בית פורומים בחדרי חרדים

האם לא הגיע הזמן להפגנה נגד האדמו"ר מגור?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/2/2022 11:10 לינק ישיר 

עדייןבגלות כתב:

נוירולוג כתב:

נדמה לי שזה הפורום החרדי היחיד בעולם שמאפשר תגובות נאצה מזעזעות שכאלה.

כנראה שלא הסתובבת השבוע במקומות חרדיים. נאמרו על י. א. דברים קשים פי כמה.

בתקופת הבחירות בין פרוש לברקת, נאמרו דברים חמורים יותר על הנהגת גור.
במו עיניי ואוזניי ראיתי בבית כנסת גדול של איזה חסידות, שבסיום תפילת שחרית בשבת נעמד אחד הגבאים והכריז יימח שמו של י. א. מגור. והקהל ענה אמן.
זה נכון שגור שילמה על כך מחיר, כי ההנהגה של החסידיות האחרות רצו ללמד אותם לקח.
אבל מבחינה ציבורית, הנהגת גור המשיכה לקבל כבוד רב במגזר, והמשיכה להיות מהמובילים במגזר.
אז אני לא חושב שזה הולך להשתנות.
הדי.אנ.אי של המגזר החרדי הוא לכבד הנהגה חסידית שיש מאחוריה 50 אלף איש. וזה לא משנה מה ההנהגה הזו תעולל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 11:14 לינק ישיר 

בכל מקום שאני מסתובב בירושלים בימים האחרונים, אתה שומע דיבורים חריפים נגד האדמו''ר באופן אישי ומשפחתו, הרבה יותר ממה שכתוב כאן בפורום. אנשים רציניים ששמעתי מהם ביום האחרון, לשונות שעל שבתי צבי לא נכתבו. פוק חזי מה עמא דבר, ישראל בני נביאים הם ויש להם שמעק...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 11:32 לינק ישיר 

מסכים לגמרי, חסידות גור כארגון (לא בודדים) , ובעיקר 'המנהיג העליון' (לא מסוגל לכתוב עליו האדמו"ר ) מזוהה כיום ברחוב החרדי כאיש רע, חסר רגש אנושי שרלטן שרודף כבוד ושררה.
יש שני סוגים של מלמדי זכות על הפשעים שהוא מוביל.
1. הרבנית היא זו שמובילה את המהלכים (בעזרת הבנים ועוד עוזרים כמו אב"ז וכו') האדמו"ר לא מעורב אישית.
2. האדמו"ר נמצא על הרצף האוטיסטי ולכן לא רגיש ולא מבין את המשמעות של המעשים המתועבים שמתבצעים נגד הפורשים מהחסידות.
מבחינתי, זה לא לימוד זכות. זה טוב אולי בטיעונים לעונש....
בכל מקרה, אף אחד לא מוכן לקבל את המעשים המתועבים,  האנטי אנושיים והמנוגדים לכל מוסר אנושי, שמתבצעים ע"י הרשעים הארורים כנגד הפורשים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 11:42 לינק ישיר 

תוקן על ידי momeir ב- 10/02/2022 11:42:29

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 14:04 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 17:23 לינק ישיר 

בעוד שעות ספורות צפוי הרבי מגור לשבת בכותל המזרח בכנס של 'דרשו'.
עולם כמנהגו ינהג..
והנהגת גור תוכל להמשיך לעשות ככל העולה על רוחה..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האם לא הגיע הזמן להפגנה נגד האדמו"ר מגור?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.