|
|
| נשלח ב-11/1/2022 23:35 |
|
| |
למישהו יצא לראות מה יש בתוספות הבניה במתחם הכנסת אורחים?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2022 09:51 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  |
| רעיונוביץ כתב: |  |
פושע מי שעשה אותו ! ! !
|
|
בניתי קראוון ל 20 אנשים אבל ערב אחד היה קר בחוץ ואיזה סדרן טיפש דחס לי בפנים 500 אנשים וקרה אסון .
אני פושע ?
|
|
לבנות גשר כזה במקום שמגיעים אליו מאות אלפי אנשים ביחד, ואז להיתמם ולומר אני התכוונתי שיעברו שם רק 20 אנשים, זה פשיעה ממדרגה ראשונה. אל תבלבל במוח. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2022 19:55 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | | יו_טיוב כתב: |  |
פושע מי שעשה אותו ! ! !
|
|
בניתי קראוון ל 20 אנשים אבל ערב אחד היה קר בחוץ ואיזה סדרן טיפש דחס לי בפנים 500 אנשים וקרה אסון .
אני פושע ?
|
|
לבנות גשר כזה במקום שמגיעים אליו מאות אלפי אנשים ביחד, ואז להיתמם ולומר אני התכוונתי שיעברו שם רק 20 אנשים, זה פשיעה ממדרגה ראשונה. אל תבלבל במוח.
|
|
כרגיל אתה משחק עם מספרים בצורה לא הוגנת "חריף ומקשאית".. הגשר נבנה ל500 אנשים נגיד, ועברו בן 1000 "התכוונתי שיעברו שם בצורה שפויה כשיש כמה ס"מ רווח בין אדם לאדם, ולא כדבוקה צפופה" המשטרה היתה צריכה להעמיד למעלה מחסום כדי לווסת, ולמטה כדי שלא ייכנסו יותר מידי להדלקה של תולדות אהרן תפסיק בבקשה להתחכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2022 23:03 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | | יו_טיוב כתב: |  |
פושע מי שעשה אותו ! ! !
|
|
אני פושע ?
|
|
לבנות גשר כזה במקום שמגיעים אליו מאות אלפי אנשים ביחד, ואז להיתמם ולומר אני התכוונתי שיעברו שם רק 20 אנשים, זה פשיעה ממדרגה ראשונה. אל תבלבל במוח.
כרגיל אתה משחק עם מספרים בצורה לא הוגנת "חריף ומקשאית".. הגשר נבנה ל500 אנשים נגיד, ועברו בן 1000 "התכוונתי שיעברו שם בצורה שפויה כשיש כמה ס"מ רווח בין אדם לאדם, ולא כדבוקה צפופה" המשטרה היתה צריכה להעמיד למעלה מחסום כדי לווסת, ולמטה כדי שלא ייכנסו יותר מידי להדלקה של תולדות אהרן תפסיק בבקשה להתחכם. |
|
אני אולי משחק במספרים. אבל מי שבנה את הגשר שיחק בחיי אדם. ואת התוצאה כולנו ראינו..
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2022 00:25 |
|
| |
הגשר עבד די טוב עד שנדחסו אליו כמות אנשים מטורפת עם לחץ אדיר משמע - הבעיה אינה בגשר אלא בדחיסות
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2022 01:31 |
|
| |
הגשר היה מחליק
בגלל זה קרההבאסון.
מי שעשה את זה גרםנלפיגוע שהרבה מחבלים היו שמחים לעשותו.
הוא בחברה טובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2022 21:19 |
|
| |
מענין, כי עד שנדחסו בו אלפים בצורה מזעזעת, אף אחד לא החליק שם
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2022 23:46 |
|
| |
גם בשנים קודמות החליקו ונפצעו שם אנשים. ארהלה יקטר זעק בדיוק על הגשר הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2022 06:30 |
|
| |
אהרלע יקטר דיבר על אדם שהתעלף במקום זה, ושכוחות הצלה לא יכלו להגיע למקום כי לא היתה גישה מהירה לשם מתי הוא דיבר על החליקו ונפצעו? יש לך לינק לזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2022 08:51 |
|
| |
פלדלפי
| נוירולוג כתב: |  | למישהו יצא לראות מה יש בתוספות הבניה במתחם הכנסת אורחים?
|
|
יצאו תמונות - אולם VIP וחדרי שינה
שנים לא תונים לתקוע מסמר בקיר בטענה שכל ההר מלא קברים אבל מתחת לאדמה חפרו וחפרו...
כשהרב סגל חילק אוכל למעלה על חשבונו קרליבך למטה אירח עשירים ואסף את הכסף....
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2022 09:39 |
|
| |
מצדרביעי
| חריף_ומקשה כתב: |  | גם בשנים קודמות החליקו ונפצעו שם אנשים. ארהלה יקטר זעק בדיוק על הגשר הזה. |
|
אני מעיד על עצמי שכשהייתי נמצא שם אפילו בזמנים לא עמוסים, קצת התקשיתי שלא להחליק בירידה (אם אני לא טועה)...
|
|
|
|
|