|
|
| נשלח ב-11/2/2022 15:12 |
|
| |
תנו יד לומר למלאך המשחית הרף!!!

|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2022 15:46 |
|
| |
הודפסו עשרות אלפי עותקים מהחוברת הזו. תבוצע הפצה לפני שבת. בתקווה לעצור את הזוועה הזו. ומן הראוי שכל אחד יפיץ ככל יכולתו. במיילים, ובכל דרך אפשרית. שנוכל לומר 'ידינו לא שפכו את הדם הזה'.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2022 16:20 |
|
| |
לה''ו. קוויטל זה מושק'ה לפר**. רוצים בבת אחת לגדוע את ראשי חיות הקדֵש? תחרימו כל עסק שלהם. פטרו ע''פ חוק כמובן אותם מכל עבודה. ואז, יבוא לכם קצת שקט. אבל האמת?! איני מבין את עצמי, למה אני מגלה כוחותיו בכם? אתם פ-ח-ד-נ-י-ם!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2022 20:53 |
|
| |
חלחלה ושאט נפש לקרוא את החוברת הזאת... למעשה חוברת זאת צריכה להיות מופצת לכל האדמורים והרבנים, ולכל הנדיבים מחוץ לגור שתורמים להם, ולתרגם זאת גם לאנגלית ולאידיש. הנדיבים מסכנים חושבים שהם עושים מצווה שהם תורמים להם, במוסדות של גור מסיתים נגד ר' שאול וקהילתו והורסים את כל החינוך על מזבח השחתת מידות שאנשים שרוצים לעזוב יפחדו לעזוב בגלל הטרור של וועדות סדום של גור, אך מי יודע אם הכסף לא עובר גם "לאירגון יאספיני "לגנוב נפשות ולהסית ילדים נגד הוריהם, בת קמה באימא ובן באביו. שלא יהא בגדר מכשילם בעניים שאינם ראויים ועוד. ובעלמא דקשוט יתבעו על כך שמימנו את כל הפשע הזה של גניבת נפשות ממשפחת סנדיק ועוד
תוקן על ידי שדה9 ב- 12/02/2022 20:58:46
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2022 21:01 |
|
| |
אי"ה אתפנה לכתוב את הניתוח שלי למצב המוזר הזה, שכל הרבנים והמנהיגים מכל החוגים והמינים פשוט שותקים. אבל קודם אשמח להתייחסות של גערערס שבינינו - למה אתם שותקים? איך אתם רואים את העובדות?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2022 00:09 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
לה''ו. קוויטל זה מושק'ה לפר**. רוצים בבת אחת לגדוע את ראשי חיות הקדֵש? תחרימו כל עסק שלהם. פטרו ע''פ חוק כמובן אותם מכל עבודה. ואז, יבוא לכם קצת שקט. אבל האמת?! איני מבין את עצמי, למה אני מגלה כוחותיו בכם? אתם פ-ח-ד-נ-י-ם!!!
|
|
חשבתי לפתוח אשכול כזה !! חסג מבינים רק כסף צריך להכות בהם בכיס !! ולא להתעסק איתם !!ולא לקנות מהם כלום ולהתרחק מהם ולא להתחבר איתם !! מידה כנגד מידה !! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|