נשלח ב-11/1/2022 20:50
לפי התחזית בקבינט הקורונה משבוע הבא יתווספו בכל יום כמאה חולים קשה התחזית הפסימית שמוצגת לקבינט הקורונה: בשבוע הבא יתווספו כמאה חולים במצב קשה בכל יום. לפי התחזית - בסוף ינואר מספר החולים במצב קשה יעמוד על בין 1,000-2,500
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-11/1/2022 21:25
נראה לי מספרים מוגזמים, וגם אם כן חלק ניכר מהמאה האלו לא *יתווספו* אלא זה מאושפזים מסיבות אחרות שיצאו חיובים בבדקה שגרתית בבית החולים.
נשלח ב-11/1/2022 21:42
מי יכול לספור את כל התחזויות הפסימיות מתחילת המגיפה שהתבדו והתאדו?
סתם הבהלות שווא.
משגעים את הציבור עוד פעם ועוד פעם, ולא לומדים מכשלונות העבר.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-11/1/2022 22:07
תמניא_אפי כתב: מי יכול לספור את כל התחזויות הפסימיות מתחילת המגיפה שהתבדו והתאדו?
סתם הבהלות שווא.
נשלח מהאנדרואיד שלי
דווקא בגל השני התחזיות של המומחים היו די מדויקות. בגל השלישי והרביעי זה היה תלוי בקצב החיסונים והיו כמה מומחים שהצליחו לחשב ולשקלל יפה את החיסונים.
נשלח ב-11/1/2022 22:11
חריף_ומקשה כתב: תמניא_אפי כתב: מי יכול לספור את כל התחזויות הפסימיות מתחילת המגיפה שהתבדו והתאדו?
סתם הבהלות שווא.
נשלח מהאנדרואיד שלי
דווקא בגל השני התחזיות של המומחים היו די מדויקות. בגל השלישי והרביעי זה היה תלוי בקצב החיסונים והיו כמה מומחים שהצליחו לחשב ולשקלל יפה את החיסונים.
נשלח ב-11/1/2022 23:36
תמניא_אפי כתב: חריף_ומקשה כתב: תמניא_אפי כתב: מי יכול לספור את כל התחזויות הפסימיות מתחילת המגיפה שהתבדו והתאדו?
סתם הבהלות שווא.
נשלח מהאנדרואיד שלי
אנא בבקשה תביא הוכחות לדבריך תביא את הערכת ה"המומחים" מלפני הגל השני!
נשלח ב-12/1/2022 00:03
ירו_שלמי
תמניא_אפי כתב: מי יכול לספור את כל התחזויות הפסימיות מתחילת המגיפה שהתבדו והתאדו?
סתם הבהלות שווא.
נשלח מהאנדרואיד שלי
אנא בבקשה תביא הוכחות לדבריך
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.