|
|
| נשלח ב-8/2/2022 19:04 |
|
| |
איש חשוב.
אני רוצה לשים מאחוריי את ההתכתשות איתך. אז אל תעצבן אותי ואל תגרור אותי בחזרה. טוב יהיה אם תנטוש גם אתה את העניין.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2022 20:23 |
|
| |
קלעפער
אתה משקר במצח נחושה! התחקיר פירסם ראיון עם שלוש נשים שנפגשו עם רבינוביץ ועברו הצלבות.
אתה שקרן נבזי! הכל כדי להצדיק את התמיכה שלך בפושעים!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2022 20:52 |
|
| |
מעדיף לא לנהל דו שיח אם אנשים שיורדים אישית
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2022 21:23 |
|
| |
קלעפער
כלומר, שלך מותר לשקר ולהשמיץ את רבינוביץ, להמציא ציטוטים ממנו שלא אמר מעולם, ואם מציינים לך שזה שקר אתה פורש "כי אתה מעדיף לא לנהל דו שיח"?
אל תנהל שום דו שיח איתי! פשוט תביא מקור שרבינוביץ הודה אז בתחילת הפרשיה ש"הוא מסתמך על התכתבות עם אדם אנונימי בפייס ובוצאפ" -כשהוא מפרסם כתבה ובה ראיונות שלו עם שלוש נשים שונות על פדופיליה!
אתה לא מתבייש? אתה זוכר שכיניתי בטעות את מצד רביעי כרשע? התנצלתי בפניו, וחשבתי שאתה שבת ממעשיך הרעים ובאמת לא הגנת על פדופיל רשע, אלא רצית הוכחות... שום הוכחות ושום נעלים, אתה שקרן ורשע מרושע!
ואם תביא את הודאתו של רבינוביץ, אני מתחייב לפתוח אשכול שכותרתו תהיה "אני מתנצל בפני איש חשוב שכיניתי אותו שקרן ורשע!!!"
בלי דו שיח. רק מקור. אין לי ספק שתתחמק. ככה אתה עושה כל פעם. מתבכיין ובורח. רשע.
תוקן על ידי קלעפער ב- 08/02/2022 21:34:50
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2022 22:34 |
|
| |
ולשרה_בן
אפשר לסכם כך: רבינוביץ פרסם מעשים חמורים נגד ולדר, כשרבינוביץ הודה אז בתחילת הפרשיה שהוא מסתמך על התכתבות עם אדם אנונימי בפייס ובוצאפ רבינוביץ עשה כאן מעשה חמור מאוד בפרסום דברים חמורים כאלו בלי להתבסס על עדות מוצקה נוספו אליו ניקים אנונימיים כאן בפורום ובעוד מקומות, שרקדו על הסיפור לפני שהוכח להם בבודאות שהמעשים אכן קרו רק עכשיו אחרי כל זה נפגש הרב נקר - לדבריו - עם עדים וגבה מהם ישירות כשהוא פוגש אותם פיזית - לטענתו - עכשיו נודע (רק מתוך האמון הרב שהציבור רוחש לדיין באשר הוא) שוולדר אכן עשה את המיוחס לו ועכשיו מצטדקים אותם ניקים כמו צדיקים ובאים בשאלה "אתה מתכחש שוולדר תקף"?
אז זה הצליח לרבינוביץ במקרה במשחק הרולטה, לא אומר שהיה מותר לו לרצוח שם של בנאדם לפני וידוא הסיפור
[/quote]
מגן הפדופילים ושקרן פתלוגי. ראה בכמה שקרים נתפסת ביום אחד. "יש לנו עוד 15-20 עדויות נגד חיים ולדר". סערה ברחוב החרדי
שלוש עדויות חמורות על עבירות מין התפרסמו נגד הסופר החרדי המפורסם חיים ולדר. בראיון מפורט לתכנית "מנדי ביתאן" מספר העיתונאי אהרן רבינוביץ', שחתום על תחקיר "הארץ" יחד עם שירה אלק, על העבודה על התחקיר המטלטל. מגיב על הטענות לסגירת חשבונות נגד הסופר המצליח, מתייחס לבדיקת הפוליגרף שמציג ולדר, ועל העדויות הנוספות שהצטברו במערכת. תגובת חיים ולדר בפנים. בנוסף, מתראיין הרב יחיאל קאסל, רב כפר הנוער זוהרים ונפגע מינית בעצמו, שמתאר את כוחם של בעלי הסמכות במגזר החרדי לפעול במחשכים.
https://omny.fm/shows/kan-moreshet/15-20
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 01:12 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | כלומר, שלך מותר לשקר ולהשמיץ את רבינוביץ, להמציא ציטוטים ממנו שלא אמר מעולם, ואם מציינים לך שזה שקר אתה פורש "כי אתה מעדיף לא לנהל דו שיח"?
אל תנהל שום דו שיח איתי! פשוט תביא מקור שרבינוביץ הודה אז בתחילת הפרשיה ש"הוא מסתמך על התכתבות עם אדם אנונימי בפייס ובוצאפ" -כשהוא מפרסם כתבה ובה ראיונות שלו עם שלוש נשים שונות על פדופיליה!
אתה לא מתבייש? אתה זוכר שכיניתי בטעות את מצד רביעי כרשע? התנצלתי בפניו, וחשבתי שאתה שבת ממעשיך הרעים ובאמת לא הגנת על פדופיל רשע, אלא רצית הוכחות... שום הוכחות ושום נעלים, אתה שקרן ורשע מרושע!
ואם תביא את הודאתו של רבינוביץ, אני מתחייב לפתוח אשכול שכותרתו תהיה "אני מתנצל בפני איש חשוב שכיניתי אותו שקרן ורשע!!!"
בלי דו שיח. רק מקור. אין לי ספק שתתחמק. ככה אתה עושה כל פעם. מתבכיין ובורח. רשע.
|
|
מי שמכיר אותי כאן הרבה זמן יודע שאני לא נשאר חייב על פי רוב ויש לי הוכחות על מה שאני כותב
אתה. לא תקבל ממני תגובות, וכבר הסברתי, אדם שפל וגס כמוך שיורד אישית בכל הודעה על הכותב עצמו במקום לענות ענינית אתה לא תקבל ממני תגובות, תשתדל למצוא לך אנשים גסים כמוך לדבר איתם תקרא לזה בריחה, אני לא ממש שם עליך מעדיף לא לנהל דו שיח עם אנשים כמוך גם אם אני יוצא חסר תשובה
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 01:21 |
|
| |
| ולשרה_בן כתב: |  |
מגן הפדופילים ושקרן פתלוגי. ראה בכמה שקרים נתפסת ביום אחד.
"יש לנו עוד 15-20 עדויות נגד חיים ולדר". סערה ברחוב החרדי
שלוש עדויות חמורות על עבירות מין התפרסמו נגד הסופר החרדי המפורסם חיים ולדר. בראיון מפורט לתכנית "מנדי ביתאן" מספר העיתונאי אהרן רבינוביץ', שחתום על תחקיר "הארץ" יחד עם שירה אלק, על העבודה על התחקיר המטלטל. מגיב על הטענות לסגירת חשבונות נגד הסופר המצליח, מתייחס לבדיקת הפוליגרף שמציג ולדר, ועל העדויות הנוספות שהצטברו במערכת. תגובת חיים ולדר בפנים. בנוסף, מתראיין הרב יחיאל קאסל, רב כפר הנוער זוהרים ונפגע מינית בעצמו, שמתאר את כוחם של בעלי הסמכות במגזר החרדי לפעול במחשכים.
|
|
כרגיל אתה תציג אותי כמגן פדופילים ואני אציג אותך כפדופיל הפורום, כל עוד הפורום יאפשר כאן הטלת והדבקת שמות ככל העולה על רוחך אז מה אתה אומר פדופיל? לא הבנת מה עניתי כבר בעבר על טענתך זו? אין בעיה נחזור עליה מה שכתבתי לך בעבר כבר כמה פעמים, ודווקא לניק הזה שלך.. שמהכתבה שציטטת לא מוזכר אפילו פעם אחת שמישהו נפגש פיזית עם אחד העדים המילים "יש לנו עוד 15-20 עדויות" יושבות יופי על מקרה בו 15-20 אנשים כותבים בפייסבוק של פורסט בצורה אנונימית וכך "יש לנו"... "יש לנו 15-20 עדויות" והנה הן.. אותו דבר דברי הדיינים כל הזמן עד שוולדר מת "הגיעו אלינו 15-20 עדויות" מה זה הגיעו? הגיעו אלינו לשולחן כתבות? פרסומים? מכתבי וצאפ ופייסבוק? או שמא הגיעו פיזית? אף אחד לא אמר "ישבתי מול מתלונן וראיתיו במו עיני" מעולם!! לא אמר אף דיין ואף כתב עיתונות, היו כל הזמן משחקי מילים היכולים להשתמע לשני פנים, עד שקם הרב נקר כמה ימים אחרי מיתתו של ולדר, ואמר "נפגשתי פיזית עם מתלוננים ראיתי אותם" כל מה שכתבתי אינו נוגע לעדותה של אותה אשה נשואה שחטאה מרצונה ושסיפורה ידוע עם ההקלטה שפורסמה ומעשה בית דין שהיה איתה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 03:19 |
|
| |
קלעפער
| איש_חשוב כתב: |  | כלומר, שלך מותר לשקר ולהשמיץ את רבינוביץ, להמציא ציטוטים ממנו שלא אמר מעולם, ואם מציינים לך שזה שקר אתה פורש "כי אתה מעדיף לא לנהל דו שיח"?
מי שמכיר אותי כאן הרבה זמן יודע שאני לא נשאר חייב על פי רוב ויש לי הוכחות על מה שאני כותב
אתה. לא תקבל ממני תגובות, וכבר הסברתי, אדם שפל וגס כמוך שיורד אישית בכל הודעה על הכותב עצמו במקום לענות ענינית אתה לא תקבל ממני תגובות, תשתדל למצוא לך אנשים גסים כמוך לדבר איתם תקרא לזה בריחה, אני לא ממש שם עליך מעדיף לא לנהל דו שיח עם אנשים כמוך גם אם אני יוצא חסר תשובה |
|
א. תודה על שזיכית אותי במצות "משנכנס אדר א מרבין בשמחה"...
ב. אתה יודע שאיש (חוץ מיוסלה ונוירולוג ואולי אם הספרן יצוץ) לא יקנה את הסיפור שאתה לא מביא מקור כי אינך מנהל עמי שיח.
ג. מוזר קצת, שאתה מגיב לי בארבע שורות שלמות, אחרי הצהרה שאיני בר שיח, במקום לתת לינק בשורה אחת ללא טירחה, והיית מרוויח כפלים. גם שהיית ממעט בשיחה עמי, והיית מקיים ביתר הידור את המצוה אל תרבה שיחה עם קלעפער, וגם היית מקבל אשכול התנצלות בצבע אדום לוהט.
ד. אני לא חושב שאתה בורח. אתה לא. הנה אתה כאן מגיב לי. הבעיה שלך שקשה לך להודות בטעות. הגאווה חזקה ממך. בכל מקרה אתה יוצא מבוזה. משמיץ אחרים, במקרה כאן את רבינוביץ ואין לו האומץ להודות. חבל.
ה. אחרי הכל, אל תגיד שאני רודף אחריך. רק לאחרונה היו לנו דיונים גם בנושא זה וכיבדתיך, למרות שהייתי חלוק עליך, הייתי בטוח שבאמת חיפשת עדויות מוצקות, ומששמעת מהרב נקש קיבלת, ואף לפי עדותך הוצאת את ספרי הנבל מביתך.
ו. מה שהפתיע אותי שפתאום הפכת את עורך והתחלת גם לחזור על האשמת הרב נקש והגדלת עשות ושיקרת ביחס לרבינוביץ.
ז. הגר"ש אלתר במוצ"ש בארה"ב, שהיה מעמד נשגב ממש, סיפר שהיה חסיד שאצל רבו לבש בגדי חסידים אבל כשהלך לביזנס החליף לבגדי "דייטש", ויום אחד החליט שזו צביעות ובא לרבו בבגדי הדייטש. אמר לו רבו, עד עכשיו חשבתי שבגדי החסידות הם המייצגים אותך, ורק בלייפציג אתה מתחפש, עכשיו אני מבין שכאן התחפשת כל הזמן.
ח. מה איתך? היכן אתה מתחפש? בעד ולדר או נגדו? בעד ביעור הרע או נגדו?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 03:57 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
| קלעפער כתב: |  | כלומר, שלך מותר לשקר ולהשמיץ את רבינוביץ, להמציא ציטוטים ממנו שלא אמר מעולם, ואם מציינים לך שזה שקר אתה פורש "כי אתה מעדיף לא לנהל דו שיח"?
|
|
אתה. לא תקבל ממני תגובות, וכבר הסברתי, אדם שפל וגס כמוך שיורד אישית בכל הודעה על הכותב עצמו במקום לענות ענינית אתה לא תקבל ממני תגובות, תשתדל למצוא לך אנשים גסים כמוך לדבר איתם תקרא לזה בריחה, אני לא ממש שם עליך מעדיף לא לנהל דו שיח עם אנשים כמוך גם אם אני יוצא חסר תשובה |
|
כל מי שמכיר אותך פה יודע שאתה שקרן פתלוגי ומגן על פדופילים. לאחר ששוטה הפורום יצחק הספרן פרש הוא העביר אליך את התואר "שוטה הפורום" אתה מעלובי החיים, איש בזוי ועלוב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 04:33 |
|
| |
| ולשרה_בן כתב: |  |
לאחר ששוטה הפורום יצחק הספרן פרש הוא העביר אליך את התואר "שוטה הפורום" אתה מעלובי החיים, איש בזוי ועלוב.
|
|
הפורום הזה חולה ללא ספק, באין גננת שתטפל בילדים שקיבלו כאן אישור כתיבה נהיה בלתי אפשרי לקיים כאן דיון נורמלי בנושא כלשהו מבלי שקבוצת ילדי גן תרוץ אחריך ותתקוף אותך אישית כי הדעה שלהם אינה נראית. נסה להגיד דעה בנושא ולדר שאינה מוצאת חן בעיני מישהו, וירדפו אחריך לכל מקום, שוטה סוטה, שוטה סוטה. עלוב, בזוי, איש בזוי, איש עלוב.. את ההנהלה לא רואים באופק, אינספור תלונות שנשלחו לא מטופלים ככל הנראה כי זה ממשיך ולא מפסיק
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2022 22:06 |
|
| |
תושב ביתר עילית בשנות ה-40 לחייו, דמות מוכרת בתחום החסד במגזר החרדי, נעצר לחקירה בירושלים בעקבות תלונות על עבירות מין שביצע בנשים שביקשו את הסיוע שלו. האירועים שהתרחשו על פי החשד במקומות שונים ברחבי הארץ. מחר הוא צפוי להיות מובא לדיון בהארכת מעצרו @VeredPelman
|
|
|
|
|