכן התרחשו, ואין תימא מכך שהעובדות לא היו ידועות לציבור או מכך שרק רב ד"לי מצפת היה מסוגל לחשוף אותן. נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2022 01:11 |
|
| |
ולשרה_בן
| איש_חשוב כתב: |  | אפיקטויזין שכחת את האופציה השלישית הוא יכול היה להוכיח שלא אנס אף אחת, ולא התעסק עם קטינים, ואת זה גם כולנו מרגישים שהראיות שם קלושות למדי אבל הוא לא יכול היה להוכיח לכאורה שלא התעסק עם נשים נשואות, התפרסמו כמה הוכחות החלק הזה השני, דיו כדי להרוס אותו לגמרי למשך חייו עד 120, להפוך אותו למוחרם ומנודה בכל בית כנסת ואפילו מקרוביו, ואני מזכיר שכל ה"אחרי מות קדושים אמור".. קרה רק אחרי שהוא מת, אבל לפני כן אף רב לא הכריז שהוא לצידו ולא עודד אותו, וזה מה שהיה צפוי לו ככל הנראה, חיים מרים וקשים מנשוא וכל זה קרה ברגע שהוא שמע את ההקלטות מפורסמות ביו טיוב
מכאן הוא לא מצא טעם להכחיש את החלק השקרי לכאורה בנוגע לאונס וקטינים, כשהוא ראה במילא את חייו הרוסים לגמרי, למרות שבציבור החילוני ואפילו אצלינו די בנושא אשת איש כדי להחרים, אבל עדיין לכאורה הוא טעה והיה צריך כן לטהר את שמו לגמרי מכל וכל בנוגע לאונס ופדופיליה למרות שהוא עדיין יהיה מוחרם, כדי להפחית את האשמות הגרועות ביותר, (שוב לפי דיני תורה אשת איש גרוע יותר אבל בעיני העולם החילוני לא) אבל אי אפשר לדון אדם וכו'
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 01/01/2022 21:57:58 |
|
מי זה כולנו? עשית סקר? דבר בשם עצמך.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2022 23:16 |
|
| |
אפיקטוזין
| כתבןפלוס כתב: |  | אתה אומר שאם הוא לא אדם חלש, אז אם הוא התאבד הוא ודאי אשם, לפחות חלקית.
ועל זה חלקתי ואמרתי שיתכן והוא לא אשם בכלל, ולמרות זאת התאבד.
לא כתבתי שאני חושב שהוא לא אשם, אלא שהמסקנה הלוגית שלך אינה מוכרחת.
| אפיקטוזין כתב: |  | זאת לא אופציה שלישית כי לא נכנסתי לסוג האישומים, אתה הסך הכל אומר שגם אם חלק נכון לא מחייב שהכל נכון ואני מסכים כמובן אבל לא ברור לי למה חשוב לך להוסיף את התוספת הזו, האם זה משנה לגבי הוצאיו ספריו מהבית? האם זה היה מונע את שלילת כל תפקידיו בארגונים השונים? האם תיאוריה כזו יכולה להצדיק את ההתאבדות? האם זה יכל למנוע את ההתאבדות? האם זה מטיל אשמת מותו על אלה שהאשימו אותו גם בזה? האם אז לא היתה לציבור זכות לדעת על מעלליו?
|
|
|
תגובתי היתה ממוענת לאיש_חשוב, לך עניתי בהודעה נפרדת
תוקן על ידי אפיקטוזין ב- 01/01/2022 23:19:56
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2022 23:03 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
הוא יכול היה להוכיח שלא אנס אף אחת, ולא התעסק עם קטינים, ואת זה גם כולנו מרגישים שהראיות שם קלושות למדי |
|
לאורך האשכולות אתה חוזר על הטענה הזו שוב ושוב. אתה שוכח שנטען שהיה הסכם השתקה לאחר תלונה במשטרה, הוא הכחיש את זה בפוליגרף. אבל: 1) כעת כולנו יודעים מה ערכו של הפוליגרף, הוא טען שם שכלל לא טיפל בנשים... 2) יש אישה שמעידה שהיתה עדה בזמן אמת להסכם הזה. הסכם השתקה נועד למנוע תלונה במשטרה, זה כנראה לא היה על מקרה של קשר בהסכמה הדדית. אז כנראה שהיה הסכם השתקה לאחר התלונה במשטרה, זה מצטרף להקלטה של הקשר עם האישה הנשואה. ואם לשתים מהמקרים יש הוכחות מוצקות כאלו, מן הסכם יש עוד לא מעט, ללא הוכחות שנחשפו לציבור. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2022 22:32 |
|
| |
היה פה פעם שר שיכון שהתאבד מבושה
שמא יפתחו נגדו חקירה.
| אפיקטוזין כתב: |  | | כתבןפלוס כתב: |  | הצגת שיש 2 אפשרויות
כתבתי שיש עודלא אמרתי שאני יודע כך או אחרת.| אפיקטוזין כתב: |  | אם הפתרון שלך הוא לייחס לו בעיות אישיות לא ידועות ולא ניכרות לעין אשר גרמו לו לעשות מעשה חמור וחריג, מניין לך שלא היו הפרעות אישיות מהסוג המיוחס לו בתחקיר?
|
|
|
|
ישנם עוד הרבה אופציות לא ידועות שהחייזר לא היה חושב עליהן, לדוג' אולי הוא פעל תחת כישוף בכל מקרה, כל זה נכלל באופציה הראשונה תחת ההגדרה 'אדם חלש', החייזר המדובר לא מכיר אותו, אבל מדבריך משתמע שעל פניו לא היה ידוע או ניכר שמדובר באדם בעל אופי חלש נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2022 22:28 |
|
| |
אני הבנתי את דבריך כך
אתה אומר שאם הוא לא אדם חלש, אז אם הוא התאבד הוא ודאי אשם, לפחות חלקית.
ועל זה חלקתי ואמרתי שיתכן והוא לא אשם בכלל, ולמרות זאת התאבד.
לא כתבתי שאני חושב שהוא לא אשם, אלא שהמסקנה הלוגית שלך אינה מוכרחת.
| אפיקטוזין כתב: |  | זאת לא אופציה שלישית כי לא נכנסתי לסוג האישומים, אתה הסך הכל אומר שגם אם חלק נכון לא מחייב שהכל נכון ואני מסכים כמובן אבל לא ברור לי למה חשוב לך להוסיף את התוספת הזו, האם זה משנה לגבי הוצאיו ספריו מהבית? האם זה היה מונע את שלילת כל תפקידיו בארגונים השונים? האם תיאוריה כזו יכולה להצדיק את ההתאבדות? האם זה יכל למנוע את ההתאבדות? האם זה מטיל אשמת מותו על אלה שהאשימו אותו גם בזה? האם אז לא היתה לציבור זכות לדעת על מעלליו? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2022 22:13 |
|
| |
| כתבןפלוס כתב: |  | הצגת שיש 2 אפשרויות
כתבתי שיש עודלא אמרתי שאני יודע כך או אחרת.| אפיקטוזין כתב: |  | אם הפתרון שלך הוא לייחס לו בעיות אישיות לא ידועות ולא ניכרות לעין אשר גרמו לו לעשות מעשה חמור וחריג, מניין לך שלא היו הפרעות אישיות מהסוג המיוחס לו בתחקיר?
|
|
|
|
ישנם עוד הרבה אופציות לא ידועות שהחייזר לא היה חושב עליהן, לדוג' אולי הוא פעל תחת כישוף בכל מקרה, כל זה נכלל באופציה הראשונה תחת ההגדרה 'אדם חלש', החייזר המדובר לא מכיר אותו, אבל מדבריך משתמע שעל פניו לא היה ידוע או ניכר שמדובר באדם בעל אופי חלש נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2022 22:07 |
|
| |
זאת לא אופציה שלישית כי לא נכנסתי לסוג האישומים, אתה הסך הכל אומר שגם אם חלק נכון לא מחייב שהכל נכון ואני מסכים כמובן אבל לא ברור לי למה חשוב לך להוסיף את התוספת הזו, האם זה משנה לגבי הוצאיו ספריו מהבית? האם זה היה מונע את שלילת כל תפקידיו בארגונים השונים? האם תיאוריה כזו יכולה להצדיק את ההתאבדות? האם זה יכל למנוע את ההתאבדות? האם זה מטיל אשמת מותו על אלה שהאשימו אותו גם בזה? האם אז לא היתה לציבור זכות לדעת על מעלליו? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2022 22:03 |
|
| |
הצגת שיש 2 אפשרויות
כתבתי שיש עוד
לא אמרתי שאני יודע כך או אחרת.
| אפיקטוזין כתב: |  | אם הפתרון שלך הוא לייחס לו בעיות אישיות לא ידועות ולא ניכרות לעין אשר גרמו לו לעשות מעשה חמור וחריג, מניין לך שלא היו הפרעות אישיות מהסוג המיוחס לו בתחקיר? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2022 21:55 |
|
| |
אפיקטויזין שכחת את האופציה השלישית הוא יכול היה להוכיח שלא אנס אף אחת, ולא התעסק עם קטינים, ואת זה גם כולנו מרגישים שהראיות שם קלושות למדי אבל הוא לא יכול היה להוכיח לכאורה שלא התעסק עם נשים נשואות, התפרסמו כמה הוכחות החלק הזה השני, דיו כדי להרוס אותו לגמרי למשך חייו עד 120, להפוך אותו למוחרם ומנודה בכל בית כנסת ואפילו מקרוביו, ואני מזכיר שכל ה"אחרי מות קדושים אמור".. קרה רק אחרי שהוא מת, אבל לפני כן אף רב לא הכריז שהוא לצידו ולא עודד אותו, וזה מה שהיה צפוי לו ככל הנראה, חיים מרים וקשים מנשוא וכל זה קרה ברגע שהוא שמע את ההקלטות מפורסמות ביו טיוב
מכאן הוא לא מצא טעם להכחיש את החלק השקרי לכאורה בנוגע לאונס וקטינים, כשהוא ראה במילא את חייו הרוסים לגמרי, למרות שבציבור החילוני ואפילו אצלינו די בנושא אשת איש כדי להחרים, אבל עדיין לכאורה הוא טעה והיה צריך כן לטהר את שמו לגמרי מכל וכל בנוגע לאונס ופדופיליה למרות שהוא עדיין יהיה מוחרם, כדי להפחית את האשמות הגרועות ביותר, (שוב לפי דיני תורה אשת איש גרוע יותר אבל בעיני העולם החילוני לא) אבל אי אפשר לדון אדם וכו'
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 01/01/2022 21:57:58
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2022 21:09 |
|
| |
אם הפתרון שלך הוא לייחס לו בעיות אישיות לא ידועות ולא ניכרות לעין אשר גרמו לו לעשות מעשה חמור וחריג, מניין לך שלא היו הפרעות אישיות מהסוג המיוחס לו בתחקיר? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2022 20:56 |
|
| |
מה לגבי אדם חזק חף מפשע
שלא היה יכול לשאת את ההשפלה, שהתווספה לבעיות אחרות אישיות שהיו לו, ואתה אינך יודע מהם?
|
|
|
|
|