|
|
| נשלח ב-22/2/2022 15:26 |
|
| |
גם אני מצטרף ..... בתוך החושך המדכא שמתברר על וועדות הסדום של חסידות גור, נגד הגאון הצדיק העניו, שרדפו אותו עשרים וחמש שנה על כלום, כביכול למען הגדלת כבודו של האדמור מגור שליט"א , ובנוסף לכל הכביד כעת, חטיפת ילדות ונשמות וניתוק משפחות אכזרי, על ידי וועדות סדום של גור, מביא לנו קוו 2 ,קצת אור מתורתו של שר התורה ראש הישיבה ר' שאול אלתר שליט"א, אשריו ואשרי חלקו שמשמח אותנו בים החושך והרוע והגועל, וכמעט שפיקפקתי האם יתכן שמעט אור ידחה הרבה חושך היתכן? אולי כאן זה הרבה אור שדוחה הרבה חושך
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2022 15:27 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  | מי דיבר על הגינות, דיברתי על אמינות של דיווח לא מבוסס כאילו מדובר בתורה מסיני. יומיים וחצי אנשים ניהלו דיון על אשכול פייק שנפתח על ידך, אם כבר להתייחס, אני מעדיף להתייחס למשהו מבוסס ולא לעוד משהו שיכול להיות פייק.
וגם אם אין מדובר בפייק גמור, מדובר בפרשנות סלקטיבית שנראית יותר כמו תעמולה, לא משהו רציני. |
|
הרבה מלל שייראה משכנע, ולסיכום במשפט אחד: בגלל שפעם הבאתי לפורום מידע שהתברר בסוף כלא נכון אז כל מה שאני מביא אינו נכון. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אסביר לך שוב בתקווה שהפעם תבין ותפנים
זה לא רציני לנהל דיון על סמך הגיגים שקיבלת במייל או בווטסאפ, ואתה יודע מניסיון שמה ששולחים לך זה לא בהכרח קשור לאמת ולמציאות.
מעבר לכך, גם אם קיבלת את הדברים מר' שאול אלתר בעצמו, מדובר בהגיגים ופרשנות סלקטיבית ולא משהו שמתאר את המציאות בהכרח.
בקיצור לא משהו שראוי להתייחסות רצינית.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2022 15:34 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | קו2
בשבילך לצורך העניין אני הרבנית מגור, אוקי? כעת אתה רגוע? לא מתפלא שאתה תומך בהטרלות שלו רק בגלל שנאתך התהומית, זה לא משנה את העובדה שהוא טרול שמטריל אשכולות, ולא בפעם הראשונה.
החושך העיקרי שאני רואה זה השנאה העזה והזלזול והתעמולה שלך ושכמותך. ואם אלו הפירות שיוצאים מבית מדרשו של ר' שאול אלתר, זה מעיד לא רק עליכם... |
|
אני מקשיב לשיעוריו של הגר"ש אלתר שליט"א. התגובות שלי הם בניגוד לרצונו. בכ"ז אני מגיב כי: 1. אין כבודו של הגאון הגדול הגר"ש שליט"א מחול. 2. מרגיש חובה למחות ולזעוק על המעשים הבלתי אנושיים והבלתי מוסריים של גור . 3. בתכל'ס אינני חבר קהילת 'פני מנחם' .
תוקן על ידי momeir ב- 22/02/2022 15:35:31
|
|
|
|
|