|
|
| נשלח ב-19/1/2022 00:44 |
|
| |
תפסיקו עם השנאה העיוורת לגור.
אם הם היו שוכרים את גני התערוכה, הייתם צועקים למה מבזבזים כסף.
הם עשו חתונה בבית המדרש שלהם, וניסו לחסוך, אז כמובן זה על חשבון תושבי העיר, מה לעשות הם כמות גדולה של חסידים ומגיע להם.
ג"א לא מאוהבי גור, אך כל דבר צריך לקחת בפרופורציה נכונה.. .
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2022 00:56 |
|
| |
מצדרביעי
| timobl כתב: |  |
הם עשו חתונה בבית המדרש שלהם, וניסו לחסוך, אז כמובן זה על חשבון תושבי העיר, מה לעשות הם כמות גדולה של חסידים ומגיע להם.
|
|
לי לא מפריע בכלל שישכרו את גני התערוכה כל עוד זה בכסף שלהם ולא שלי...
יש הרבה מתושבי העיר שהזמן שלהם יקר וכל עיכוב מורט עצבים בזמן עולה להם בדמים ואנרגיות רבות (שלא לדבר על אלו שבשונה מפריצי גור נוסעים בתח"צ, ואתמול בלילה בשיא הכפור נתקעו בתחנות בלי שמץ מושג מתי האוטובוס אמור לבוא אם בכלל)...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2022 01:22 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | | עידן חדש בגור. שהמתלוננים כאן גם הם אשמים בכך. |
|
אם אתה רומז עלי, אז בעיקר צרם לי שהגברת שרית יושבת בבני ברק, ומצודתה פרוסה על רחוב ירמיהו, היא לא היתה צריכה להיות ביום זה בירושלים, כי אם כן היו צווחותיה קורעות את הפורום.. אז מה זה העסק של הגברת? לא מספיק שהיא מפקחת כל יום על הרחוב שלה והגלילות?
האמת היא שגם אני הייתי מעקם את האף אם הייתי בדיוק צריך לעבור בירמיהו, לא יצא לי לעבור שם, אז יערב להם ויבושם להם
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2022 01:29 |
|
| |
| פלדלפי כתב: |  | כי את גור ממש לא מעניין הסבל של אחרים !! יש להם כסף וקשרים והם עושים מה שבא להם ממש לא מעניין אותם שחצי ירושלים סובלת עשרות קווי אוטובוס משנים מסלול ונתקעים בשביל חתונה של נכד
לא פלא שהציבור כ"כ שמח שיש פילוג בגור.... כולם סובלים מהם ורק מחכים שיפלו
נ.ב גם בבלפור הפריע לנו הפקקים וכתבנו על זה |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2022 01:30 |
|
| |
| בעיקרשומע כתב: |  | בלז גם חוסמים(אני שונא מוצהר של גור) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2022 01:35 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
| יוחנןש כתב: |  | | עידן חדש בגור. שהמתלוננים כאן גם הם אשמים בכך. |
|
אם אתה רומז עלי, אז בעיקר צרם לי שהגברת שרית יושבת בבני ברק, ומצודתה פרוסה על רחוב ירמיהו, היא לא היתה צריכה להיות ביום זה בירושלים, כי אם כן היו צווחותיה קורעות את הפורום.. אז מה זה העסק של הגברת? לא מספיק שהיא מפקחת כל יום על הרחוב שלה והגלילות?
האמת היא שגם אני הייתי מעקם את האף אם הייתי בדיוק צריך לעבור בירמיהו, לא יצא לי לעבור שם, אז יערב להם ויבושם להם |
|
אני חשבתי לנסוע לירושלים אבל שנודע לי על החתונה . יצא כל החשק לנסוע . התענוג המפוקפק הזה הספיק לי מספר שנים היה בר מצווה בגור . ולא היה מקום באוטובוסים בכלל ואנשים המתינו שעות לאוטובוס. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2022 10:45 |
|
| |
momeir
| timobl כתב: |  |
|
|
אחרי הדפסת 25,000 חוברות מכפישות על נייר כרומו יקר, בזבוז של מיליונים למשרד יח"צ , אז מאוד מובן למה אין כסף לחתונה בגני התערוכה. הבזבוז העצום ליח"צ לא יעזור, כל עוד הם לא ישנו את ההתנהלות היומיומית שלהם. שים לב: מעניין שכל אחד שהגיב כאן, ללא יוצא מהכלל, טורח לכתוב שהוא שונא_נגד_מתעב את גור. גם אתה כותב:" ג"א לא מאוהבי גור" אבל הם ממשיכים מצד אחד לבזבז כסף למשרדי יח"צ. ומצד שני מתנהלים להפך, בטפשות אגואיסטית שלא מתחשבת כלל בציבור הכללי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2022 16:59 |
|
| |
נכון שלגור יש המווווון שונאים, ולכן הדגשתי שגם אני לא מאוהבי גור, אבל כשהאדמו"ר עושה חתונה, נראה לי לגיטימי שסוגרים רחובות.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2022 09:16 |
|
| |
שאלת מליון הדולר היא איך שליצמן חסר השפעה המשטרה נותנת לגור נדלן לסגור ציר מרכזי האם לכאורה הם ...קיבלו דמי לא יחרץ ..?? ואיך לפני כמה חודשים המשטרה לא אישרה לקיים חתונה בבית המדרש האם תוקנו הליקויים??? או שמישהו לכאורה קיבל דמי לא יחרץ .?? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|