| נשלח ב-10/2/2022 18:37 |
|
| |
יוזמה להפגנה הערב נגד גור בסיום דרשו
גדול מרימי הידיים בתורת משה בדור האחרון שבא מתוך המגזר החרדי עצמו הוא המנהיג העליון של חצר גור נדל"ן
אדם שגרם בידיו ממש לזריקת תלמידי חכמים, סגירת ישיבות, הפסקת לימוד בעיון, ביזוי ושריפת כתבי תורה ורדיפת יהודים. אותו אדם מגיע "לכבד" מקום שמתיימר לעודד הפצת תורה. נכון שהטקסט שקראתם כעת בוטה אבל הציבור צריך להבין שזו האמת, זו המציאות שיעידו עליה אין ספור תלמידי חכמים ודיינים. הטקסט הנזכר לעיל נכתב בדם, ביזע ובדמעות על כל המשתמע. זו לא רכילות אלא זו האמת ומחובתו של כל אדם לדעת, להזהיר ולמחות
היום אותו אדם יבוא לכנס של דרשו כאחד מאורחי כבוד, כנס שאמור לכבד את התורה מארח כאורח כבוד אדם שבמשך שנים הורס את התורה, את לומדי התורה ואת כל מפרשי התלמוד על כל המשתמע מכך. אדם שכזה יבוא היום ל"כבד" את המעמד לכבודה של תורה. אין דוגמה טובה יותר מזו לצביעות והיריקה בפרצוף של ציבור לומדי התורה, אוי לאותה בושה
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2022 12:53 |
|
| |
ממש לא נכון. ההורים קראו לבנות לחזור. בכאב ליבן. ואין כל קשר בין הארוע לאנשי הגר"ש. זה המצאה שלך.
מה שמוסכם, זה שאתם הוצאתם הקלטה מהבת. הקמתם בת נגד הוריה. גרמתם לה להשפיל את ההורים שלה בחוצות. ופרסמתם את זה בכל מדיה אפשרית. גועל נפש שאין כמותו.
ועוד דבר. התמונות מוכיחות שהוועדה שלכם מלווה את הבת החצופה לבית המשפט. יחד עם הילדות המוסתות.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2022 12:52 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | אתה אומר, ההורים היו צריכים לסבול ולשתוק אתה אומר, בסך הכל מריבה בין הבנות להורים, בטח על רקע אכילת פרוסת עוגה נוספת, במקרה ההורים בתקופה הזאת עזבו את גור אבל זה בכלל לא קשור, ואז הבנות החליטו ללכת לקבל חיזוק מהרבנית מגור, חיזוק על הסבל שהיה להם במריבה עם ההורים, והרבנית מגור בכלל לא אמרה להם שקהילת הגר"ש הוא מקום לא טוב, היא רק חיזקה אותם לבל תיפול רוחם בגלל המריבה של הבנות עם ההורים.
ניכר שאתה מנסה להיות שנון, אבל לא התפעלתי במיוחד מהתוצאה.
אני אומר שהדברים החד צדדיים שלך (אתה מקיא את כל מה שמאכילים אותך), אינם מוכיחים דבר וחצי דבר.
יש משהו אחד שעליו אין חולק, הוא נתון עובדתי ולא קשור לאף גרסה, ההורים (ואנשי הגר"ש) בחרו להוציא את כל הלכלוך שיש אצלם בבית לרחובה של עיר, להפיץ את התסבוכת המשפחתית העגומה שלהם לכל כלי התקשורת, יש לזה מחיר של נזק לילדות שלהן, אבל מה זה מעניין, המטרה העיקרית זה להשחיר את גור, כל השאר לא חשוב, שווה להקריב את העתיד של הילדות עבור זה.
לא משנה איך תהפכו את זה, כמה שתתעלמו מזה, זו עובדה, עובדה עצובה, אבל השנאה מקלקלת את השורה ולכן אינכם מסוגלים לראות מ"מ מהפוזיציה שלכם. |
| ממש לא נכון. ההורים קראו לבנות לחזור. בכאב ליבן. ואין כל קשר בין הארוע לאנשי הגר"ש. זה המצאה שלך.
מה שמוסכם, זה שאתם הוצאתם הקלטה מהבת. הקמתם בת נגד הוריה. גרמתם לה להשפיל את ההורים שלה בחוצות. ופרסמתם את זה בכל מדיה אפשרית. גועל נפש שאין כמותו.
ועוד דבר. התמונות מוכיחות שהוועדה שלכם מלווה את הבת החצופה לבית המשפט. יחד עם הילדות המוסתות.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2022 12:35 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | לנוירולוג, לצערי או לשמחתי אני לא מכיר לעומק את מה שקורה בגור, אבל דווקא מרחוק נראה שמוזר מאוד להגיד על אנשי ר' שאול שהם "רודפים" את חסידי גור, זה מזכיר את האמירות של מפכ"ל המשטרה על "קיצוניים משני הצדדים" ודו"ק...
בבקשה תקרא שוב מה שכתבתי, לא כתבתי אתה מה שאתה כביכול מצטט בשמי.
רק מוזר לי שרצית להצטרף בחדווה כזו ובספונטניות להפגנה נגד אדמו"ר ומנהיג קהילה גדולה ומבלי שאתה בכלל יודע מה קורה (כפי שאתה מעיד) ואולי סתם הסיתו אותך באמצעות שקרים.
אתה צודק שאני לא מכיר הכול לעומק, אבל זוכר את השתלשלות הסיפור מאז הכרזת ה"מרד" של הרב שאול, רואה איך חסידי גור שאני מכיר מפחדים פחד מוות לדבר על הנושא, ודי סומך על מנדי גרוזמן שאאל"ט חשף את הפרשייה הנוכחית, הצירוף של מה שאני כן יודע נותן לי כבר וודאות ברמה של 95% בשאלה מי הרודף ומי הנרדף...
בכל מקרה, אם בסוף הייתי הולך להפגין, הייתי באמת מברר טוב יותר את פרטי הסיפור האחרון ליתר ביטחון...
|
|
אתה קצת סותר את עצמך
מצד אחד אתה טוען שאתה סומך כמעט לגמרי על מענדי גרוזמן, מצד שני אם היית הולך להפגין היית מברר טוב יותר את פרטי הסיפור.
מצד אחד כשמישהו פתח אשכול עם קריאה להפגנה (לא משנה שהוא עשה את זה מכורסת הנוחות שלו אי שם) מיד קפצת על המציאה לאת להפגנה, כעת אתה טוען שהיית מברר היטב לפני כן.
בסיפור הזה אני לא סומך על מענדי גרוזמן, הוא הוכיח חוסר אמינות גם בדיווחים וגם בפרשנויות, והוכחתי את זה באשכולות שעסקו בנושא. לכן הוא לא המאן דאמר מבחינתי, אבל מי שממילא נמצא במקום מסוים אז מענדי גרוזמן, שאולזון, הפייסבוק של רלב"ח ועוד, כל אלו מקורות אמינים ביותר עבורו ואין צורך להפעיל את הראש והמחשבה בכלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2022 12:16 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | אתה אומר, ההורים היו צריכים לסבול ולשתוק אתה אומר, בסך הכל מריבה בין הבנות להורים, בטח על רקע אכילת פרוסת עוגה נוספת, במקרה ההורים בתקופה הזאת עזבו את גור אבל זה בכלל לא קשור, ואז הבנות החליטו ללכת לקבל חיזוק מהרבנית מגור, חיזוק על הסבל שהיה להם במריבה עם ההורים, והרבנית מגור בכלל לא אמרה להם שקהילת הגר"ש הוא מקום לא טוב, היא רק חיזקה אותם לבל תיפול רוחם בגלל המריבה של הבנות עם ההורים.
|
|
ניכר שאתה מנסה להיות שנון, אבל לא התפעלתי במיוחד מהתוצאה.
אני אומר שהדברים החד צדדיים שלך (אתה מקיא את כל מה שמאכילים אותך), אינם מוכיחים דבר וחצי דבר.
יש משהו אחד שעליו אין חולק, הוא נתון עובדתי ולא קשור לאף גרסה, ההורים (ואנשי הגר"ש) בחרו להוציא את כל הלכלוך שיש אצלם בבית לרחובה של עיר, להפיץ את התסבוכת המשפחתית העגומה שלהם לכל כלי התקשורת, יש לזה מחיר של נזק לילדות שלהן, אבל מה זה מעניין, המטרה העיקרית זה להשחיר את גור, כל השאר לא חשוב, שווה להקריב את העתיד של הילדות עבור זה.
לא משנה איך תהפכו את זה, כמה שתתעלמו מזה, זו עובדה, עובדה עצובה, אבל השנאה מקלקלת את השורה ולכן אינכם מסוגלים לראות מ"מ מהפוזיציה שלכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2022 12:10 |
|
| |
מצדרביעי
| נוירולוג כתב: |  | לנוירולוג, לצערי או לשמחתי אני לא מכיר לעומק את מה שקורה בגור, אבל דווקא מרחוק נראה שמוזר מאוד להגיד על אנשי ר' שאול שהם "רודפים" את חסידי גור, זה מזכיר את האמירות של מפכ"ל המשטרה על "קיצוניים משני הצדדים" ודו"ק...
רק מוזר לי שרצית להצטרף בחדווה כזו ובספונטניות להפגנה נגד אדמו"ר ומנהיג קהילה גדולה ומבלי שאתה בכלל יודע מה קורה (כפי שאתה מעיד) ואולי סתם הסיתו אותך באמצעות שקרים.
|
|
אתה צודק שאני לא מכיר הכול לעומק, אבל זוכר את השתלשלות הסיפור מאז הכרזת ה"מרד" של הרב שאול, רואה איך חסידי גור שאני מכיר מפחדים פחד מוות לדבר על הנושא, ודי סומך על מנדי גרוזמן שאאל"ט חשף את הפרשייה הנוכחית, הצירוף של מה שאני כן יודע נותן לי כבר וודאות ברמה של 95% בשאלה מי הרודף ומי הנרדף...
בכל מקרה, אם בסוף הייתי הולך להפגין, הייתי באמת מברר טוב יותר את פרטי הסיפור האחרון ליתר ביטחון...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2022 02:30 |
|
| |
אתה אומר, ההורים היו צריכים לסבול ולשתוק אתה אומר, בסך הכל מריבה בין הבנות להורים, בטח על רקע אכילת פרוסת עוגה נוספת, במקרה ההורים בתקופה הזאת עזבו את גור אבל זה בכלל לא קשור, ואז הבנות החליטו ללכת לקבל חיזוק מהרבנית מגור, חיזוק על הסבל שהיה להם במריבה עם ההורים, והרבנית מגור בכלל לא אמרה להם שקהילת הגר"ש הוא מקום לא טוב, היא רק חיזקה אותם לבל תיפול רוחם בגלל המריבה של הבנות עם ההורים.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2022 02:17 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
אין מי שפוגע בילדות הללו יותר מאשר אנשי ר' שאול אלתר וההורים שמנוצלים על ידם לטובת האינטרסים שלהם.
קודם כל ההורים אשמים שהם ילדו את בנותיהם מי יולד בימים מטורפים כאלו ילדים, בכל רגע הם עלולים ל(השתכנע) להיחטף ואז כמובן רבי שאול אשם, שהוא פתח קהילה חדשה, וכך הצטרפו אליו ההורים, וכך נאלצו אנשי גור היקרים לשכנע את הבנות
|
|
דמגוגיה והיא עלובה פי כמה לאור העובדה שפירטתי שוב ושוב בכמה הזדמנויות מה הנזק ומדוע הם אשמים בו.
בקצרה אחזור שוב רק בשביל כאלו שאולי יפלו בפח הדמגוגי הזה.
לסיפור עם ההורים והילדות יש כמה גרסאות (כן, תתפלא, יש יותר מאחת), הכאב של ההורים הוא אמיתי, הבעיה של הילדות היא אמיתית.
הפרסום הגדול שההורים ואנשי ר' שאול עשו לסיפור הזה, להוציא את כל הלכלוך והתסבוך המשפחתי שלהם לרחובה של עיר, להפיץ את זה בכל כלי התקשורת (זה גם עלה לכאורה לא מעט כסף, כנראה יש להם הרבה), להרוס לילדות הללו את השם ואת העתיד, על זה אחראים רק אלו שהוציאו ופרסמו את זה בראש חוצות.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2022 02:08 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
אין מי שפוגע בילדות הללו יותר מאשר אנשי ר' שאול אלתר וההורים שמנוצלים על ידם לטובת האינטרסים שלהם.
|
|
קודם כל ההורים אשמים שהם ילדו את בנותיהם מי יולד בימים מטורפים כאלו ילדים, בכל רגע הם עלולים ל(השתכנע) להיחטף ואז כמובן רבי שאול אשם, שהוא פתח קהילה חדשה, וכך הצטרפו אליו ההורים, וכך נאלצו אנשי גור היקרים לשכנע את הבנות
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2022 01:10 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | | לנוירולוג, לצערי או לשמחתי אני לא מכיר לעומק את מה שקורה בגור, אבל דווקא מרחוק נראה שמוזר מאוד להגיד על אנשי ר' שאול שהם "רודפים" את חסידי גור, זה מזכיר את האמירות של מפכ"ל המשטרה על "קיצוניים משני הצדדים" ודו"ק... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2022 01:06 |
|
| |
לנוירולוג, לצערי או לשמחתי אני לא מכיר לעומק את מה שקורה בגור, אבל דווקא מרחוק נראה שמוזר מאוד להגיד על אנשי ר' שאול שהם "רודפים" את חסידי גור, זה מזכיר את האמירות של מפכ"ל המשטרה על "קיצוניים משני הצדדים" ודו"ק...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2022 00:51 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2022 00:23 |
|
| |
כתבת דברי הבל (רובם גם שקריים), לא משהו שבאמת דורש תגובה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2022 00:19 |
|
| |
למה? רק בגלל כל תיאורי המחלות שכתבת נגדי ביומיים האחרונים?
כתבתי עניינית. ואתה כתבת שקרים ומניפלוציות. פעם אחר פעם.
כתבתי שגור ממרידים את הנוער נגד ההורים הפורשים. כך ביחס לכל הפורשים. כתבתי שהבת החצופה עצמה לא טענה על אלימות או התעללות מעבר לטענה על נסיון לנתק ילדה בת 14 מגור. ואתה טוען מעצמך פעם אחר פעם על בעיות אחרות שאף אחד לא טען עליהם מלבדך. אתה ממציא דברים שכביכול היו בבית משפט. ללא כל מקור. אתה מתייחס בבוז לכאב מטורף של הורים שאבדו את הילדים שלהם. אתה מתייחס בכבוד לבת שמשפילה את ההורים שלה בראש כל חוצות. בצורה הכי מכוערת שיכולה להיות.
למה אתה חושב שבצורה הזו אתה מכבד את החסידות שלכם???
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2022 00:13 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | פסיכיאטר, יש מצב שיוכל לעזור לך. אין משהו אחר. |
|
אני מבין שאני לא בא לך טוב בעין אבל כשאתה כותב תגובות כאלו אתה רק מראה לאחרים שאיבדת שיווי משקל (אם איה לך כזה בכלל) ואין לך שום דרך להתמודד בצורה עניינית.
|
|
|
|
|