נהרס "גשר דב" שבו נמחצו למוות 45 בני אדם בל"ג בעומר
הרשות לאכיפה במקרקעין פירקה את "גשר דב", המוקד בו אירע אסון מירון
במהלך הלילה, החלה הרשות לאכיפה במקרקעין לפרק את גשר דב, המוקד בו אירע אסון מירון ובו קיפחו את חייהם 45 אנשים מבאי ההילולה.
בתיאום עם המשנה ליועץ המשפטי לממשלה, הוחלט בחודש מאי האחרון כי הרשות תפעל להסרת כלל עבירות הבנייה והמבנים המסוכנים באתר. עד כה, הוסרו 50 מבנים מתוך 73 מבנים שמופו ובכלל זה כל הטריבונות, במות ההדלקה, מעברים וגשרים מסוכנים.
הרשות לאכיפה מאיצה את פעולות האכיפה על מנת לאפשר תכנון ופיתוח קבע באתר והיערכות סדורה ובטוחה כבר להילולה הקרובה.
גם בשנים קודמות החליקו ונפצעו שם אנשים. ארהלה יקטר זעק בדיוק על הגשר הזה.
אני מעיד על עצמי שכשהייתי נמצא שם אפילו בזמנים לא עמוסים, קצת התקשיתי שלא להחליק בירידה (אם אני לא טועה)...
נשלח ב-16/1/2022 08:51
פלדלפי
נוירולוג כתב:
למישהו יצא לראות מה יש בתוספות הבניה במתחם הכנסת אורחים?
יצאו תמונות - אולם VIP וחדרי שינה
שנים לא תונים לתקוע מסמר בקיר בטענה שכל ההר מלא קברים אבל מתחת לאדמה חפרו וחפרו...
כשהרב סגל חילק אוכל למעלה על חשבונו קרליבך למטה אירח עשירים ואסף את הכסף....
נשלח ב-16/1/2022 06:30
אהרלע יקטר דיבר על אדם שהתעלף במקום זה, ושכוחות הצלה לא יכלו להגיע למקום כי לא היתה גישה מהירה לשם מתי הוא דיבר על החליקו ונפצעו? יש לך לינק לזה?
נשלח ב-15/1/2022 23:46
גם בשנים קודמות החליקו ונפצעו שם אנשים. ארהלה יקטר זעק בדיוק על הגשר הזה.
נשלח ב-15/1/2022 21:19
מענין, כי עד שנדחסו בו אלפים בצורה מזעזעת, אף אחד לא החליק שם
נשלח ב-14/1/2022 01:31
הגשר היה מחליק
בגלל זה קרההבאסון.
מי שעשה את זה גרםנלפיגוע שהרבה מחבלים היו שמחים לעשותו.
הוא בחברה טובה.
איש_חשוב כתב:
איש_חשוב כתב:
יו_טיוב כתב:
רעיונוביץ כתב:
פושע מי שעשה אותו ! ! !
בניתי קראוון ל 20 אנשים אבל ערב אחד היה קר בחוץ ואיזה סדרן טיפש דחס לי בפנים 500 אנשים וקרה אסון .
אני פושע ?
לבנות גשר כזה במקום שמגיעים אליו מאות אלפי אנשים ביחד, ואז להיתמם ולומר אני התכוונתי שיעברו שם רק 20 אנשים, זה פשיעה ממדרגה ראשונה. אל תבלבל במוח.
כרגיל אתה משחק עם מספרים בצורה לא הוגנת "חריף ומקשאית".. הגשר נבנה ל500 אנשים נגיד, ועברו בן 1000 "התכוונתי שיעברו שם בצורה שפויה כשיש כמה ס"מ רווח בין אדם לאדם, ולא כדבוקה צפופה" המשטרה היתה צריכה להעמיד למעלה מחסום כדי לווסת, ולמטה כדי שלא ייכנסו יותר מידי להדלקה של תולדות אהרן תפסיק בבקשה להתחכם.
אני אולי משחק במספרים. אבל מי שבנה את הגשר שיחק בחיי אדם. ואת התוצאה כולנו ראינו..
