ירד החשד של מע"מ מעל מנהל החינוך באלעד נשאר חשד על הכאה
לאחר חקירת משטרה מתברר שאחראי מנהל החינוך באלעד אינו חשוד במע"מ אלא על הכאה של תלמיד לפני כ10 שנים, מה שהיה נפוץ את רוב המלמדים עד לא מזמן!!! מי יתקן את העוול הנורא שנעשה לו???
אותו הגיון שגורם להם לחטוא פעם אחר פעם, גורם להם גם להמשיך בתפקידים בכירים.
נשלח ב-24/1/2022 08:07
רק דבר אחד אני לא מבין.. אנשים כמוהו (בהנחה שהחשדות נכונים כן? מאחל לכולנו, לא רק לו, שיתברר שהכל שקר), שיודעים על חטאי העבר שלהם, למה יוצאים לשמש כשחמאתם מבהיקה את פדחתם? מה התאווה הגדולה שלהם לשמש בתפקיד ציבורי, כשברור שזה יקים עליהם מתי שהוא את זעמם של נפגעי העבר, שלא מסוגלים (בצדק) להבין איך חיה כזו הופכת לאיש ציבור, במקום לעכבר ביבים… זה הרי פשוט ומתבקש שיישבו בפינתם ולא יבלטו בכח (ועוד בתפקיד מנהל אגף חינוך.. אם זה לא היה עצוב, זה היה קורע מצחוק..).
אני לא זוכר שבבא זוטא העילג השיב לי פעם אחת תשובה נורמלית.
בקביעתך שבבא זוטא הוא עילג, אתה הופך עצמך לבדיחה מהלכת.
נשלח ב-23/1/2022 20:28
גרשום כתב:
ומה קרה למצוה הקדושה של "מאמינים לנפגעים"?
למרות ההתפתלויות שלך בפרשת ולדר, אתה היית ונשארת תומך בפדופילים, אנסים, ונואפים. בדיוק כמו יצחק הספרן שנהג לגלגל עיניים צדקניות, כמוך.
בבא זוטא אמנם אינו כוס התה שלי אבל נהניתי כשפעם תקפת אותו והשיב לך מנה אחת אפיים, וזה הזכיר לי בדיחה:
אני לא זוכר שבבא זוטא העילג השיב לי פעם אחת תשובה נורמלית.. בכל מקרה, כמו שאתה מטיל בוץ באחרים אני קובע בזאת שאתה פדופיל הפורום ולך תוכיח שלא. לא הגנתי על ולדר הפוגע בנשים וקטינים, הגנתי על ולדר לפני שהביאו נגדו עדים ברורים לאחר שהעיד הדיין הרב נקר שהוא פגש בעצמו פיזית עדים שהעידו נגד ולדר, הסרתי את הכפפות וכתבתי נגד ולדר שלא כמוך סדומניק שמחכה לדם של בני אדם, קופץ לתוך כל שלולית של דם ומפלש בהנאה לתוכו מבלי להתחיל קמצוץ של בירור האם יש בכלל עדות אמינה ברורה נגד החשוד בגלל זה שאלתי "מה עם מאמינים לנפגעים בכל מקרה", אחרי סיפור כזה שפתאום נודע שאופס לא היה כאן מע"מ, אחרי שכבר פורסמו פרטים
נ.ב. אתה יכול להיות כוס התה של בבא זוטא, אל תדבר כאן על כוסות תה..
נשלח ב-23/1/2022 20:28
קלעפער
מושגים כתב:
הבהרת דברים. את המידע שאיתו פתחתי את האשכול (המנקה אותו מהחשדות) קיבלתי באותה צורה שקיבלתי את המידע על החשדות.
תירוץ מפגר. היה עדיף שתמלא פיך מים. זה מראה שגם אתה אינך מהטובים שנפגעים ילדים טהורים וצדיקים מעסיק אותם.
נשלח ב-23/1/2022 20:26
קלעפער
איש_חשוב כתב:
לאחר חקירת משטרה מתברר שאחראי מנהל החינוך באלעד אינו חשוד במע"מ אלא על הכאה של תלמיד לפני כ10 שנים, מה שהיה נפוץ את רוב המלמדים עד לא מזמן!!! מי יתקן את העוול הנורא שנעשה לו???
[/quote][quote]
אז אולי אתה ואני (אני עד שבאה לידי עדות ממישהי שאני מכיר, ואתה עד שרבי נקש הודיע שהוא דיבר איתן,) הגזמנו בחששות? אולי? טיפה? והיינו צריכים להיות קשובים לטענות של כמה נשים ומתאבדת אחת? אולי?
שוב מיהרת? למה? הרי היית צריך לעשות מעשה פשוט לבדוק. בקלות. כי הנפגעים לא זכאים לבדיקה?
נשלח ב-23/1/2022 17:11
קשור לבארי מברכפלד ??
נשלח ב-23/1/2022 16:54
הבהרה:
כשכתבתי פתי יאמין, לא התכוונתי אליך. אלא לכל אלו שהעתיקו את הפייק הזה שהסתובב ברשת.
נשלח ב-23/1/2022 16:44
הבהרת דברים. את המידע שאיתו פתחתי את האשכול (המנקה אותו מהחשדות) קיבלתי באותה צורה שקיבלתי את המידע על החשדות.
בית המשפט התיר לפרסם את שמו של מרדכי בארי החשוד במעשים מגונים בזמן שהיה מורה בתלמידים בני פחות מ-14 במודיעין עילית. מעצרו הוארך עד יום שלישי והחקירה נמשכת
דוברות המשטרה : ( מחוז ש"י ) בימ"ש השלום בפתח תקווה התיר לפרסם את שמו של מנהל אגף חינוך בעיר אלעד , מרדכי בארי , אשר נעצר בחשד לביצוע שורה של מעשים מגונים בתלמידיו לפני מספר שנים . משטרת ישראל מנהלת חקירה אודות חשד לביצוע עבירות מין שבוצעו לפני מספר שנים בקטינים אשר למדו אז במוסד חינוכי בעיר מודיעין עילית . עפ"י החשדות , נהג החשוד לפגוע מינית בתלמידיו עת שימש כמורה בבי"ס בו למדו .
מתחילת החקירה שהחלה ב 16.1.22 נאספו מספר תלונות מקורבנות אשר טענו למעשי פגיעה מינית מצידו של החשוד . בדיון שהתקיים ב 20.1.22 בבימ"ש השלום בפ"ת , התירה השופטת לפרסם את שמו של החשוד , מרדכי בארי החשוד בביצוע שורה של מעשים מגונים בקטינים מתחת לגיל 14 , וכן האריך את מעצרו עד ל 25.1.22 החקירה נמשכת .
גברים ונשים אשר נפלו קורבן לאורך השנים , מתבקשים לדווח למשטרת מודיעין עילית בטלפון 08-6447200 או במוקד 100 ובכל תחנת משטרה אחרת .
נשלח ב-22/1/2022 19:05
איש_חשוב כתב:
למרות ההתפתלויות שלך בפרשת ולדר, אתה היית ונשארת תומך בפדופילים, אנסים, ונואפים. בדיוק כמו יצחק הספרן שנהג לגלגל עיניים צדקניות, כמוך.
בבא זוטא אמנם אינו כוס התה שלי אבל נהניתי כשפעם תקפת אותו והשיב לך מנה אחת אפיים, וזה הזכיר לי בדיחה: