בית פורומים בחדרי חרדים

יוקר המחיה לא נפל עלינו מהירח

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/2/2022 23:39 לינק ישיר 
יוקר המחיה לא נפל עלינו מהירח

בטקס רב רושם המתקיים כעת בירושלים לרגל ציון 100 שנים להתאחדות האיכרים בישראל, קיבל יו''ר יהדות התורה ח''כ משה גפני את אות יקיר החקלאים, בהוקרה ובהערכה רבה על פועלו לאורך השנים בהגנה על ענף החקלאות וחיזוקו למען החקלאים הפעילים והדורות הבאים בישראל.

ח''כ גפני בקבלת האות: ''הרפורמה שמביאה הממשלה היא אסון לחקלאות, לא סתם אני לא חבר בממשלה הזאת, עם כזו רפורמה אין לי חלק.''

יו''ר התאחדות החקלאים דובי אמיתי: ''היו פה היום הרבה חברי כנסת, אבל כמו הרב גפני אין, לא היה וספק אם יהיה. יקיר החקלאים במלוא מובן המילה, תמיד נלחם למעננו בקואליציה ובאופוזיציה כאחד. הכי מגיע לו בעולם את אות הכבוד הזה.''

יו''ר התאחדות האיכרים ונשיאות המגזר העסקי, דובי אמיתי: ''היו פה היום הרבה חברי כנסת, אבל כמו הרב גפני אין, לא היה וספק אם יהיה. אדם שפועל לאורך כל השנים, מהקואליציה ומהאופוזיציה וביתר שאת, כיו''ר ועדת הכספים המיתולוגי. לחם ולוחם את מלחמות החקלאים במעשים ולא בדיבורים, הוביל בכנסת מהלכים חשובים עבור ענף החקלאות, נגד גזירות הממשלה ובעד תיקון עיוותים.

בין היתר הוא פעל למען חיזוק מכון וולקני, ביטול בהוראת שעה של מס המעסיקים לעובדים זרים בחקלאות והארכתו בכל שנה, נלחם איתנו ולצידנו על מחירי המים ועל קיצוץ מכסות המים, נלחם נגד הורדת המכסים ופתיחת הייבוא, ומוביל מראשית הדרך את חוק עידוד השקעות הון בחקלאות. תודה שאתה איתנו'' 

("המוקד")

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2022 23:59 לינק ישיר 

שחור_כתום כתב:
בטקס רב רושם המתקיים כעת בירושלים לרגל ציון 100 שנים להתאחדות האיכרים בישראל, קיבל יו''ר יהדות התורה ח''כ משה גפני את אות יקיר החקלאים, בהוקרה ובהערכה רבה על פועלו לאורך השנים בהגנה על ענף החקלאות וחיזוקו למען החקלאים הפעילים והדורות הבאים בישראל.

ח''כ גפני בקבלת האות: ''הרפורמה שמביאה הממשלה היא אסון לחקלאות, לא סתם אני לא חבר בממשלה הזאת, עם כזו רפורמה אין לי חלק.''

יו''ר התאחדות החקלאים דובי אמיתי: ''היו פה היום הרבה חברי כנסת, אבל כמו הרב גפני אין, לא היה וספק אם יהיה. יקיר החקלאים במלוא מובן המילה, תמיד נלחם למעננו בקואליציה ובאופוזיציה כאחד. הכי מגיע לו בעולם את אות הכבוד הזה.''

יו''ר התאחדות האיכרים ונשיאות המגזר העסקי, דובי אמיתי: ''היו פה היום הרבה חברי כנסת, אבל כמו הרב גפני אין, לא היה וספק אם יהיה. אדם שפועל לאורך כל השנים, מהקואליציה ומהאופוזיציה וביתר שאת, כיו''ר ועדת הכספים המיתולוגי. לחם ולוחם את מלחמות החקלאים במעשים ולא בדיבורים, הוביל בכנסת מהלכים חשובים עבור ענף החקלאות, נגד גזירות הממשלה ובעד תיקון עיוותים.

בין היתר הוא פעל למען חיזוק מכון וולקני, ביטול בהוראת שעה של מס המעסיקים לעובדים זרים בחקלאות והארכתו בכל שנה, נלחם איתנו ולצידנו על מחירי המים ועל קיצוץ מכסות המים, נלחם נגד הורדת המכסים ופתיחת הייבוא, ומוביל מראשית הדרך את חוק עידוד השקעות הון בחקלאות. תודה שאתה איתנו'' 

("המוקד")

את המילים היפות הללו על חבר הכנסת הרב משה גפני.

אף כלי תקשורת חילוני לא יפרסם ! ! !

זה נמסר רק לאוזניים של חבר הכנסת גפני שימשיך להיות פרייר של התאחדות האיכרים

ושל עוד כל מיני גופים חילוניים, שהוא בשבילם פרייר טיפש ותו לא,

סוג של הולכת שולל של חבר כנסת חרדי שעושה בשבילם הכול ואף פעם לא מקבל תודה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2022 00:07 לינק ישיר 

לה''ו. יוקר המחיה לא נפל מהירח.
הפייגליניזם... כן!

נ.ב. מה דעתו של מז''פ לגבי השופטת *כרייף*?
נכון *שכייף* להיות איתה באותה מפלגה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2022 12:05 לינק ישיר 

השבחים על גפני:
נלחם נגד הורדת המכסים ופתיחת הייבוא

רעיונוביץ'
התבלבלת.
זה מילים יפות רק בעייני שמאלנים-קומוניסטים מדושנים שלא מעניין אותם מיוקר המחייה.
בעייני העם הימני השפוי אלו מילות גנאי מזעזעות.
עצוב שאתה לא מבין את זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2022 13:59 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
השבחים על גפני:

רעיונוביץ'
התבלבלת.
זה מילים יפות רק בעייני שמאלנים-קומוניסטים מדושנים שלא מעניין אותם מיוקר המחייה.
עצוב שאתה לא מבין את זה.

תלוי במה ובאיזה תחום,

אני לא רוצה לפתוח ליבוא את החקלאות כל עוד המחירים סבירים,

החקלאות שומרת על קרקעות המדינה,

אגב, חלק גדול מאוד מהחקלאות נמצאת בידיים ערביות,

והציבור לא יודע את ההיקף של זה,

כי אסור לדבר על זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2022 14:18 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:

חריף_ומקשה כתב:
השבחים על גפני:

רעיונוביץ'
התבלבלת.
עצוב שאתה לא מבין את זה.

תלוי במה ובאיזה תחום,

אני לא רוצה לפתוח ליבוא את החקלאות כל עוד המחירים סבירים,

החקלאות שומרת על קרקעות המדינה,

אגב, חלק גדול מאוד מהחקלאות נמצאת בידיים ערביות,

והציבור לא יודע את ההיקף של זה,

כי אסור לדבר על זה.

מותר לדבר על זה. כותבים את זה באופן בולט ע"ג שלטים בחנויות "יבול נכרי".

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > יוקר המחיה לא נפל עלינו מהירח
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext