יש כאן את כל העטיפות מפעם סרוקות באיכות יחסית גבוהה. עדיין קשה לזהות את כל הילדים רק על פי תמונה אחת
נשלח ב-15/12/2022 01:02
אם הבנתי נכון, עודד קאריטי הוא אחד הסולנים ב'נקדש' המקורי, נכון? הוא באמת מיוחד, אבל לטעמי האישי, אלי כהן מ'לעולם ועד', לוקח את רוב הסולנים אם לא את כולם. הוא באמת מישהו שחסרים לי מאוד ביצועים נוספים שלו.אגב, שלחתי לאלימונסי, אבל נראה שהוא לא ראה את הפניות כי לא ענה לי- אשמח מאוד אם מישהו יכול לשלוח לי (אם כבר מותר לי לקבל) את ההסרטות של הופעות של מיאמי בתשע"ח ותשע"ט- אני רוצה אותן, דווקא כי אלי כהן שותף בהן!
נשלח ב-14/12/2022 23:45
תקשיבו מיאמי ממש מככבים שם... מתוך 30 השירים הכי מפורסמים יש שם כמה של מיאמי ושל טורונטו.. הסולן הכי טוב בכל הזמנים של כל המקהלות הוא לא אחר מאשר עודד קריטי המקהלה הכי אהובה היא פרחי מיאמי ויש עוד כמה (עדין לא ראיתי הכל)
נשלח ב-14/12/2022 23:36
אם יש למשהו פה את התמונות האלה בגדול ובכתב ברור אפשר לזהות את כל הילדים שהיו בתקופות האלה...
נשלח ב-14/12/2022 16:06
אפרים1 כתב:
בתחילת שבוע שעבר פנה אלי חבר שיודע שזה התחום שלי וביקש עזרה בעובדות מעניינות על פרחי מיאמי. עם כל המידע שנתתי לו אפשר להקליט פודקאסט שלם... בכל אופן השביבים שכן נכנסו הם על עקיבא אברמוביץ שהגיע למקום שני בחידון התנ״ך העולמי, 4 הסולנים שקיבלו שיר שלם סולו, מספר האלבומים והDVD שיצאו, ההצלחה של רווח....
בקיצור, באמת חייבים לארגן פודקאסט
דרך אגב כשיצא האלבום "לעולם ועד" מנחם טוקר ראיין את ירחמיאל (זה היה בתוכנית "זמן אוויר") וירחמיאל סיפר לו שבשנת 1993 כמדומני, הוא כמעט סגר את המקהלה.... לא זוכרת איפה זה נמצא בדיוק (שמעתי את זה לפני שנתיים בערך...) וגם אני לא זוכרת את פירטי הסיפור בדיןק.. ב"ה כשאמצא באיזה קטע זה נמצא אני אעלה לכאן..
נשלח ב-14/12/2022 16:01
אפרים1 כתב:
אפשר לטחון נושאים כמו למשל על פי מה ירחמיאל בוחר סולנים
\ נראה לי שיש אשכול כזה
נשלח ב-14/12/2022 02:24
אפשר לטחון נושאים כמו למשל על פי מה ירחמיאל בוחר סולנים
נשלח ב-14/12/2022 01:31
קודי
אפרים1 כתב:
בתחילת שבוע שעבר פנה אלי חבר שיודע שזה התחום שלי וביקש עזרה בעובדות מעניינות על פרחי מיאמי. עם כל המידע שנתתי לו אפשר להקליט פודקאסט שלם... בכל אופן השביבים שכן נכנסו הם על עקיבא אברמוביץ שהגיע למקום שני בחידון התנ״ך העולמי, 4 הסולנים שקיבלו שיר שלם סולו, מספר האלבומים והDVD שיצאו, ההצלחה של רווח....
בקיצור, באמת חייבים לארגן פודקאסט
טוב שאילה החייתה את השרשור.. אני בעד, אפרים. כמ וכטחנתי את הראש בפורום גרסטנר, יש גם הרבה מה לדבר על ירחמיאל וזר הפרחים.
הפורום שלנו שולח זרועות לכלי התקשורת ;-) זה מממן התוכנית הזו... זה היה סיכום של המצעד ומיאמי הגיעו למקום 17 על מה ולמה זה באמת לא פייר!!!!
אני לא צפיתי בכל הסרטון... אבל העברתי יותר לסוף ולמשל השיר לא ישא גוי נמצא במקום הרביעי!!! רווח מקום שני או שלישי לא זוכרת... בכל אופן זה ממש מעניין התוכנית הזאת!! השיר של מיאמי שנמצא במקום ה- 17 זה השיר אני מאמין (אני חשבתי שלכל מקהלה יכול להיות רק שיר אחד במצעד הזה..)
נשלח ב-13/12/2022 23:36
בתכל'ס בהתחלה (מי שראה) דוד קליגר מספר קצת על דניאל ישי ואומר שהוא מבין במקהלות ילדים ואפשר למצא חומר ברשת שהוא כתב... חחח, ישר חשבתי על מיאמי (גם הם חשבו על זה...) ולמי שלא יודע גם דוד קליגר כתב בעבר בפורומים של בבחדרי ובפורום שלנו.. נראה לי שהניק שלו נקרא תם0 (לא זוכרת בדיוק...)