בית פורומים בחדרי חרדים

סיפור חדש?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/1/2022 03:12 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

אדם_ה1 כתב:

איש_חשוב כתב:
ואת פרשת עבירות המין בבית הספר בדרום
https://www.mako.co.il/news-law/2021_q4/Article-8ad13e692311e71027.htm
הלסדום היינו לעמורה דמינו

חשבתי שאין לך בעיה עם יחסים בהסכמה..

לא מבין מילה ממה שאתה כותב, ואני בטוח שגם אתה לא
1. פרשת עבירות המין בבית הספר בדרום, מדובר באונס מעשים מגונים ואלימות מינית שבה מעורבים עשרות תלמידים בית הספר
2. לי יש בעיה עם יחסים בהסכמה, מבחינת היהדות, יחסים בהסכמה עם אשת איש - עונש מוות, דווקא לחילונים אין בעיה על יחסים בהסכמה, עד שאין כמעט בית שזה לא קורה
זה עדיין לא אומר שאפשר לטפול שקרים על בנאדם ולהוסיף לו דברים נוספים שהוא לא עשה בלי הוכחות

עד כמה שידוע לי בבית הספר בדרום זה היה בהסכמה, אבל נחכה שיוסר הצא"פ..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2022 03:15 לינק ישיר 

האם נכנסת לקישור שהבאתי
כתוב שם בהמשך "אונס מעשים מגונים ואלימות מינית שבה מעורבים עשרות תלמידים בית הספר"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2022 03:24 לינק ישיר 
ועוד סיפור.

שלוש נשים מעידות: שדרן הרדיו החרדי פגע בנו מינית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2022 03:25 לינק ישיר 

לא מצאתי משפט כזה. אגב, ברגע שיש בת 14 בסיפור זה נקרא בחוק אונס גם אם היה בהסכמה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2022 11:25 לינק ישיר 
זיס_קינד

אומרים שזה על רקע של סכסוך ירושה עקוב מדם (הסיפור הראשון, לא הסיפור עם השדרן)}

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי זיס_קינד ב- 04/01/2022 11:27:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2022 11:37 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
האם נכנסת לקישור שהבאתי
כתוב שם בהמשך "אונס מעשים מגונים ואלימות מינית שבה מעורבים עשרות תלמידים בית הספר"
אני לא מבין למה אתה קופץ בכל אשכול על פגיעות בציבור החרדי להזכיר שגם אצל החילונים זה קיים? הרי זה לא חידוש. אנחנו אחראיים לציבור שלנו, קודם נתקן את הפגמים בתוכנו ונוקיע את הפוגעים החרדיים. כל הסיפורים על הפגיעות המיניות עצובים באותה מידה כי גם ילדות חילוניות הן יהודיות ואכפת לנו עליהם. אבל נדמה שאתה דווקא שש ושמח על כל ילדה חילונית שנפגעת כי זה קצת משיב את הכבוד האבוד למגזר החרדי (בעיניך)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2022 14:43 לינק ישיר 

הוארך ב-6 ימים מעצרו של תושב המרכז בשנות ה-30 לחייו, החשוד שפגע מינית ותקף את אחותו בעת שהיו קטינים. הוריהם, שחשודים שידעו על המעשים והעלימו עין, שוחררו למעצר בית

גל"צ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2022 15:26 לינק ישיר 

אפיפנס כתב:
האם נכנסת לקישור שהבאתי
כתוב שם בהמשך "אונס מעשים מגונים ואלימות מינית שבה מעורבים עשרות תלמידים בית הספר" אני לא מבין למה אתה קופץ בכל אשכול על פגיעות בציבור החרדי להזכיר שגם אצל החילונים זה קיים? הרי זה לא חידוש. אנחנו אחראיים לציבור שלנו, קודם נתקן את הפגמים בתוכנו ונוקיע את הפוגעים החרדיים. כל הסיפורים על הפגיעות המיניות עצובים באותה מידה כי גם ילדות חילוניות הן יהודיות ואכפת לנו עליהם. אבל נדמה שאתה דווקא שש ושמח על כל ילדה חילונית שנפגעת כי זה קצת משיב את הכבוד האבוד למגזר החרדי (בעיניך)

בהנחה, הסבירה, שאכן מספר הפגיעות בחברה החרדית נמוך יותר, עדיין מי ששם את עצמו כמוכיח בשער אמור להיות נקי ולא רק נקי יחסית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2022 15:32 לינק ישיר 

שאגתשביט כתב:
האם נכנסת לקישור שהבאתי
כתוב שם בהמשך "אונס מעשים מגונים ואלימות מינית שבה מעורבים עשרות תלמידים בית הספר" אני לא מבין למה אתה קופץ בכל אשכול על פגיעות בציבור החרדי להזכיר שגם אצל החילונים זה קיים? הרי זה לא חידוש. אנחנו אחראיים לציבור שלנו, קודם נתקן את הפגמים בתוכנו ונוקיע את הפוגעים החרדיים. כל הסיפורים על הפגיעות המיניות עצובים באותה מידה כי גם ילדות חילוניות הן יהודיות ואכפת לנו עליהם. אבל נדמה שאתה דווקא שש ושמח על כל ילדה חילונית שנפגעת כי זה קצת משיב את הכבוד האבוד למגזר החרדי (בעיניך)
בהנחה, הסבירה, שאכן מספר הפגיעות בחברה החרדית נמוך יותר, עדיין מי ששם את עצמו כמוכיח בשער אמור להיות נקי ולא רק נקי יחסית.

בדיוק מה שבאתי לענות
החילונים תמיד דורשים מאחרים להיות טובים מהם

אבל כאן בעצם כשאתה מזכיר את סיפור בני עקיבא, אתה מדבר על הציבור של אפיפנס..
מיד תבוא הכחשה, כי הוא חי בהכחשה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2022 15:43 לינק ישיר 

לא באתי לפסול או להכשיר. כמו שאמרו בעלי המוסר, אני אומר רק לעצמי, שאגת, תבדוק היטב את עצמך לפני שאתה מטיף לאחרים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > סיפור חדש?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.