|
|
| נשלח ב-8/2/2022 20:46 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | מענין שלמרות שהודעתי הייתה מאד מבולבלת ידעת להתייחס לכל מילה...
|
|
ביקשתי ממך למצוא ברי פלוגתא אחרים כדי לרדת עליהם אישית, לא מתאים לי הרמה ביקשתי ממך להפסיק לדון כאן איתי על מאיפה גלשתי ואיפה קיבלתי לינק לא הולך, אז הנה יופי כתבת את המילה האחרונה, תהנה ותעזוב אותי בשקט, שלום ולא להתראות
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 08/02/2022 20:49:03
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2022 21:18 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | תכלס', לא היו עשרות תלונות שמיות נגד משי זהב. היה אולי 2 בלבד. התחקיר כלל בעיקר סיפור על אשה שהוא רצה לנצל אותה. רצה ולא הצליח.
קודם כל אני סתם לא מבין, למה אתה נכנס לשאלת מספר המתלוננים, כשבעצם האלה שנשאלה היא למה אצל ולדר אין שם אחד ואצל משי זהב יש די מובן שאם אין לך מה לענות על שאלה זו, אתה תתחיל ויכוח מספרי.. הבאתי כמה שמות, אבל בשעתו ראיתי מסמך מפורט עם המון סיפורים מפורטים כתוב והיו בו עוד הרבה שמות, אינני זוכר אם זה היה סיכום של כתב אישום או משהו דומה, לא שמרתי אותו, ואני גם רואה מיותר ללכת לחפש אותו, 1 כי אז תתחיל להתווכח על כל שם, האם הוא הותקף או רק כמעט הותקף, 2. כי הכמות המספרית אינו הנושא, כפי שציינתי מה שחשוב הוא, ששם היו שמות ואנשים לא אנונימיים
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 08/02/2022 18:50:41 |
| כי כתבת שלגבי משי זהב היו עשרות תלונות עם שמות. וזה או שקר או טעות. השמות שהבאת, חלקם וודאי לא נכונים. פשוט לא טענו מה שאמרת בשמם.
אני לא זוכר אם אצל משי זהב היה שם אחד או שניים. בלבד.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2022 21:30 |
|
| |
קלעפער
| איש_חשוב כתב: |  | מענין שלמרות שהודעתי הייתה מאד מבולבלת ידעת להתייחס לכל מילה...
ביקשתי ממך למצוא ברי פלוגתא אחרים כדי לרדת עליהם אישית, לא מתאים לי הרמה ביקשתי ממך להפסיק לדון כאן איתי על מאיפה גלשתי ואיפה קיבלתי לינק לא הולך, אז הנה יופי כתבת את המילה האחרונה, תהנה ותעזוב אותי בשקט, שלום ולא להתראות
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 08/02/2022 20:49:03 |
|
אולי אינך יודע מה זה אומר "מילה אחרונה"...
אבל אם אתה מגיב לי זה לא נחשב שאני כתבתי את המילה האחרונה. אלא אתה. עכשיו כתבתי את המילה האחרונה.
בקשתך נדחית. כמובן זכותך לעשות ככל העולה על רוחך.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2022 21:31 |
|
| |
קלעפער
| avishai323 כתב: |  | תכלס', לא היו עשרות תלונות שמיות נגד משי זהב. היה אולי 2 בלבד. התחקיר כלל בעיקר סיפור על אשה שהוא רצה לנצל אותה. רצה ולא הצליח.
קודם כל אני סתם לא מבין, למה אתה נכנס לשאלת מספר המתלוננים, כשבעצם האלה שנשאלה היא למה אצל ולדר אין שם אחד ואצל משי זהב יש די מובן שאם אין לך מה לענות על שאלה זו, אתה תתחיל ויכוח מספרי.. הבאתי כמה שמות, אבל בשעתו ראיתי מסמך מפורט עם המון סיפורים מפורטים כתוב והיו בו עוד הרבה שמות, אינני זוכר אם זה היה סיכום של כתב אישום או משהו דומה, לא שמרתי אותו, ואני גם רואה מיותר ללכת לחפש אותו, 1 כי אז תתחיל להתווכח על כל שם, האם הוא הותקף או רק כמעט הותקף, 2. כי הכמות המספרית אינו הנושא, כפי שציינתי מה שחשוב הוא, ששם היו שמות ואנשים לא אנונימיים
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 08/02/2022 18:50:41 כי כתבת שלגבי משי זהב היו עשרות תלונות עם שמות. וזה או שקר או טעות. השמות שהבאת, חלקם וודאי לא נכונים. פשוט לא טענו מה שאמרת בשמם.
אני לא זוכר אם אצל משי זהב היה שם אחד או שניים. בלבד. |
|
מכלל טעות יצא. הוא טרח שעות על תחקירים. זה כבר נסיון הטעיה. (מזכיר לי ניק אחר)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2022 21:32 |
|
| |
ולשרה_בן
| איש_חשוב כתב: |  | איש חשוב שלוש
לא כל כך הבנתי מה הסתירה שמצאת כאן כתבתי שקיבלתי את הלינק למייל, הכל יפה וטוב, אבל איפה כתבתי שנכנסתי בו דרך הלינק? איפה אמרתי שעברתי על הכתבה של התחקיר ממכשיר שלי? לקח לי כמה שעות כדי להגיב ולהביא את השמות שהיו אצל משי זהב מה שמראה שאין לי כל כך גישה לכל זה
לינקים ליו טיוב לא הבאתי, רק אמרתי שהוא יכול לחפש ביו טיוב תחת השם משי זהב ולראות שם את התחקירים אתה מוזמן לגלגל אחורה בהודעות ולבדוק
ובזמן שאתה טוען שאני החילוני כאן כי יש לי אינטרנט לא חסום אפשר להסיק מכך שאתה הצדיק פה עם אינטרנט חסום
"ובזבזתי שעה לעבור על כמה תחקירים, הבאתי לכאן לינקים ושמות" בהודעה קודמת.
הבנתי, אתה מאלה שיש להם שני מכשירים, או שיש לו חבר עם מכשיר פרוץ...
לא טענתי שאתה חילוני. אמרתי שבאותה מידה, שאתה "מוכיח" על אחרים, ניתן לומר עליך את זה. אני לא אומר כי זה לא רלוונטי כלל.
לא. אי אפשר להסיק. מעולם לא טענתי שיש לי אינטרנט חסום. ואני לא צבוע להעיר לאחרים.
ההודעה שלך כל כך מבולבלת, לא מבינים איפה תחילת ציטוט איפה סוף, וההדגשות שלך באדום בכלל לא מובנות מה אתה מנסה להדגיש חלק מהם הכלל הוא שאתה לא מפסיק להפוך אותי לנושא האשכול, במקום לדבר על ולדר, על המתלוננת החדשה, כל כך נמאסת בניתוח האישי, שזה שזה מגעיל, ועוד אתה משווה את זה לכך שאני קורא מידי פעם לחריף ומקשה שהוא יוצא בשאלה, אבל אני עושה את זה בשתי מילים מתוך תשובה ארוכה לנושא עצמו, האם אתה רוצה להשוות למה שאתה עושה פה? דיונים שלמים לגופו של אדם? אתה רוצה להשוות את זה לתשובות הדוחות של לשרה_בן, שכל התגובות שלו הם נטו ירידה אישית כמעט בלי להתייחס לגופו של נושא? ועוד אתה בא בדרוגים, מי מדורג יותר בירידות אישיות בתגובות שלו ומי פחות אז הנה אתה תופס כאן מקום די מכובד באלו ההופכים אשכולות לכלי ניגוח, ואני לא אוכל את השטויות שאתה רק בא ב"אם הייתי רוצה הייתי יורד עליך ב.." אתה פשוט לא מפסיק עם הגועל הזה ועם ה"איש חשוב 1" איש חשוב 2", צא כבר מהוורידים
לא מבין בכלל מה כתבת כאן בהתייחסות אלי אישית ועל הרגלי הגלישה שלי כתבתי די מפורש שנכנסתי ממחשב שאינו שלי, ואם אתה רוצה להיכנס קצת יותר לקישקעס, אז נכנסתי ממחשב של משרד שהלכתי אליו, ולא, זה לא חבר שלי ועכשיו מששבעת דייך, נאמר יפה שלום ולא להתראות. תמצא לך ברי פלוגתא שיהנו מהבחישה שלך
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 08/02/2022 18:53:34 |
|
תמיד אתה ככה כועס כשאתה נתפס משקר?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 01:07 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  |
| איש_חשוב כתב: |  | תכלס', לא היו עשרות תלונות שמיות נגד משי זהב. היה אולי 2 בלבד. התחקיר כלל בעיקר סיפור על אשה שהוא רצה לנצל אותה. רצה ולא הצליח.
|
| כי כתבת שלגבי משי זהב היו עשרות תלונות עם שמות. וזה או שקר או טעות. השמות שהבאת, חלקם וודאי לא נכונים. פשוט לא טענו מה שאמרת בשמם.
אני לא זוכר אם אצל משי זהב היה שם אחד או שניים. בלבד. |
|
1. האם ענית כאן על שאלתי מה משנה מספר המתלוננים בשמם המלא ובפרצופם, כשעיקר השאלה היא למה אצל ולדר הכל חסוי ואצל משי זהב העידו אנשים בלי אנונימיות 2. אני מוצא כאן ויכוח עקר שאין לו סוף, כשאתה תטען יומם ולילה שאלו שהתלוננו אינם נקראים מתלוננים כי משי זהב רק ניסה לתקוף אותם בהיותם קטינים ולא הצליח, ואני אטען שתלונות כאלו מוכיחות על מי יש כאן עסק, אתה תטען בצידך ואני בצידי בלי סוף, אני מוצא את הויכוח הזה בזבוז זמן. 3. אמרתי שיש עוד עשרות עדויות, משמע ראיתי במו עיני פירוט של המון סיפורים שסופרו על ידי אנשים שפרסמו את שמם לא כל כך הבנתי איך אתה יכול לבוא ולומר "אין" האם אתה רומז כאן שכל מה שקורה על כדור הארץ נהיר ובהיר לך? אין דבר שנעלם ממך? אני ראיתי אתה לא, אין לי העתק של המסמך ההוא ולכן לא אציג אותו, אבל אני טוען ברי, ואתה לא יכול לומר שאין, מקוה שלא תמשיך עכשיו בויכוח ילדותי גם בנושא זה נראה לי שאפשר לסגור את הענין בחוסר הסכמה ושלום על ישראל כי אני מרגיש שדי מצינו כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 01:09 |
|
| |
| ולשרה_בן כתב: |  |
תמיד אתה ככה כועס כשאתה נתפס משקר? |
|
מה שיכול לתאר אותך הכי במדויק זה מסטיק ופגע רע אי אפשר להוריד אותך מהסוליה ברגע שעולים עליך
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 04:06 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
|
מה שיכול לתאר אותך הכי במדויק זה מסטיק ופגע רע אי אפשר להוריד אותך מהסוליה ברגע שעולים עליך |
|
ראה בכמה שקרים נתפסת ביום אחד? אבל אתה שוטה שהמילה "בושה" לא מוכרת לו. כבר בררת אצל אביך בקשר לספרן? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 08:30 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
|
אני לא זוכר אם אצל משי זהב היה שם אחד או שניים. בלבד.
1. האם ענית כאן על שאלתי מה משנה מספר המתלוננים בשמם המלא ובפרצופם, כשעיקר השאלה היא למה אצל ולדר הכל חסוי ואצל משי זהב העידו אנשים בלי אנונימיות 2. אני מוצא כאן ויכוח עקר שאין לו סוף, כשאתה תטען יומם ולילה שאלו שהתלוננו אינם נקראים מתלוננים כי משי זהב רק ניסה לתקוף אותם בהיותם קטינים ולא הצליח, ואני אטען שתלונות כאלו מוכיחות על מי יש כאן עסק, אתה תטען בצידך ואני בצידי בלי סוף, אני מוצא את הויכוח הזה בזבוז זמן. 3. אמרתי שיש עוד עשרות עדויות, משמע ראיתי במו עיני פירוט של המון סיפורים שסופרו על ידי אנשים שפרסמו את שמם לא כל כך הבנתי איך אתה יכול לבוא ולומר "אין" האם אתה רומז כאן שכל מה שקורה על כדור הארץ נהיר ובהיר לך? אין דבר שנעלם ממך? אני ראיתי אתה לא, אין לי העתק של המסמך ההוא ולכן לא אציג אותו, אבל אני טוען ברי, ואתה לא יכול לומר שאין, מקוה שלא תמשיך עכשיו בויכוח ילדותי גם בנושא זה נראה לי שאפשר לסגור את הענין בחוסר הסכמה ושלום על ישראל כי אני מרגיש שדי מצינו כאן. |
|
אמרת דבר לא נכון. מאוד לא נכון. אל תשאל מה זה משנה אם מה שאמרת הוא נכון או לא. הובא רק שם אחד של קטין שהוא תקף. עוד שם של אשה נשואה שהוא ניסה לפתות. אני חושב שזהו.
לא ראית המון סיפורים שסופרו על ידי אנשים שמזוהים בשמם. מישהו עשה לך הנדסת תודעה...
אצל משי זהב כמעט הכל אנונימי.
וזה חוץ ממה שכתבת נגד רבינוביץ דברים מאוד מכוערים ולא נכונים. רבינוביץ פרסם את התחקיר אחרי שהוא פגש אישית את המתלוננות. בניגוד מוחלט למה שכתבת נגדו.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 09:26 |
|
| |
הוא שאל אותך שאלה אז תענה עליה
ורק עליה.
תמיד אתה כועס כשאתה נתפס משקר?
כן או לא?
תענה בלי להתחכם. | ולשרה_בן כתב: |  | | איש_חשוב כתב: |  |
|
מה שיכול לתאר אותך הכי במדויק זה מסטיק ופגע רע אי אפשר להוריד אותך מהסוליה ברגע שעולים עליך |
|
ראה בכמה שקרים נתפסת ביום אחד? אבל אתה שוטה שהמילה "בושה" לא מוכרת לו. כבר בררת אצל אביך בקשר לספרן? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2022 15:33 |
|
| |
פרוגרמי
| פרוגרמי כתב: |  | | תגובת מירי פורסט בפייסבוק: "מאמינה לך" |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2022 15:37 |
|
| |
פרוגרמי
| חריף_ומקשה כתב: |  | כן, גם אני נפגעת של חיים ולדר. נכון, שתקתי הרבה שנים, ואני גם לא הולכת לדבר על זה מעכשיו. אני רק שוברת שתיקה לכמה דקות, שתדעי שאנשים לא ממציאים סתם דברים. התחייבתי לו בפני עורך דין שלא אדבר על כך לעולם, ואם אפר את החוזה זה גורר קנס כספי. בחרתי לקחת פיצויים, ולנסות לשקם את החיים שלי, אבל את מבינה שאת הבעיות האמיתיות כסף לא פותר. לא רוצה פרסום, לא צריכה שידברו על זה, אבל אני גם לא יכולה לסבול את ההכחשות וחוסר האמון בי ובשכמותי. אני יודעת שאם המשפחה שלי יגלו שאני קשורה לזה, העולם שלהם יטולטל בטירוף. אני רוצה רק לחיות את החיים שלי, אבל כבר אין לי הרבה מהדבר הזה שנקרא חיים, שלווה, תמימות, היה ואיננו. יצרתי איתו קשר מעצמי, בלי שום מרכז, בלי תיווך, פשוט התרשמתי מאד מהספר. חשבתי שמצאתי את האדם הכי מבין בעולם, שיבין את ההתלבטויות שלי, את הכעס. והוא אכן גילה הרבה הבנה, לרצון של עצמו, לרצון של עצמי –כלום, אולי מעט. הוא זיהה שיש לי לבטים באמונה, בדרך הדתית, ולהפתעתי הוא עודד אותי, למה שהוא קרא 'מעוף'. שאולי לא חייבים לשמור על כל הכללים, והוא ילמד אותי הרבה דברים, הייתי נערה עם הורמונים, והוא ניצל זאת. בשלב מסויים הוא התייחס אלי כאילו אני בת זוג שלו, הוא השקיע בי המון, אבל הכל היה בשביל לנצל אותי. ולא, לא הייתי במחסן הספרים, הייתי בבתי מלון, צימרים, ניצול בסטייל, בטלפון הוא אומר לאשתו: "אני בפגישה חשובה". נפתחו לי העיניים, הייתי בעוד הרבה מקומות, ויום אחד מישהו שהכרתי הסביר לי שמה שעברתי לא היה ירידה רוחנית שלי, אלא ניצול מיני אכזרי מצד אדם בוגר, מטפל. שאלתי את חיים איך הוא עושה לי דבר כזה, והוא אמר שזאת היתה טעות שנסחפנו, (שימי לב: נסחפנו), והציע לי המון כסף בתור פיצוי, אם אחתום על הסכם. היתה תקופה שלא שמרתי מצוות בכלל, האשמתי את עצמי. היום ב"ה חזרתי לשמור מצוות, אני מבינה שאני לא אשמה בזוועה הזו. חיים ולדר לימד אותי הכל על מין, הוא נתן לי הרגשה שאני מאד חשובה, לא הבנתי