בית פורומים בחדרי חרדים

הרהורים בעקבות אירועי דרשו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/2/2022 02:49 לינק ישיר 
הרהורים בעקבות אירועי דרשו

חוזר עכשיו מארנה

בשיחה עם חבר שנבחן במשך 7 שנים על כל המסלול סיפר לי החבר על זילות שנגרמה לנבחנים הוא קיבל כרטיס במה , לידו ומלפניו ישבו בעיקר מלקקים למיניהם בזמן שאותו הזיזו ממקום למקום.
הוא התחנן לכרטיסים נוספים עבור ילדיו , ונאמר לו שרק נבחנים מקבלים את זה.

בבואו למקום ראה אל כל הכרטיסים מחולקים לילדים ובחורים מקושרים.

בנוסף אשתו קבלה כרטיס כניסה בודד לבניני האומה כאשת נבחן ותו לא בזמן שכל האולם היה מלא בבנות ונערות מקושרות לצמרת וכו

הוא התחנן לכרטיסים נוספים עבור אמו ולא ניתן לו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2022 10:34 לינק ישיר 

כל הודעה כאן מחוצפת יותר מהשניה,  תגידו תודה ותסתמו. 
בהנחה שאתם וטוקר צודקים עובדתית, אבל זה  כמו אחד שמגיע לבית הכנסת אורחים, ומפריע לו למה מישהו אחר שלא זכאי גם הגיע להכנסת אורחים, ולמה יש שם מרצפות שיש במקום לתת לו בשר... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/2/2022 15:37 לינק ישיר 

יכול להיות שמנחם טוקר מתרעם גם מהסיבה שהוא לא היה המנחה של האירוע?

עכ"פ מצד אחד יש לנו את מנחם טוקר, מצד שני את בצלאל קאהן שנהנה מ"דרשו" והיה לאחרונה במסע של דרשו לליטא וכפי שהעיד:

הייתי איש התקשורת היחיד שליווה את המשלחת המרשימה של ארגון "דרשו", שיצאה לשבת קונוונשן בוילנה, ירושלים של ליטא, לרגל תחילת אירועי סיום לימוד הדף היומי בהלכה, שנחוג בתקופה הקרובה בעולם היהודי כולו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/2/2022 12:37 לינק ישיר 
בעיקרשומע

פלדלפי כתב:

טוקר תוקף את דרשו: למה לא ארגנו אירוע למודרניים?

בצלאל קאהן השיב לו שהנתונים הכספיים לא נכונים בכלל וגם יש השתתפות של בעלי בתים, וכנראה בגלל זה הוא מחק את הציוץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/2/2022 11:28 לינק ישיר 
בעיקרשומע

פלדלפי כתב:

טוקר הביע ביקורת על ההפקה הגרנדיוזיות, “לות ההפקה מוערכת בכ-15 מיליון שח. כמי שמכיר הופעות, היה ניתן לארגן מופעים מושקעים ברמה דומה בשליש מחיר, כאשר היתרה היתה מופנית לאברכים (נפגעי איווט) שבקהל כתוספת לתלוש.”br />

העיתונאי ואיש התקשורת מנחם טוקר תוקף את מארגני ‘רשו’בדף הטוויטר שלו על הבזבוזים הרבים. “אפו לנגיד ר” הופשטטר שהתמקם ליד מרן שר התורה כשכל גדולי הדור מצטופפים מאחור” כתב טוקר.

טוקר הביע ביקורת על ההפקה הגרנדיוזיות, “לות ההפקה מוערכת בכ-15 מיליון שח. כמי שמכיר הופעות, היה ניתן לארגן מופעים מושקעים ברמה דומה בשליש מחיר, כאשר היתרה היתה מופנית לאברכים (נפגעי איווט) שבקהל כתוספת לתלוש.”/p>

השדרן החרדי גם הציע כי “דאי להבא להוקיר גם את לימוד התורה של המודרנים, בעלי הבתים, העובדים וכו’אשר משום מה פחות נחשב אצלם. הציבור העמל לפרנסתו מודר מהאירועים, מסדרי הלימוד ומהמבחנים וחבל. למרות הנ” מרגש לראות דווקא בימי הרדיפה של עולם התורה, את העידית שבדור משקיע, לומד, מסיים וחוגג”

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/2/2022 10:02 לינק ישיר 

טוקר הביע ביקורת על ההפקה הגרנדיוזיות, “עלות ההפקה מוערכת בכ-15 מיליון שח. כמי שמכיר הופעות, היה ניתן לארגן מופעים מושקעים ברמה דומה בשליש מחיר, כאשר היתרה היתה מופנית לאברכים (נפגעי איווט) שבקהל כתוספת לתלוש.”

העיתונאי ואיש התקשורת מנחם טוקר תוקף את מארגני ‘דרשו’ בדף הטוויטר שלו על הבזבוזים הרבים. “שאפו לנגיד ר”ד הופשטטר שהתמקם ליד מרן שר התורה כשכל גדולי הדור מצטופפים מאחור”, כתב טוקר.

טוקר הביע ביקורת על ההפקה הגרנדיוזיות, “עלות ההפקה מוערכת בכ-15 מיליון שח. כמי שמכיר הופעות, היה ניתן לארגן מופעים מושקעים ברמה דומה בשליש מחיר, כאשר היתרה היתה מופנית לאברכים (נפגעי איווט) שבקהל כתוספת לתלוש.”

השדרן החרדי גם הציע כי “כדאי להבא להוקיר גם את לימוד התורה של המודרנים, בעלי הבתים, העובדים וכו’ אשר משום מה פחות נחשב אצלם. הציבור העמל לפרנסתו מודר מהאירועים, מסדרי הלימוד ומהמבחנים וחבל. למרות הנ”ל מרגש לראות דווקא בימי הרדיפה של עולם התורה, את העידית שבדור משקיע, לומד, מסיים וחוגג”.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/2/2022 09:57 לינק ישיר 
פלדלפי

יותם10 כתב:
מי שמקבל מעל 94 אחוז מקבל בין 165 ל185 שקל למבחן. היתר בעבר היה הגרלה ולפני כמה שנים שודרג לשווי שכל אחוז שווה חצי שקל בערך

נשלח מהאנדרואיד שלי

שעת עבודה שלי (ברוטו) שווה יותר 
אבל עושה לי חשק גדול להצטרף .... עמוד ליום זה לא נראה מסובך מידי ... המסלול + מבחנים זה מחייב לקביעות ואחרי כמה שנים זוכים לסיים את הכל המשנ"ב 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/2/2022 07:57 לינק ישיר 

בלי קשר ל"דרשו": אצל רבים הפעילות התורנית אינה המטרה העיקרית, אלא האמצעי להיטיב עם המארגנים. ניקח לדוגמה את לימוד המשניות לע"נ הרבנית חנה שטיינמן ע"ה. המארגנים,  חייבים תמיד לקחת אלפי ילדים לאצטדיונים כדי "לחגוג" את הלימוד לעילוי נשמתה: האם הלימוד משניות לע"נ סבתה של הרבנית שטיינמן גם נחגג באצטדיונים?! כמובן שלא לוקחים אחריות מה הילדים יראו  בדרך לאצטדיונים, והדמויות באצטדיונים שמכניסות הרס לנפשו של הילד ! לא היה יותר טוב לנשמתה של הגברת, לא להכשיל אלפי ילדים בדמויות שנכנסות בראש בעת ההתכנסות? אך כאמור הלימוד אינו המטרה רק האמצעי להיטיב עם קרוביה החיים. לכאורה.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 15/02/2022 08:13:29

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/2/2022 03:21 לינק ישיר 

כיור_וכנו כתב:

זה יותר מההוצאה השנתית שלו?? אתה רציני??
מליונים כל חודש למלגות ולמשכורות בדרשו ואחינו שוה לאירוע פעם בכמה שנים?
אם יש טענות על החברה הלקקנים שמסביבו שזה מדרך העולם שמי שקרוב לצלחת דואג לעצמו אבל כלפי הגביר עצמו חוץ מכפיות טובה וקנאה אין כאן ביקורת אמיתי

זה נשמע שלקחת על עצמך את תפקיד הסנגור וזה לגמרי בסדר, אבל נשמח אם תתייחס עניינית לטענות.

(באופן אישי אני חושב שיש אנשים בעיקר אם הם רבנים מכובדים שמותר להם להביע ביקורת ציבורית בדברים כאלה, בתקווה שהם מכירים את כל הפרטים)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2022 20:00 לינק ישיר 

מי שמקבל מעל 94 אחוז מקבל בין 165 ל185 שקל למבחן. היתר בעבר היה הגרלה ולפני כמה שנים שודרג לשווי שכל אחוז שווה חצי שקל בערך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2022 19:09 לינק ישיר 

כמה המלגה שמקבלים האברכים לחודש ?? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2022 16:12 לינק ישיר 

כיור וכנו. עיין בגיידסטאר את הנתונים בשנה שעברה הוציאו כ16 מיליון ש"ח על כל הפעילות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2022 14:11 לינק ישיר 

זה יותר מההוצאה השנתית שלו?? אתה רציני??
מליונים כל חודש למלגות ולמשכורות בדרשו ואחינו שוה לאירוע פעם בכמה שנים?
אם יש טענות על החברה הלקקנים שמסביבו שזה מדרך העולם שמי שקרוב לצלחת דואג לעצמו אבל כלפי הגביר עצמו חוץ מכפיות טובה וקנאה אין כאן ביקורת אמיתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2022 11:40 לינק ישיר 

א. כל שבוע הם מפרסמים התרמות. ב. בחו"ל הם מתרימים כל הזמן. ג. אני חושב שאדם שמוציא על אירועים יותר מההוצאה השנתית שלו על הנבחנים לגיטימי לחשוב שזה דוחה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2022 11:13 לינק ישיר 

היה מלא מודעות שכל מי שחותם הוק לפי מסלול מקבל ספרי דירשו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2022 11:03 לינק ישיר 

אין הוראות קבע והתרמות לדרשו, הכל כסף פרטי מהבית והוא לא חייב לתת דו"ח, וגם מבחינה ציבורית אחרי שהוא שופך עשרות מליונים בשנה על הציבור הוא יכול להינות גם ציבורית מכספו.
לארגון אחינו יש הו"ק ולא כי הוא צריך את הכסף אלא כי הוא מצא איזה מקום שהח"ח כותב שצריך לשתף את הציבור בעניני קירוב רחוקים.
כל הכופר בטובתו של חברו סופו כופר בטובתו של מקום.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הרהורים בעקבות אירועי דרשו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext