|
|
| נשלח ב-23/1/2022 21:20 |
|
| |
להיות עם חופשי בארצנו ? המשטרה האזינה לר"ע חרדי ולאדמורים
מרכז העניינים בכותרת ראשית: בין היעדים לריגול והאזנת סתר של המשטרה היו ח"כ חרדי, ראש עיר חרדית ואפילו אדמו"ר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2022 06:51 |
|
| |
ואלו הם עוד רק אלו שהאיזנו להם רשמית לך תדע עכשיו כמה האזינו לחכי"ם חילוניים כדי לאסוף מידע מפליל "לכשיצטרכו".. אין לי טיפת אמון במשטרה, זאת שלכאורה יד רוחצת יד שם ולכאורה היא רקובה מקודקוד ועד היסוד לאחרונה התפטרו כמות אדירה של שוטרים, והם מדברים הרבה על מערכת רקובה מאוד
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2022 07:55 |
|
| |
כי הם לא ימהרו לתבוע בערכאות
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2022 08:24 |
|
| |
אין סיבה להאמין למרכז העניינים
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2022 09:06 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  | להיות עם חופשי בארצנו ? המשטרה האזינה לר"ע חרדי ולאדמורים
מרכז העניינים בכותרת ראשית: בין היעדים לריגול והאזנת סתר של המשטרה היו ח"כ חרדי, ראש עיר חרדית ואפילו אדמו"ר. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אדמו"ר? וכי לאדמורי בית ישראל יש סמארטפון? הרי לכאורה אין היתכנות שהפגסוס מתלבש על טלפון כשר וטיפש... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2022 09:50 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2022 10:52 |
|
| |
אחרי שמחטטים בתיבות דואר כדי לראות למי יש אינטרנט, זו הבעיה שלכם?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2022 10:58 |
|
| |
שאגת, ברמת הקנאים של בית שמש מחטטים בתיבות דואר כדי להוציא פנקסי בחירות ומקומונים המתחרים ל-"אפרסמון"...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2022 12:15 |
|
| |
| פיינרך כתב: |  | שאגת, ברמת הקנאים של בית שמש מחטטים בתיבות דואר כדי להוציא פנקסי בחירות ומקומונים המתחרים ל-"אפרסמון"... |
|
אני לא מבית שמש אז אני מתנצל על הבורות, מה זה אפרסמון?
וברצינות, חברה שחופש הפרט לא מעניין אותה כי הוא זה, מזדעזעת מהאזנות?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2022 14:57 |
|
| |
| שאגתשביט כתב: |  | | חברה שחופש הפרט לא מעניין אותה כי הוא זה, מזדעזעת מהאזנות? |
|
חברה בד"כ זה אוסף יחידים. יש יחידים שהרב הרשה להם להתקין מצלמות בבית\עסק, ויש יחידים וונדליסיטים שהורסים מצלמות שמציבה עירי'ה\משטרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2022 20:03 |
|
| |
אגב אדמורים וסמארטפון, אני נזכר עכשיו שחטפו ל"אדמו"ר" מברדיטשוב את הסמארטפון שלו, כשהוא הלך בזמן הקורונה בלי מסכה, למי שזוכר את המעצר שלו ואת כל הבלגן שהוא עשה סביב זה לקחו לו אז את הטלפון לכמה ימים היום אני מבין שהם פשוט חרשו לו על הטלפון כדי למצוא עליו דברים הוא מאוד עיצבן את השוטרים כשהוא צילם אותם ואיים לפרסם את זה לכאורה הם חיפשו לו על הטלפון כדי לנקום בו..
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|