|
|
| נשלח ב-11/1/2022 16:27 |
|
| |
פרופ' דרור מבורך מ'הדסה': "המחלה היום היא יותר דומה לשפעת"
פרופ' דרור מבורך: "אני חייב להגיד שהמחלה היום היא יותר דומה לשפעת. עדיין יש בה חולים שיצטרכו אשפוז וחולים קשים. ועדיין שיעור ההדבקה הוא גבוה ביותר ולכן אף אחד לא מעז להגיד יאללה חברה אנחנו עוזבים את הבידודים בוא נתייחס לזה כמו שפעת. ואם מישהו אומר את זה אז קופצים עליו כולם כאילו הוא אומר איזה משהו חמור"
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2022 21:57 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  | צריך להחליף דיסקט: זן ה"אומי" כמעט ולא פוגע בכלל במחוסנים\מחלימים בתוקף. וגם באלו שלא מחוסנים זה פוגע בדומה לשפעת. זה כבר לא דומה לקורונה המפחידה והמסוכנת שהכרנו עד בגלים הקודמים. |
|
לה''ו. אמממממ. בדיוק עכשיו קיבלתי בווצאפ הקהילתי, שחצי מביהכנ''ס חולים, וכולם מחוסנים 3 נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
נו ו?
זה פגע בהם יותר מאשר וירוס צינון עונתי?
מישהו נזקק לאשפוז?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2022 21:48 |
|
| |
מצדרביעי
| hot_trend כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  | צריך להחליף דיסקט: זן ה"אומי" כמעט ולא פוגע בכלל במחוסנים\מחלימים בתוקף. וגם באלו שלא מחוסנים זה פוגע בדומה לשפעת. זה כבר לא דומה לקורונה המפחידה והמסוכנת שהכרנו עד בגלים הקודמים. |
|
לה''ו. אמממממ. בדיוק עכשיו קיבלתי בווצאפ הקהילתי, שחצי מביהכנ''ס חולים, וכולם מחוסנים 3 נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
השאלה היא מה זה אומר להיות "חולים", סביר להניח שאם נעשה בדיקות היסטריות כדי לאתר שאריות של וירוסים נוספים נצא "חיובים" גם לגביהם... אז מה?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2022 21:28 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | צריך להחליף דיסקט: זן ה"אומי" כמעט ולא פוגע בכלל במחוסנים\מחלימים בתוקף. וגם באלו שלא מחוסנים זה פוגע בדומה לשפעת. זה כבר לא דומה לקורונה המפחידה והמסוכנת שהכרנו עד בגלים הקודמים. |
|
לה''ו. אמממממ. בדיוק עכשיו קיבלתי בווצאפ הקהילתי, שחצי מביהכנ''ס חולים, וכולם מחוסנים 3 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2022 20:38 |
|
| |
מצדרביעי
| הדיבוק כתב: |  | | לא בקי בנתונים וכו', משער שחלק מהנדבקים זה סבב ב ולכן הגוף קצת יותר רגיל וכדו'. במקרה שוחחתי היום עם אשה שחולה בקורונה והייתה נשמעת רע וגם תיארה סבל גדול, קצת פחות דומה לשפעת |
|
האם לדעתך אף פעם לא מגיעים לדלקת ריאות קשה ולסבל גדול כתוצאה משפעת?... אם אני זוכר נכון - סיימת תואר שני, ומן הסתם מכיר שיטות מחקר, ומבין שאי אפשר להסיק מסקנות על סמך מקרה אחד...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2022 20:34 |
|
| |
לא בקי בנתונים וכו', משער שחלק מהנדבקים זה סבב ב ולכן הגוף קצת יותר רגיל וכדו'. במקרה שוחחתי היום עם אשה שחולה בקורונה והייתה נשמעת רע וגם תיארה סבל גדול, קצת פחות דומה לשפעת
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2022 16:46 |
|
| |
צריך להחליף דיסקט: זן ה"אומי" כמעט ולא פוגע בכלל במחוסנים\מחלימים בתוקף. וגם באלו שלא מחוסנים זה פוגע בדומה לשפעת. זה כבר לא דומה לקורונה המפחידה והמסוכנת שהכרנו עד בגלים הקודמים.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|