| נשלח ב-4/1/2022 20:35 |
|
| |
לחברת משקאות בהקמה דרוש
לה''ו. מידע על מכונות לייצור והגזת משקאות, ביקבוק, וכו'. לדוג' המכונות שהיו שייכים לסופר דרינק, או חברות שהחליפו מכונות. נ.ב. המשקאות יהיו פטורים ממס, מכיוון שלא יכילו את הממתיקים האסורים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2022 01:14 |
|
| |
| אפיקטוזין כתב: |  |
כמו"כ דרוש מידע על תהליך הקמת חברה + מתכון לשתייה ממותקת + משקיעים
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2022 20:30 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2022 19:57 |
|
| |
| helpy3 כתב: |  | למשקאות סופר דרינק לא צריך מכונות שתיה
צריך מכונות מיצרן תרופות |
|
כאילו שלשוופס אין משקאות מגעילים עם טעם לוואי שכולם שותים כי זה שוופס... אגב, היו להם טעמים מדהימים שלא פעם בטעימה עיוורת חברים לא הצליחו לזהות מה סופר דרינק ומה מותג יקר יותר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2022 16:57 |
|
| |
למשקאות סופר דרינק לא צריך מכונות שתיה
צריך מכונות מיצרן תרופות
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2022 09:19 |
|
| |
ומהם הממתיקים המותרים? אתה חושב שליברמן טמבל? תוך כמה ימים הוא יוציא תקנות חדשות ויוסיף את הממתיקים שאתה מוסיף למס. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2022 07:30 |
|
| |
| נעילה כתבה: |  |
| hot_tr כתב: |  | לה''ו. מידע על מכונות לייצור והגזת משקאות, ביקבוק, וכו'. לדוג' המכונות שהיו שייכים לסופר דרינק, או חברות שהחליפו מכונות. נ.ב. המשקאות יהיו פטורים ממס, מכיוון שלא יכילו את הממתיקים האסורים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אוי ואבוי, אתה רוצה את המכונות של סופר דרינק?!... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2022 07:04 |
|
| |
| נעילה כתבה: |  |
| hot_tr כתב: |  | לה''ו. מידע על מכונות לייצור והגזת משקאות, ביקבוק, וכו'. לדוג' המכונות שהיו שייכים לסופר דרינק, או חברות שהחליפו מכונות. נ.ב. המשקאות יהיו פטורים ממס, מכיוון שלא יכילו את הממתיקים האסורים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אוי ואבוי, אתה רוצה את המכונות של סופר דרינק?!... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2022 23:47 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | לה''ו. מידע על מכונות לייצור והגזת משקאות, ביקבוק, וכו'. לדוג' המכונות שהיו שייכים לסופר דרינק, או חברות שהחליפו מכונות. נ.ב. המשקאות יהיו פטורים ממס, מכיוון שלא יכילו את הממתיקים האסורים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אוי ואבוי, אתה רוצה את המכונות של סופר דרינק?!...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2022 23:46 |
|
| |
| אל_קפונה כתב: |  |
| אךטובוחסד כתב: |  |
יש לך ממתיקים מדרום אפריקה?
|
|
אני הייתי עושה משקאות לא ממותקים ולכל בקבקוק מצמיד בקבוק קטן עם נוזל ממתיק כל אחד שיוסיף לעצמו אבל המשקה לא. ממותק
_________________ אל תספר לקב"ה כמה גדולות הצרות שלך ... תספר לצרות שלך כמה גדול הקב"ה.... |
|
גנבת לי את הרעיון טוענים גם שקוקה קולה מוסיפים את הסוכר בארץ, אז הם יכולים פשוט לצרף שקיקי אבקת סוכר (להמסה מהירה) לכל בקבוק... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2022 23:23 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  |
יש לך ממתיקים מדרום אפריקה?
|
|
אני הייתי עושה משקאות לא ממותקים ולכל בקבקוק מצמיד בקבוק קטן עם נוזל ממתיק כל אחד שיוסיף לעצמו אבל המשקה לא. ממותק נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2022 23:08 |
|
| |
מה זה קשור לולדר?
| hot_trend כתב: |  | לה''ו. מידע על מכונות לייצור והגזת משקאות, ביקבוק, וכו'. לדוג' המכונות שהיו שייכים לסופר דרינק, או חברות שהחליפו מכונות. נ.ב. המשקאות יהיו פטורים ממס, מכיוון שלא יכילו את הממתיקים האסורים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2022 23:05 |
|
| |
|
|
|
|