הגשר עבד די טוב עד שנדחסו אליו כמות אנשים מטורפת עם לחץ אדיר משמע - הבעיה אינה בגשר אלא בדחיסות
נשלח ב-13/1/2022 00:25
חריף_ומקשה כתב:
איש_חשוב כתב:
יו_טיוב כתב:
רעיונוביץ כתב:
פושע מי שעשה אותו ! ! !
בניתי קראוון ל 20 אנשים אבל ערב אחד היה קר בחוץ ואיזה סדרן טיפש דחס לי בפנים 500 אנשים וקרה אסון .
אני פושע ?
לבנות גשר כזה במקום שמגיעים אליו מאות אלפי אנשים ביחד, ואז להיתמם ולומר אני התכוונתי שיעברו שם רק 20 אנשים, זה פשיעה ממדרגה ראשונה. אל תבלבל במוח.
כרגיל אתה משחק עם מספרים בצורה לא הוגנת "חריף ומקשאית".. הגשר נבנה ל500 אנשים נגיד, ועברו בן 1000 "התכוונתי שיעברו שם בצורה שפויה כשיש כמה ס"מ רווח בין אדם לאדם, ולא כדבוקה צפופה" המשטרה היתה צריכה להעמיד למעלה מחסום כדי לווסת, ולמטה כדי שלא ייכנסו יותר מידי להדלקה של תולדות אהרן תפסיק בבקשה להתחכם.
אני אולי משחק במספרים. אבל מי שבנה את הגשר שיחק בחיי אדם. ואת התוצאה כולנו ראינו..
הגשר עבד די טוב עד שנדחסו אליו כמות אנשים מטורפת עם לחץ אדיר משמע - הבעיה אינה בגשר אלא בדחיסות
נשלח ב-12/1/2022 23:03
איש_חשוב כתב:
יו_טיוב כתב:
רעיונוביץ כתב:
פושע מי שעשה אותו ! ! !
אני פושע ?
נשלח ב-12/1/2022 19:55
חריף_ומקשה כתב:
יו_טיוב כתב:
רעיונוביץ כתב:
פושע מי שעשה אותו ! ! !
אני פושע ?
נשלח ב-12/1/2022 09:51
יו_טיוב כתב:
רעיונוביץ כתב:
פושע מי שעשה אותו ! ! !
אני פושע ?
היה צריך לעשות שם מדרגות ולא משטח משופע ומחליק ממתכת.
רק להזכיר שמוקד אחד של המחיצה קרה דווקא במדרגות אלפי אנשים שיורדים דחוסים כמקשה אחת במדרגות או בשביל זה מתכון לאסון אנשים גם לא החליקו אלא נפלו קדימה על אחרים, זה קורה כשנתקלים ברגל של זה שלפניך ואז אתה נופל קדימה כשכל האנשים הדחוסים מאחורה נופלים על הנופל, אפשר לראות בבירור בסרטונים שזה מה שקרה
האשמה אם כך היא על מי שלא דאג לווסת את העוברים ושבים בשביל המשטרה שהיתה בכל מקום, סגרה שערים התעמתה עם המשתתפים, המשטרה הזאת הזניחה לחלוטין את המקום המסוכן ביותר במירון. מלבד זאת, ראיתי כבר המון אירועים בהם סגרה המשטרה את השערים, בטענה שיש כבר יותר מידי משתתפים כאן המשטרה איפשרה את הדוחס הלא נתפס באירוע מדורת תולדות אהרן למה אף אחד שם לא נענש על כך? האם זה היה בסדר לאפשר את כניסת האנשים הרבים כל כך? ואם זה לא באחריות המשטרה, מה היא בעצם עשתה שם על מאות או אלפי שוטריה בכל מקום, דחפו הכו אנשים עד זוב דם
נשלח ב-11/1/2022 12:38
יוחנןש כתב:
אכן, מדובר בהרב בנציון קופרשטוק 'אבא של מירון' זלל"ה
שנפטר מהקורונה. אז בעקיפין הקורונה גרמה למיתתם של 45 הרוגי מירון.