בית פורומים בחדרי חרדים

התאבדה בגלל ולדר - האמנם?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/1/2022 19:34 לינק ישיר 

יש הרי הרבה מאד סימני שאלה על כל ''ראיה'' ועל כל צעד ושעל מאז התפוצצות הפרשה הזאת. אני לא מדבר על זה, רק על מה שאני יודע בבירור!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2022 19:34 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

avishai323 כתב:
אין יותר ענייני ממני

אני ממש מבין את הכאב שלך, אתה מרגיש כמו חיית טרף שטרפו מצליח לברוח ממנו, נכון?
חלילה

אני רוצה להצטרף לחגיגה. זה הכל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2022 19:47 לינק ישיר 

ביוטיפול כתב:

אני מוכן לכל עימות מכל סוג ועם כל אחד ואחת.

לה''ו. נענה למשימה. בתנאי אחד, שזה יצולם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2022 19:48 לינק ישיר 

avishai323 כתב:

הטענה היתה שהיא התאבדה בגלל שהכבוד שולדר קיבל - שזה אומר שלא מאמינים לנפגעות.

אף אחד לא פגש נפגעת ושמע את סיפורה ואמר לה אני לא מאמין לך !
המגזר החרדי בכללותו לא מאמין לתקשורת ולעיתונאים ובוודאי שלא יחרוץ דין על סמך הנאמר בתקשורת .
קחו דוגמא. כשהתפרסם בזמנו אותו הנבל אנס הכלות פדר , ראיתם מישהו מגונן עליו ? ראיתם מישהו מצדיק אותו במשהו ? לא ! הוא הוקע כפי שאנסים אמורים להיות מוקעים ! ומזלו שהוא בכלא כי אילו היה עובר ברחוב בני ברקי היה עובר לינץ מההמון החרדי ''שלא מאמין לנפגעות'' !

ולגבי ''הכבוד'' וההספדים , נראה לך שחוזרים בשאלה שהם האנשים שהכי פחות סופרים את המגזר ורבניו יתאבדו בגלל מה שר' גרשון אדלשטיין שליט''א אמר ???

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2022 19:50 לינק ישיר 
ולשרה_בן

ביוטיפול כתב:
ערב טוב. שימו לב, מפרוץ הפרשה, לא הגבתי ולו במילה על כל הענין וספיחיו, למרות שיש לי מחשבות והרהורים לכאן ולשם. אבל כעת, אני חושב שחובתי להגיב, בשבוע שעבר פרסמו על הורביץ שהתאבדה , והיא, לטענת המפרסמים, מנפגעות ולדר. אמת, היה נראה ונשמע מוזר, למה אחרי משי זהב לא שמענו על התאבדויות? איך ההתאבדות באה בדיוק יום אחרי ולדר? ובפרט כשראיתי את הכתבה בכאן 11 שם הראו את ההוא שמנסה לבכות, חבל שלא למד מדרעי איך עושים זאת טוב עם הבצל, כי זה היה מגוחך מאד, ואצלי זה הדליק שבע נורות אדומות. אז הלכתי וביררתי, ואני מוכן כעת לעמוד מול כל אחד אחר, לבחורה הזאת ע''ה, לא היה שום שייכות מכל סוג עם חיים ולדר, אלו השמצות זולות ופרועות, שמראות באופן ברור שמישהו מנסה באופן שיטתי להחריב כל שריד וזכר משמו הטוב של ולדר, מה שאצלי גם מטיל ספק בכל הענין, ולמרות שזה כלל לא מסתבר ולא הגיוני, אבל לא הופתע באם יפתחו השמים ונגלה שהכל היה עלילה מהתחלה ועד הסוף.

שמנו לב שכבר כמעט שנתיים לא כתבת פה ולפני שנתיים כתבת 7 הודעות ולפני כן לא כתבת כלום במשך כמה שנים.
פתאום צצת להגן על האנס.

קשה להאמין לך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2022 20:09 לינק ישיר 

היכן נעלם לו האשכול הקודם שבה דנו בעניין האם אכן יש קשר  בין המעשה שלה לולדר?
האם נעלם על ידי ההנהלה ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2022 20:12 לינק ישיר 

אני חושבת שכבר היה אשכול ארוך על הסיפור הזה ועל השאלה אם זה קשור אליו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2022 20:14 לינק ישיר 

אכן, והגבתי שם רבות 
נעלם ואיננו כי בלעה אותו האדמה 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > התאבדה בגלל ולדר - האמנם?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.