בית פורומים בחדרי חרדים

בגלל רגשות הסדומאים קיים מחסור עצום במנות דם ! משרד הבריאות בהודעה חריגה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/2/2022 20:34 לינק ישיר 
בגלל רגשות הסדומאים קיים מחסור עצום במנות דם ! משרד הבריאות בהודעה חריגה

הודעת משרד הבריאות בטוויטר בשל מחסור חמור במנות דם, משרד הבריאות ושירותי הדם של מגן דוד אדום קוראים לכם - בואו לתרום דם >>

הודעת משרד הבריאות בטוויטר : המחסור קיים בעיקר במנות דם מסוג O ו- Rh שליליים. הקושי המשמעותי לגייס את כמות הדם הנדרשת עלול להביא לפגיעה ממשית בחולים ופצועים ולדחיית ניתוחים, בפעילות בתי החולים ובמוכנות המדינה למצבי חירום. כל מנת דם מצילה חיים של 3 אנשים. בואו לתרום, זה אפילו בריא!

הודעת ד''ר מאיר פרייס בטוויטר : חברים יקרים, בבקשה בואו נשאיר את האמונות והעקרונות בצד לרגע עזבו את הטפסים, חסרות מאות אם לא אלפי מנות דם. אתמול בלילה הייתי צריך להחליט אם לשמור דם לניתוח מציל חיים או לתת למאושפזת בקורונה עם דימום מסכן חיים. מדובר על פיקוח נפש והצלת חיים ממש. נמשיך להתווכח אחר כך בבקשה

להזכירם המחסור החמור במנות דם החל מאז מד''א ברוב טפשותם ''הנאורה והמתקדמת'' החליטו לשנות את טפסי תרומת הדם להורה 1 והורה 2 כהזדהות עם הגאים .
דבר שהוביל לחרם תרומות דם של אלפי בני ישיבות ואברכים .
והתוצאה לפניכם .
מחסור חמור בדם !
לא אכפת למקבלי ההחלטות שיהיה מחסור חמור באלפי מנות דם מצילות חיים. העיקר לא לפגוע ברגשותיו של האיש המוזר והמגעיל מתל אביב . זה שלובש בגדי אשה ומתאפר ונראה כמו ליצן של פורים !
כי בעיני מקבל ההחלטות הרגשות שלו יותר חשובות מהצלת חיים !

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי יו_טיוב ב- 05/02/2022 20:36:53

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2022 16:44 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

הרב דרוקמן על סערת מד''א: ''לא לתרום בגלל אבא ואמא? הזוי''  

ציטוט של דברי הרב דרוקמן בישיבת הכנסת בדיון על ביטל סעיף הלאום בת.ז.:

זה נשמע כמו חלום בלהות ממש. ביטול סעיף הלאום בתעודת הזהות. אנחנו מתביישים שאנחנו יהודים? מה קרה? זה היה טוב מאז קיומה של מדינת ישראל. השתנה משהו? מדוע למחוק את סעיף הלאום מתעודת הזהות? זה שייך להסרת החותם היהודי מהמדינה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2022 16:34 לינק ישיר 

אכן.
מגיבים על אוטומאט בלי לקרוא.

אם כי הכותרת קצת מטעה.
הכותרת הייתה צריכה להיות: בגלל שאין דרישה בטופס למלאות פרטי אבא ואמא, לכן צריך להחרים? זה הזוי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2022 15:15 לינק ישיר 

2 המגיבים לפני כנראה לא קראו את דברי הרב לפני שהגיבו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2022 14:37 לינק ישיר 

אני רק תוהה, מה היה פוסק אילו על התופס היה כתוב במקום מדינת ישראל - פלסטין?
"לא לתרום בגלל שם של מדינה, הזוי"? קצת לא נשמע לי, אבל אולי כן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2022 13:36 לינק ישיר 

יש לרב דרוקמן עוד כמה פסיקות ועמדות שבעיני החרדי הסביר הן לא פחות מהזויות. זו דעתו וזו זכותו. לאחרים יש דעה אחרת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2022 10:29 לינק ישיר 

הרב דרוקמן על סערת מד''א: ''לא לתרום בגלל אבא ואמא? הזוי''  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 18:34 לינק ישיר 

*אג'נדת הדמים של מ.ד.א – ישראל מחר – מרחב החירות של ישראל*

https://israeltomorrow.co.il/אגנדת-הדמים-של-מ-ד-א/

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 17:32 לינק ישיר 

הוויכוח הזה עושה שירות לציבור הנורמלי,

ומוציא החוצה את כל חולי הנפש ותומכיהם,

וגם את הרפש שלהם.

אסור לוותר עד שהנושא הזה לא יוסדר,

והציבור הנורמלי ינהל את הציבוריות הישראלית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 11:36 לינק ישיר 
לידיעתך, גם מאומצים מגיעים מאבא ואמא

אדם_ה1 כתב:
גם אצל רבנים ואדמורים של סדום, הילד מגיע מאבא ואמא. לא נראה לי שאם שני אדמורים מתחתנים, אז נולד להם ילד משותף משניהם. הילד מגיע מאיזה גמ"ח פונדקאות, שאחד מההורים מקיים פו"ר עם פונדקאית שהיא האמא הרלוונטית לטופס. אז בכל מקרה זה אבא ואמא, והאדמור השני לא רלוונטי. אשמח אם תסחיעו בידי בסוגיא קשה זו.

מצד אחד זה נכון, אם כבר יש הגיון בארץ המוצא של ההורים זה כדי לגלות תורמים ממצוא "בעייתי" ולכן יותר הגיוני לשים את ארץ המוצא של ההורה הביולוגי (את מי מעניין ארץ המוצא של בן הזוג הסדומאי), מצד שני זה לא רלוונטי אצל מאומצים למשל.

אחרי שפתחו את מנות הדם לכולם (או אפילו בתקופה של מחאת האתיופים) היה נכון להוריד את סעיפי ההורים וזה לא היה עושה בלגן, עצם העובדה שזה נעשה בסמיכות לחוק של שר הבריאות מעידה מה היתה כוונתם ולמי הם "קרצו" בעסק..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 10:58 לינק ישיר 

כתבןפלוס כתב:
גם אצל רבנים ואדמורים של סדום, הילד מגיע מאבא ואמא. לא נראה לי שאם שני אדמורים מתחתנים, אז נולד להם ילד משותף משניהם. הילד מגיע מאיזה גמ"ח פונדקאות, שאחד מההורים מקיים פו"ר עם פונדקאית שהיא האמא הרלוונטית לטופס. אז בכל מקרה זה אבא ואמא, והאדמור השני לא רלוונטי. אשמח אם תסחיעו בידי בסוגיא קשה זו.

מצד אחד זה נכון, אם כבר יש הגיון בארץ המוצא של ההורים זה כדי לגלות תורמים ממצוא "בעייתי" ולכן יותר הגיוני לשים את ארץ המוצא של ההורה הביולוגי (את מי מעניין ארץ המוצא של בן הזוג הסדומאי), מצד שני זה לא רלוונטי אצל מאומצים למשל.

אחרי שפתחו את מנות הדם לכולם (או אפילו בתקופה של מחאת האתיופים) היה נכון להוריד את סעיפי ההורים וזה לא היה עושה בלגן, עצם העובדה שזה נעשה בסמיכות לחוק של שר הבריאות מעידה מה היתה כוונתם ולמי הם "קרצו" בעסק..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 10:32 לינק ישיר 
מצדרביעי

פיינשמקער כתב:
כתבןפלוס כתב:
סליחה על הבורות

גם אצל רבנים ואדמורים של סדום, הילד מגיע מאבא ואמא.לא נראה לי שאם שני אדמורים מתחתנים, אז נולד להם ילד משותף משניהם.הילד מגיע מאיזה גמ"ח פונדקאות, שאחד מההורים מקיים פו"ר עם פונדקאית שהיא האמא הרלוונטית לטופס.אז בכל מקרה זה אבא ואמא, והאדמור השני לא רלוונטי.אשמח אם תסחיעו בידי בסוגיא קשה זו.

אתה צודק, אבל לפי דת הטירלול הפרוגרסיבי - מחשבה עצמית היא עוון פלילי חמור שדינו שריפה על המוקד.
אל תפריע לתקשורת ה"נאורה" והמטורללת להנדס את התודעה להמוני העמאים והעאמות הצמיתים של כנסיית הנאורות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

לקחת לי את המילים מהמקלדת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 10:29 לינק ישיר 

כתבןפלוס כתב:
סליחה על הבורות

גם אצל רבנים ואדמורים של סדום, הילד מגיע מאבא ואמא.לא נראה לי שאם שני אדמורים מתחתנים, אז נולד להם ילד משותף משניהם.הילד מגיע מאיזה גמ"ח פונדקאות, שאחד מההורים מקיים פו"ר עם פונדקאית שהיא האמא הרלוונטית לטופס.אז בכל מקרה זה אבא ואמא, והאדמור השני לא רלוונטי.אשמח אם תסחיעו בידי בסוגיא קשה זו.

אתה צודק, אבל לפי דת הטירלול הפרוגרסיבי - מחשבה עצמית היא עוון פלילי חמור שדינו שריפה על המוקד.
אל תפריע לתקשורת ה"נאורה" והמטורללת להנדס את התודעה להמוני העמאים והעאמות הצמיתים של כנסיית הנאורות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 00:43 לינק ישיר 
סליחה על הבורות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 00:01 לינק ישיר 

במקור היה שם האב ושם האם.
שינו להורה 1 והורה 2
תלמידי הישיבות התיכוניות סירבו לתרום עם הטפסים החדשים
הסירו לגמרי את השאלה
תלמידי הישיבות דרשו להחזיר את הטפסים עם שם האב והאם
מד"א מסרבים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/2/2022 23:58 לינק ישיר 

מדא התקפלו לפני כמה שבועות והחליטו להוריד לגמרי את מוצא ההורים.
המחרימים לא מסתפקים בזה ודורשים להחזיר את הטפסים הישנים עם אבא ואמא

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בגלל רגשות הסדומאים קיים מחסור עצום במנות דם ! משרד הבריאות בהודעה חריגה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext