בית פורומים בחדרי חרדים

אדמו"ר מאזור ירושלים נעצר בחשד לעבירות מין בקטינים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/1/2022 09:41 לינק ישיר 
אדמו"ר מאזור ירושלים נעצר בחשד לעבירות מין בקטינים

19 בינואר 202208:31
המשטרה עצרה אתמול (שלישי) אדמו"ר מאזור ירושלים בחשד לעבירות מין בגבר ואישה כשהיו קטינים, כך פורסם בתוכנית הבוקר הזה בכאן רשת ב. לאדמו"ר קרוב משפחה מוכר שנעצר בעבר בגין עבירות מין. המעצר בוצע לאחר חקירה סמויה של כמה שבועות ונערכו לו כמה עימותים עם המתלוננים. הוא יובא היום לדיון בהארכת מעצרו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2022 14:15 לינק ישיר 
פלדלפי

רבותי1 כתב:
רבותי1 כתב:
רבותי1

40 שנים כולם מרכלים עליו ורק עכשיו נזכרו לעצור אותו.

יש לציין שאין לו אפילו מניין חסידים.

תוקן על ידי רבותי1 ב- 19/01/2022 09:54:15

איזה חסידות הייתה לפני 40 שנה בבית שמש?!

התחיל את הקריירה שלו באמריקה.

עבר הרבה גלגולים ... 
הגיע לעימנואל כשהיא קמה נכנס לבית מדרש של סלונים והם זרקו אותו לרחוב עם הכיסא.... הספרדים אירחו אותו לחצי שנה בעזרת נשים ובהמשך הוא עבר כמדומני לרשל"צ לכמה שנים ואז חזר לעימנואל בנה בית מדרש ופתח ישיבה ובהמשך עזב לבית שמש ובנו מונה לאב"ד עמנואל... בן אחר מחותם עם ירוסלב ברכפלד 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2022 13:55 לינק ישיר 

https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?whichpage=1&topic_id=2818757

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2022 13:27 לינק ישיר 
רבותי1

hot_trend כתב:
רבותי1 כתב:
רבותי1

נשלח מהאנדרואיד שלי

התחיל את הקריירה שלו באמריקה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2022 12:35 לינק ישיר 

כך כותב המשתמש ארבינקא בפורום רוטר:

כבר אמרתי.. שנת שמיטו. קורה משהו חשוב מאוד. אני נפגעתי כילד חרדי. לא אשכח. לא אסלח. לנזק אין שיעור. אבל לא אתלונן היום, כעבור שלושים ומשהו שנה.
מה שכן, לפני כמה שנים צלצלתי לרשע ועימתתי אותו עם העובדות.
עבד כמו שחרדי יודע. שלח לי משטרה הביתה על הטרדה טלפונית. החוקר התקשר לאסור עליי להטריד את הרשע..
הסברתי לו את העניין. הציע להגיש תלונה.
אמרתי, בשביל מה לי? יש לי משפחה, ילדים ב"ה.. הרשע הזה אין לו אלוהים. יתחיל לחרב לנו את החיים. חירב מספיק.
סירבתי בנימוס.
כשאני הייתי ילד בן 7, כבר היה לו זקן מעורב בלבן. עברו כמה עשורים. מה שכבר הזיק הזיק. היינו בכיתה א.  
לפעמים אני חושב, מה אם הייתי אז האיש שאני היום? אם הייתי יודע כמה שזה לא בסדר??? הרגשתי שמשהו לא נורמאלי אבל לא העזתי לדבר. פחדתי על נפשי.
מה אם היו אז מצלמות זמינות כל כך?? (אני עוד מהדור, שבבר מצווה התרגש ממצלמת פוקט..) מה אם הייתי הולך למשטרה ומספר להם מה קורה בכיתה שלנו בתלמוד תורה??? היו מאמינים לי???? מה הייתה עושה לי ולמשפחתי הרחבה, החברה החרדית הירושלמית, אם הייתי משחיר את פניו של "הרב.." . היה לי ברור שיסבירו שאני משוגע. שאני חולה נפש. ויאשפזו אותי אם רק יוכלו .
מה אם א.ג. שהופשט בכיתה ע"י אותו רשע לנגד עיני כולם. בגד אחר בגד. כ"עונש". שנרצח לעינינו ונרצחנו מול גופו הלבן. מה היה אם הוא היה קם ומורד וצועק על חילול גופו בפרהסיה? מי היה מקשיב לו???? אני, לשמחתי, יצאתי משם. אבל הוא עוד חי כחרדי.
לשריטות ששרט בנפשי הרב הזה, אין מרפא. אבל את המחיר הוא כבר ישלם בעולם אחר. אין לי אנרגיה, כוחות נפש, זמן וגם יכולת לשאת במחיר.
אין.

