בית פורומים בחדרי חרדים

ליצמן חתם על עסקת טיעון לאחר שהצהיר בעבר: "אני לא עושה עסקאות טיעון"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/1/2022 16:14 לינק ישיר 
ליצמן חתם על עסקת טיעון לאחר שהצהיר בעבר: "אני לא עושה עסקאות טיעון"

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2022 14:59 לינק ישיר 

avishai323 כתב:
קשה לקרוא לזה עיסקת טיעון.

יש כאן הסכם כניעה של הרפקליטות. כניעה מוחלטת.

אולי מנדלבליט רצה להראות לביבי מה הוא הפסיד כשלא מיהר לחתום איתו על עסקת טיעון מקילה תמורת פרישה מהחיים הפוליטיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2022 08:50 לינק ישיר 

קשה לקרוא לזה עיסקת טיעון.

יש כאן הסכם כניעה של הרפקליטות. כניעה מוחלטת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2022 04:31 לינק ישיר 

החטא היחיד שלו מבחינת הפרקליטות הוא, שהוא חרדי והיה שר בריאות מוצלח. בדיוק כמו דרעי, שהחטא היחיד שלו הוא שהצליח והוא חרדי, ושל נתניהו שהוא הצליח והוא ימני. זו המטרה היחידה, ואם אפשר דרך עיסקת טיעון להגיע לאותה מטרה - להוציא אותם מהכנסת, זה מספיק מבחינתם.
צריך להיות חרש-עיוור או טיפש כדי שלא לקלוט שיש כאן שיטה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2022 03:43 לינק ישיר 

הלוואי (לשיטתך..) ומעשיו היחידים היו שני אלו, עזרה לליפער (טעות גדולה שלו) ועזרה למעדנייה
ליצמן עזר בשנותיו הארוכות בכהונתו בעשרים אלף (!) מקרי עזרה, רובם באופן אישי, סכום לא נתפס של מקרי עזרה
אבל מי יזכור לו את כל אלו, 2 הטעויות שלו הם אלו שייזכרו לעולם
אילו היו דנים אותך בשיטה שלך היית יוצא בסדר?
האם יש אדם צדיק בארץ אשר יעשה טוב ולא יטעה אף פעם?
כן, רבי מזמור שיר..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2022 16:33 לינק ישיר 

הלוואי והחטא היחיד שלו היה שקר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2022 16:15 לינק ישיר 

ימים בודדים לפני תום כהונתו, אביחי מנדלבליט מנקה את השולחן עם תיק פלילי נוסף, הפעם של חבר הכנסת יעקב ליצמן. היום (חמישי) מדווח כי היועמ"ש מנדלבליט וח"כ ליצמן חתמו על הסדר טיעון לאחר מו"מ אינטנסיבי בימים האחרונים.

ליצמן בראיון: לא יהיה כתב אישום; לא מתכוון לעשות עסקת טיעון

במסגרת הסדר הטיעון שנחתם, תיק המעדנייה ייסגר, זאת לאחר שמלכתחילה יוחסה לליצמן עבירת שוחד בפרשה. בפרשת לייפר ליצמן יודה בעבירת אמונים, אולם סעיף שיבוש מהלכי משפט שעמד כנגדו - יימחק. ליצמן גם ישלם קנס זעום על סך 2800 ש"ח.

ח"כ ליצמן יתפטר מהכנסת קודם שיודה במסגרת ההסדר, בדומה למתווה שגובש בין דרעי ליועמ"ש לפי מתווה דרעי ובכך לא יעלה לשולחן נושא הקלון. אך בכך יגיע קץ לקריירה הפוליטית של הח"כ הגוראי.

כזכור, לאחר ששר הבריאות לשעבר ח"כ יעקב ליצמן נחשד בשלוש פרשות פליליות, הומלץ להעמידו לדין בכפוף לשימוע בשתי פרשיות: פרשת הסגרת מלכה לייפר ופרשת המעדנייה. בפרשת לייפר זומן ליצמן לשימוע בגין שיבוש מהלכי משפט והפרת אמונים ובפרשת המעדנייה זומן לשימוע בגין חשד להפרת אמונים.

כל הכתבות בפרשת מלכה לייפר

בראיון שהעניק ליצמן לפני כחצי שנה ל'בחדרי חרדים', הוא נשאל מה יעשה במקרה ויוגש נגדו כתב אישום. "למה אתם נכנסים מיד מה יקרה אם. אני אומר לך - לא יקרה, יהיה בסדר", הבהיר אז. בהמשך נשאל אם יסכים להסדר טיעון עם הפרקליטות."אני לא עושה עסקאות טיעון", השיב נחרצות.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ליצמן חתם על עסקת טיעון לאחר שהצהיר בעבר: "אני לא עושה עסקאות טיעון"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext