|
|
| נשלח ב-4/1/2022 03:12 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
| אדם_ה1 כתב: |  | | איש_חשוב כתב: |  | ואת פרשת עבירות המין בבית הספר בדרום https://www.mako.co.il/news-law/2021_q4/Article-8ad13e692311e71027.htm הלסדום היינו לעמורה דמינו |
|
חשבתי שאין לך בעיה עם יחסים בהסכמה..
|
|
לא מבין מילה ממה שאתה כותב, ואני בטוח שגם אתה לא 1. פרשת עבירות המין בבית הספר בדרום, מדובר באונס מעשים מגונים ואלימות מינית שבה מעורבים עשרות תלמידים בית הספר 2. לי יש בעיה עם יחסים בהסכמה, מבחינת היהדות, יחסים בהסכמה עם אשת איש - עונש מוות, דווקא לחילונים אין בעיה על יחסים בהסכמה, עד שאין כמעט בית שזה לא קורה זה עדיין לא אומר שאפשר לטפול שקרים על בנאדם ולהוסיף לו דברים נוספים שהוא לא עשה בלי הוכחות |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2022 03:15 |
|
| |
האם נכנסת לקישור שהבאתי כתוב שם בהמשך "אונס מעשים מגונים ואלימות מינית שבה מעורבים עשרות תלמידים בית הספר"
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2022 03:24 |
|
| |
ועוד סיפור.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2022 03:25 |
|
| |
לא מצאתי משפט כזה. אגב, ברגע שיש בת 14 בסיפור זה נקרא בחוק אונס גם אם היה בהסכמה..
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2022 11:25 |
|
| |
זיס_קינד
אומרים שזה על רקע של סכסוך ירושה עקוב מדם (הסיפור הראשון, לא הסיפור עם השדרן)} נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי זיס_קינד ב- 04/01/2022 11:27:51
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2022 11:37 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | האם נכנסת לקישור שהבאתי כתוב שם בהמשך "אונס מעשים מגונים ואלימות מינית שבה מעורבים עשרות תלמידים בית הספר" |
|
אני לא מבין למה אתה קופץ בכל אשכול על פגיעות בציבור החרדי להזכיר שגם אצל החילונים זה קיים? הרי זה לא חידוש.
אנחנו אחראיים לציבור שלנו, קודם נתקן את הפגמים בתוכנו ונוקיע את הפוגעים החרדיים.
כל הסיפורים על הפגיעות המיניות עצובים באותה מידה כי גם ילדות חילוניות הן יהודיות ואכפת לנו עליהם. אבל נדמה שאתה דווקא שש ושמח על כל ילדה חילונית שנפגעת כי זה קצת משיב את הכבוד האבוד למגזר החרדי (בעיניך)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2022 14:43 |
|
| |
הוארך ב-6 ימים מעצרו של תושב המרכז בשנות ה-30 לחייו, החשוד שפגע מינית ותקף את אחותו בעת שהיו קטינים. הוריהם, שחשודים שידעו על המעשים והעלימו עין, שוחררו למעצר בית
גל"צ
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2022 15:26 |
|
| |
| אפיפנס כתב: |  | האם נכנסת לקישור שהבאתי כתוב שם בהמשך "אונס מעשים מגונים ואלימות מינית שבה מעורבים עשרות תלמידים בית הספר"
אני לא מבין למה אתה קופץ בכל אשכול על פגיעות בציבור החרדי להזכיר שגם אצל החילונים זה קיים? הרי זה לא חידוש.
אנחנו אחראיים לציבור שלנו, קודם נתקן את הפגמים בתוכנו ונוקיע את הפוגעים החרדיים.
כל הסיפורים על הפגיעות המיניות עצובים באותה מידה כי גם ילדות חילוניות הן יהודיות ואכפת לנו עליהם. אבל נדמה שאתה דווקא שש ושמח על כל ילדה חילונית שנפגעת כי זה קצת משיב את הכבוד האבוד למגזר החרדי (בעיניך) |
|
בהנחה, הסבירה, שאכן מספר הפגיעות בחברה החרדית נמוך יותר, עדיין מי ששם את עצמו כמוכיח בשער אמור להיות נקי ולא רק נקי יחסית.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2022 15:43 |
|
| |
לא באתי לפסול או להכשיר. כמו שאמרו בעלי המוסר, אני אומר רק לעצמי, שאגת, תבדוק היטב את עצמך לפני שאתה מטיף לאחרים.
|
|
|
|
|