שאני הקרבן, לא הבנתי שהכל רק בשביל לנצל אותי. תשאלו אותי אם הוא היה אדם רע? לא יודעת, הוא היה מפוצל, במציאות הוא התנהג אלי תמיד יפה, גם כשבאתי אליו בטענות הוא הסכים לכל מילה וגם פיצה אותי. אבל המעשים שלו היו רעים מאד, הוא לקח ממני דברים שאף אחד לא יכול להחזיר. ולא רק ממני. לכל אלו שמכירים אותו ומתקשים להאמין, תבינו שיתכן פיצול כזה, אדם שהוא מגלומן וחושב שלהיות איתו זו זכות גדולה וחסד שהוא עושה לאחרים. אני לא כותבת שם בדוי, כי זה לא מביא שום תועלת. מי שלא מאמין, ישתכנע אם אמציא שם? יש לי שם, והיו לי חיים, ומישהו לקחת אותם, פשוט שתדעו. את יכולה להעביר את זה, בלי שום פרט מזהה, ובלי להוסיף "אני מכירה את....". |
|
תוקן על ידי פרוגרמי ב- 10/02/2022 15:37:49
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2022 15:38 |
|
| |
פרוגרמי
אני רק שוברת שתיקה לכמה דקות, שתדעי שאנשים לא ממציאים סתם דברים. התחייבתי לו בפני עורך דין שלא אדבר על כך לעולם, ואם אפר את החוזה זה גורר קנס כספי. בחרתי לקחת פיצויים, ולנסות לשקם את החיים שלי, אבל את מבינה שאת הבעיות האמיתיות כסף לא פותר. לא רוצה פרסום, לא צריכה שידברו על זה, אבל אני גם לא יכולה לסבול את ההכחשות וחוסר האמון בי ובשכמותי. אני יודעת שאם המשפחה שלי יגלו שאני קשורה לזה, העולם שלהם יטולטל בטירוף. אני רוצה רק לחיות את החיים שלי, אבל כבר אין לי הרבה מהדבר הזה שנקרא חיים, שלווה, תמימות, היה ואיננו. יצרתי איתו קשר מעצמי, בלי שום מרכז, בלי תיווך, פשוט התרשמתי מאד מהספר. חשבתי שמצאתי את האדם הכי מבין בעולם, שיבין את ההתלבטויות שלי, את הכעס. והוא אכן גילה הרבה הבנה, לרצון של עצמו, לרצון של עצמי –כלום, אולי מעט. הוא זיהה שיש לי לבטים באמונה, בדרך הדתית, ולהפתעתי הוא עודד אותי, למה שהוא קרא 'מעוף'. שאולי לא חייבים לשמור על כל הכללים, והוא ילמד אותי הרבה דברים, הייתי נערה עם הורמונים, והוא ניצל זאת. בשלב מסויים הוא התייחס אלי כאילו אני בת זוג שלו, הוא השקיע בי המון, אבל הכל היה בשביל לנצל אותי. ולא, לא הייתי במחסן הספרים, הייתי בבתי מלון, צימרים, ניצול בסטייל, בטלפון הוא אומר לאשתו: "אני בפגישה חשובה".
תוקן על ידי פרוגרמי ב- 10/02/2022 15:42:12
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2022 10:42 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | מטיל ספק רב באמינות הפוסט הזה. משום מה נראה יותא מדי לפי הספר.
לדוגמא- כמה חודשים הפרשייה הזאת נטחנת מכל הכיוונים, עד שבוע שעבר אף אחד לא דיבר על 'דמי שתיקה' ופתאום אחרי שזה התפרסם אצל שאולזון הפוסט הזה מאמץ את זה.
הפוסט הארוך שהתפרסם פה שבוע שעבר ניכר שהוא אמת |
|
בדיוק הפוך, כפי שגם פורט על הפוסט ההוא . הפוסט ההוא, פשוט העתיק את הסיפור שהיה ב"הארץ", עם קצת תוספת של תיאורי צבע ודימויים לשואה והטפות מוסר , הסיפור כאן ענייני מאוד, ותכליתי, עם תיאורים שלא פורסמו וציטוטים שנשמעים מקוריים. עניין הדמי שתיקה פורסם כבר בהארץ, ודובר גם ע"י חלק מאלו שקיבלו עדויות בפרשה .
|
|
|
|
|