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 19/01/2022 12:38:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2022 12:14 לינק ישיר 

"לפני שנים הוזהר"
בן 70 נעצר; חשוד בביצוע עבירות חמורות
המשטרה עצרה גבר חסידי, בשנות ה-70 לחייו, המוכר לחלק מהציבור כ"אדמו"ר", בחשד לביצוע עבירות חמורות בבן משפחה ובאדם נוסף; היום הוא יובא להארכת מעצר
חיים גולדברג|י"ז בשבט תשפב   09:59  19.01.22 
המשטרה עצרה גבר חסידי, בשנות ה-70 לחייו, המוכר לחלק מהציבור כ"אדמו"ר", בחשד לביצוע עבירות חמורות בבן משפחה ובאדם נוסף.
לעצור, המתגורר כיום בירושלים, יש בית כנסת בעיר בית שמש אותו מנהלים בניו. הוא מחותן עם מספר אדמו"רים ואחד מקרובי משפחתו התפרסם לאחר שנעצר בגין חשד לעבירות דומות.
המשטרה ציינה כי לאחרונה התקבלו בתחנת המשטרה בבית שמש תלונות נגד החשוד, בגין חשד לביצוע עבירות חמורות. עם קבלת התלונות, פתחה המשטרה בחקירה.
על פי החשד, החשוד ביצע מעשים חמורים בקטינים, במקרים נפרדים, שהתרחשו לפני מספר שנים, ולאחרונה, כאמור, הוגשו התלונות במשטרה לגביהם.
אתמול שוטרי מחוז ירושלים עצרו את החשוד במעשים. במהלך היום, יובא החשוד בפני ביהמ"ש, שם תבקש המשטרה להאריך את מעצרו. החקירה נמשכת.
גורמים חרדיים שמעורבים בפרטי הפרשה אומרים ל'כיכר השבת' כי "לפני שנים הוא הוזהר ונודה בציבור, לפני יותר מ-20 שנה אף התלוננו כנגדו במסודר במשטרה. בהוראת הרבנים, בית הדין של 'העדה החרדית' באופן רשמי הוקיע את מעשיו, בהמשך השנים אף כשהגיעו תלונות נוספות, לא היו מתלוננים פוטנציאלים, בגלל מרווח השנים, או אירועים גבוליים, הוא ערק לגור באיזורים לא חרדיים. לפני מספר שנים בהחלטת הרבנים, אף הסיר את "אדמורותו" ונותק ממגע וקשר לסביבה".

כתבות נוספות:

אדמו"ר מאזור ירושלים נעצר בחשד לעבירות מין בקטינים לפני כמה שנים
חקירה סמויה נפתחה בעקבות תלונות שהגיעו למשטרת בית שמש באחרונה
ורד פלמן 19 בינואר 202208:31
המשטרה עצרה אתמול (שלישי) אדמו"ר מאזור ירושלים בחשד לעבירות מין בגבר ואישה כשהיו קטינים, כך פורסם בתוכנית הבוקר הזה בכאן רשת ב. לאדמו"ר קרוב משפחה מוכר שנעצר בעבר בגין עבירות מין. המעצר בוצע לאחר חקירה סמויה של כמה שבועות ונערכו לו כמה עימותים עם המתלוננים. הוא יובא היום לדיון בהארכת מעצרו.
מנכ"לית ארגון מגן שמלווה את הנפגעים, שאנה אהרונסון, אמרה: "אנחנו מתרגשים שאחרי כל השנים האלה שהפוגע לכאורה הצליח לחמוק מהדין עצרה אותו המשטרה. אנחנו מחזקים את הנפגעים והנפגעות שאזרו אומץ להגיש תלונה ונמשיך לעמוד לצידם. אנחנו קוראים לכל נפגע נוסף, אם ישנם, לגשת להתלונן, הבושה היא לא שלכם".

אדמו"ר מירושלים נעצר בחשד לביצוע עבירות מין בבן משפחתו
תושב ירושלים בשנות ה-70 לחייו נעצר בחשד לביצוע עבירות מין בשני בני אדם. עפ"י החשד, המעשים בוצעו בקטינים במקרים נפרדים, שהתרחשו לפני מספר שנים
אלון חכמון 19/01/2022 08:35 
אדמו"ר בשנות ה-70, המתגורר בירושלים נעצר בחשד לביצוע עבירות מין בבת משפחתו הקטינה, ובאדם נוסף - גם הוא קטין. על פי החשד, הוא ביצע מעשים מגונים בקטינים במקרים נפרדים שהתרחשו לפני מספר שנים, וכאמור לאחרונה הוגשו התלונות במשטרה לגביהם. הוא יובא במהלך היום (רביעי) לדיון בהארכת מעצרו בבית המשפט.

מזעזע: רב כבן 70 חשוד בביצוע עבירות מין בבן משפחה ובקטין נוסף
החשוד, תושב ירושלים, נעצר ונחקר בעקבות תלונות על מעשים מגונים שביצע בשניים לפני מספר שנים • המשטרה תבקש להאריך את מעצרו לצורך המשך החקירה
אפרת פורשר 19/1/2022, 09:16, עודכן 19/1/2022, 09:54
משטרת ישראל עצרה אתמול (שלישי) חשוד, רב תושב ירושלים בשנות השבעים לחייו, בחשד שביצע עבירות מין בבן משפחה קטין ובקטין נוסף.
חקירת החשוד החלה בעקבות תלונות שהתקבלו לאחרונה בתחנת המשטרה בבית שמש, בגין חשד לביצוע עבירות מין. על פי החשד, ביצע החשוד מעשים מגונים בקטינים במקרים נפרדים שהתרחשו לפני מספר שנים.
אתמול עצרו שוטרי מחוז ירושלים את החשוד במעשים, ובמהלך היום הוא יובא בפני בית המשפט בבקשה להאריך את מעצרו. החקירה נמשכת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2022 11:49 לינק ישיר 

hot_trend כתב:
שאגתשביט כתב:

ואיך זה שאני מחוץ למעגל הרכילות? מרגיש מקופח.

לה''ו. אתה מסרוחניק?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם זה המחיר, אז אולי כדאי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2022 11:00 לינק ישיר 

אבינו מלכנו חוסט ורחם עלינו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2022 10:47 לינק ישיר 

שאגתשביט כתב:

לה''ו. אתה מסרוחניק?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2022 10:47 לינק ישיר 

רבותי1 כתב:
רבותי1

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2022 10:24 לינק ישיר 

לא ידוע לי על קרוב משפחה. אלא על קרובת משפחה.
ההיא שהוסגרה לאוסטרליה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2022 10:13 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2022 09:54 לינק ישיר 
רבותי1

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אדמו"ר מאזור ירושלים נעצר בחשד לעבירות מין בקטינים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext