איש חשוב, לא אענה על כל מה שטענת כנגדי, כי אחרים עשו את זה מצוין. אני רק חושב שכל בעיה בנושא "קדושה" לא ראוי ליועץ חינוכי במגזר הדתי, וכתבתי ושוב אכתוב שממידע אמין שיש בידי, ולדר נזרק מיתד לאחר שהם ביררו בכלים שלהם ושמעו בעצמם את הנפגעות. אני לא אומר ששתי הטענות האלה סותמות את כל החורים, אבל הן בהחלט סותמות את הפה שלי מלנסות להליץ עליו בכל צורה, כפי שמאוד בולט בכתיבתך לאחרונה, שאתה ממש מחפש כל דבר שעשוי טיפה להפחית מכלונו. משום מה זה הזכיר לי דברים שכתב רבינו הסטייפלר בעקבות פרשת האח והאחות (מישהו צילם את זה והכניס בהודעה כאן: https://forum.otzar.org/viewtopic.php?t=11777&start=40 )
אז מה אתה טוען? שאתה אחד מיתד נאמן שהספיד אותו בלוויה וצעק שהוא רצה להתפטר ומנעו אותו - שיקר? אתה טוען ככה ומישהו אחר מעיד אחרת לא ניסיתי להמליץ עליו, אלא אמרתי לפני שמשמיצים צריך לשמוע עדויות ברורות ולא עדויות פייסבוק מרגע שהיתה עדות אחת של אחד הדיינים שהוא פגש עדויות של קטינים, הפכתי את כל דעתי על ולדר וכתבתי את זה במפורש כל אחד מאיתנו שיש לו ילדים חושש עליהם, מגן עליהם, ורוצה את העונש הכי גדול שמי שרוצה לפגוע בהם