מבקשים ממך להחליף סיסמה באפליקציה. נותנים אפשרות לקבלת קוד בסמס, ומבקשים ת.לידה לזיהוי. עד כאן הכל בסדר. אבל איך? תראו בתמונות… צריך לדפדף לשנת הלידה חודש חודש. ז"א שאם אתה בן 58, אתה צריך לדפדף אחורה במסך 696 פעם… וזה, למרות שרשום בנפרד יום, חודש ושנה.. לחיצה על כל אחד מהם, מוביל לאותו לוח דפדוף!
ככה זה כשמפקידים פיתוח תוכנה למקושרים, ולאו דווקא לכשרוניים ובעלי ניסיון
נשלח ב-13/2/2022 09:44
פלדלפי כתב:
פלדלפי
אךטובוחסד כתב:
פלדלפי כתב:
חחחח - זה יומן קלאסי בהרבה מערכות מידע
כל דבר שלא מוצא חן בעינך אתה רץ לפתוח אשכול עם גידופים ?
מעולם לא נתקלתי ביומן מפגר כזה באף אתר, ואני משתמש בעשרות כאלו כל הזמן!
וכן, אם חברה ענקית מזלזלת כך בלקוחותיה (זו לא "תקלה", ומי שבנה את האפליקציה היה אמור לבנות את זה "ידידותי", אלא אם מדובר בבניה חאפרית), אני אקרא לזה "פיגור". שיגידו תודה שלא קראתי להם בתארים שיותר מגדירים את זה לכאורה.. אתה מוזמן להציע.
מי שבנה את האפליקציה לא בנה את היומן.... בדיוק כמו שמי שבנה בניין לא ייצר את הבלוקים
חחחח גילית את אמריקה.. במקרה התעסקתי לא מעט באפליקציות מול מפתחים. מפתח מקצועי בוחר יומן לפי הצורך והידידותיות הרצויה, וישקיע בזה זמן לפי כמה שמשלמים לו על כך..
וכן, אם חברה ענקית מזלזלת כך בלקוחותיה (זו לא "תקלה", ומי שבנה את האפליקציה היה אמור לבנות את זה "ידידותי", אלא אם מדובר בבניה חאפרית), אני אקרא לזה "פיגור". שיגידו תודה שלא קראתי להם בתארים שיותר מגדירים את זה לכאורה.. אתה מוזמן להציע.
מי שבנה את האפליקציה לא בנה את היומן.... בדיוק כמו שמי שבנה בניין לא ייצר את הבלוקים
נשלח ב-13/2/2022 08:47
פלדלפי כתב:
חחחח - זה יומן קלאסי בהרבה מערכות מידע