|
|
| נשלח ב-8/2/2022 20:31 |
|
| |
יאיר נתניהו: "פניתי במשך שנים לשב"כ מחשש שפרצו לי לנייד, לא קיבלתי מענה"
אני פניתי במשך שנים לשבכ ולביטחון מידע במשרד ראש הממשלה ואמרתי להם: יש לי מלא דברים מוזרים בפלאפון, אני חושב שפרצו לי (אני הייתי בטוח שמדובר באירן). אני גר בבית ראש הממשלה, ונמצא עם הפלאפון ליד ראש הממשלה כל הזמן. יש פה עניין בטחוני, אנא עזרו לי. לא קיבלתי מענה ותמיד מרחו אותי..
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2022 20:57 |
|
| |
בהחלט הרגעת אותי 
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2022 20:54 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | אם תהיה ועדת חקירה אמיתית שרוצה ויכולה להגיע לחקר האמת (ולא ועדת טיוח בעלת מניעים פוליטיים), זה יכול לשמש כחומר לועדת החקירה. אם אכן נכונים החשדות שלו, אז לא פלא שמרחו אותו, הם ידעו בדיוק מי יושב לו על המכשיר... |
|
תן להרגיע אותך תהיה ועדת טיוח ממלכתית שבראשה ישב שופט עליון שידאג שהחברים שלו בכל המערכת מהמשטרה שב"כ פרקליטות ושופטים לא יתלכלכו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2022 20:34 |
|
| |
אם תהיה ועדת חקירה אמיתית שרוצה ויכולה להגיע לחקר האמת (ולא ועדת טיוח בעלת מניעים פוליטיים), זה יכול לשמש כחומר לועדת החקירה. אם אכן נכונים החשדות שלו, אז לא פלא שמרחו אותו, הם ידעו בדיוק מי יושב לו על המכשיר...
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|