עוד נפגעת של ח''ו ניסתה לשים קץ לחייה הערב ר''ח שבט, כך לפי רפי פרלשטיין
מדובר בנפגעת שקפצה הערב מקומה חמישית. כבר ניסתה להתאבד בסוף השבוע. לשמחתי מדווחים שפונתה לבית החולים וזקוקה לתפילות. מתנצל בפני העוקבים, אבל הכי חשוב שהיא בחיים. מרגע זה, לא אכתוב יותר על הנושא. מדובר בטעות אנוש, אחרי 7 חודשים של מעורבות בפרשייה הנוראה.
תקללו, תזלזלו, תפזרו ציניות, תמשיכו, אני בטוח שממש כיף לכם.
לפני 7 חודשים נקלעתי לפרשייה ומאז ליוויתי אותה יום יום, עוד ועוד עדויות, עוד חיים שנהרסו ועוד נפש שנרצחה.
תרמתי את כולי למען הנפגעות, כי יש לי ילדה קטנה שאני ממש רוצה שתגדל לעולם שפוי.
הערב שמעתי משני גורמים אמינים עלי את מה שפרסמתי ולמרבה השמחה מתברר שהיא בחיים ופונתה לביה"ח. כששמעתי, צייצתי כי הנשמה והנשימה שלי נעצרו ונחנקתי. חצי שנה צפה וחנקה לי את הגרון. ואתם, תמשיכו עם הציניות הארורה שלכם, אין לי גרם של רחמים על חיים ולדר האנס שרצח נפשות. בוז לכל תומכיו.
בכל אופן, נמאס לי. אז מעכשיו אני עוצר. עוצר בכאב אבל לגמרי בידיעה שהלב שלי במקום הנכון. שילמתי על החצי שנה הזו מחירים עצומים ואני שלם עם זה.
אין לי שמץ של מושג במה מדובר, אבל אין צל של ספק שהיא 'נפגעת' וראויה לחיבוק.
אני רק שאלה, אם ניסתה להתאבד בסוף השבוע, איך זה שלא היתה מטופלת ובהשגחה? אם קפצה מקומה חמישית, איך היא עדיין בחיים?
היא לא זקוקה לחיבוק מטיפוסים כמוך. לא תמיד אפשר לאשפז בכפיה אדם שמנסה להתאבד. אפשר לקפוץ מקומה חמישית ולהשאר בחיים. השאלות "התמימות" שלך מראות אם מי יש לנו את הכבוד.
עוד טמבל שמנסה להשיג קצת יח"צ צומי ויחס, על חשבון הגופה והמתלוננות, ולהראות שהוא ידע את זה כבר לפני 7 חודשים ... מעניין שלא ראינו שום הודעות דוברות של מדא או תמונות על ניסיון להתאבדות שלא צלח מקומה חמישית...