אני ממש ממש לא מזדהה עם הסיקריקים כלל, אבל לנוכח כל פיטפוטי המתייפיפים למיניהם, הרגשתי צורך להביא את הגיגיהם
נשלח ב-2/1/2022 17:09
נשלח ב-2/1/2022 17:10
נשלח ב-2/1/2022 19:26
אפשר להעלות את הכתבה שכתבו אחרי משי-זהב?
נשלח ב-2/1/2022 21:18
מזמור_שיר כתב:
לצערי, את הפוסטר הזה שלח לי חבר טוב שזכיתי שלמד אתי בישיבה, גאון וצדיק בכל קנה מידה, ובשנים שלאחר מכן עזב את דרך התורה לחלוטין. כאב לי לראות את הפלאייר הזה, ועוד יותר כאב לי שהפורשים משתמשים בסיפור הזה כמעין הסבר. מכאן יש רק ללמוד כמה מעגלי חילול ה' יש למעשה קטן בחדרי חדרים
נשלח ב-2/1/2022 21:33
הדיבוק כתב:
מזמור_שיר כתב:
לצערי, את הפוסטר הזה שלח לי חבר טוב שזכיתי שלמד אתי בישיבה, גאון וצדיק בכל קנה מידה, ובשנים שלאחר מכן עזב את דרך התורה לחלוטין. כאב לי לראות את הפלאייר הזה, ועוד יותר כאב לי שהפורשים משתמשים בסיפור הזה כמעין הסבר. מכאן יש רק ללמוד כמה מעגלי חילול ה' יש למעשה קטן בחדרי חדרים
מעשה נורא מאוד, שלוקח רבע שעה בממוצע ומתרחש בחדרי חדרים. בעיקר באתי להדגיש כמה המעשה הקצר והמסתורי "מכריז עליו מבחוץ"
נשלח ב-3/1/2022 01:20
קלעפער
הדיבוק כתב: