|
|
| נשלח ב-17/1/2022 10:43 |
|
| |
בריטניה מתכננת לבטל את חובת הבידוד למאומתי קורונה
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2022 13:21 |
|
| |
חריף נהנה מההתחמקות שלך "מגלים הקודמים" כאילו שהבידוד אז כן עזר במשהו. חלומות נעימים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2022 13:25 |
|
| |
בניגוד אליך. אין לי אג'נדה. אינני מכחיש קורונה ומאידך אינני מאוהב בתבהלת הקורונה. אלה גם אלה בזויים בעייני. אני מתבסס אך ורק על הנתונים. כשהנתונים תומכים בסגר להצלת חיים, אז צריך לעשות סגר. מאידך כשהנתונים תומכים בביטול הבידודים, אז צריך לבטל אותם. פשוט וקל.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2022 13:39 |
|
| |
מערכת הבריאות בבריטניה ידועה כאחת הגרועים בעולם המערבי. ההתנהלות הבריטית בקורונה גם העידה שהם לא העיפרון הכי חד בקלמר, והתוצאות מוכיחות (באחוז המתים הם רק אחרי ארה"ב בלגיה ואיטליה - ממדינות המערב).
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2022 13:43 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | מערכת הבריאות בבריטניה ידועה כאחת הגרועים בעולם המערבי. ההתנהלות הבריטית בקורונה גם העידה שהם לא העיפרון הכי חד בקלמר, והתוצאות מוכיחות (באחוז המתים הם רק אחרי ארה"ב בלגיה ואיטליה - ממדינות המערב). |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2022 16:14 |
|
| |
hhaavv
| תמניא_אפי כתב: |  | | hhaavv כתב: |  | מערכת הבריאות בבריטניה ידועה כאחת הגרועים בעולם המערבי. ההתנהלות הבריטית בקורונה גם העידה שהם לא העיפרון הכי חד בקלמר, והתוצאות מוכיחות (באחוז המתים הם רק אחרי ארה"ב בלגיה ואיטליה - ממדינות המערב). |
|
לוקש ושקר אל תמציא דברים!
|
|
מוכן לפרט?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2022 16:43 |
|
| |
אם רוב הציבור כבר נדבק וסטטיסטית כולם יידבקו במתב הזה אז אין כ"כ טעם בהגבלות.. (לא אומר שזה המצב, אבל זה יכול להיות הסבר אפשרי) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2022 21:40 |
|
| |
hhaavv
| קורלדרו כתב: |  | | hhaavv כתב: |  | מערכת הבריאות בבריטניה ידועה כאחת הגרועים בעולם המערבי. ההתנהלות הבריטית בקורונה גם העידה שהם לא העיפרון הכי חד בקלמר, והתוצאות מוכיחות (באחוז המתים הם רק אחרי ארה"ב בלגיה ואיטליה - ממדינות המערב). |
|
לוקש ושקר אל תמציא דברים!
הוא דווקא צודק שזו מערכת בריאות גרועה, אך מצד שני, מערכת הבריאות בבלגיה נחשבת לאחת הטובות בעולם, ובכל זאת מספר המתים שם היה גבוה מאוד באחוזים, עם כל הסגרים שעשו. לכן תמניא אכן צודק. |
|
זה שבבלגיה יש מערכת בריאות טובה לא קשורה לבריטניה ובטח לא הופך את דבריי ללוקש ושקר ולממציא דברים ואת דבריו של תמניא לצודקים. השאלה למה בבלגיה יש באמת כזה אחוז גבוה יחסית למרות מערכת הבריאות הטובה נלעסה עד לזרא, ההנחה היא שהדיווחים על המתים כפולים מהמציאות, מכיוון שלא היה רישום מדוייק על המתים בבתי האבות, שהם המקור העיקרי למתים. אבל זה ממש לא קשור לבריטניה שלא יכולה לשמש כדוגמה להתנהלות מושכלת בענייני בריאות בכלל וקורונה בפרט.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2022 08:57 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2022 10:02 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | |
|
כנראה רק בעוד כחודש וחצי. בתחילת מרץ.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|