| נשלח ב-17/2/2022 00:26 |
|
| |
ההבדל ביני לבינך, שאתה משלים עם זה ומנסה לנרמל את ההתנהלות המרושעת הזאת. ואילו אני זועק כנגד כל מעשה רשע, בין אם נעשה היום, בין אם נעשה פעם, בין אם ע"י חסידי גור, ובין ע"י חסידות אחרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2022 00:58 |
|
| |
אשריך, וזה בדיוק מה שאני מנסה לשדר לך, שלענ"ד הרשע נמצא בשתי הצדדים,
רק כרגע הפוקוס על צד מסויים, אין רשע ללא רשע,
ואין מחלוקת ללא שתי צדדים.....
ואם מחר תשמע שהראש ישיבה אמר משהו מסויים, שלא הסתדר לך, תתחיל ללכלכך עליו,
ומחרתיים תשמע על רב פלוני, והרי אין לדבר סוף כל מי שעוסקים בצרכי ציבור בדורינו מתכלכלים.....
ולכן החכמה לדון אותם לכף זכות, ולא להתערב בשום צד ובשום מחלוקת
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2022 01:10 |
|
| |
צריך להיות קרימנל עם הפרעה נפשית על מנת לעשות מעשים מרושעים כאלו.
| הכובס1 כתב: |  | אשריך, וזה בדיוק מה שאני מנסה לשדר לך, שלענ"ד הרשע נמצא בשתי הצדדים,
רק כרגע הפוקוס על צד מסויים, אין רשע ללא רשע,
ואין מחלוקת ללא שתי צדדים.....
ואם מחר תשמע שהראש ישיבה אמר משהו מסויים, שלא הסתדר לך, תתחיל ללכלכך עליו,
ומחרתיים תשמע על רב פלוני, והרי אין לדבר סוף כל מי שעוסקים בצרכי ציבור בדורינו מתכלכלים.....
ולכן החכמה לדון אותם לכף זכות, ולא להתערב בשום צד ובשום מחלוקת |
|
למה הרשע בשני הצדדים ?? תסכים איתי שזכותו של אדם לעזוב קהילה / חסידות. ללכת לדרך אחרת !! מהו הטרוף הזה ?,להחרים לא לדבר לא להגיע לשמחות נידוי מוחלט . צריך ראש קרמינלי חולני מטורף על מנת לעשות מעשים כאלה.
הערב דברתי עם חברה שאמרה שהיא לא מבינה את הטרוף הזה .היא פגשה שכנת ילדות ושאלה אותה על אחותה ואז היא אמרה שהם לא בקשר כי שתי אחיות עזבו את גור נדלן ועברו לקהילת פני מנחם!!היא לא מבינה למה צריך להתנהג בצורה מרושעת כזאת !!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי שרית560 ב- 17/02/2022 01:16:17
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2022 09:34 |
|
| |
האלוקים יבקש את הנרדף
האם בגור נדלן לא מבינים שהמלחמה נגד קהילת פני מנחם. חוזרת אליהם בבומרנג?? כל קללה כל יריקה כל חרם גורם לתיעוב וסלידה גדולה יותר מהם בציבור החרדי בנוסף לתדמית הגרועה שלהם שהיתה להם . ולעומת זאת כל קללה וכל חרם מעצים את גדולת הרב שאול אלתר. ואת הקהילה שלו .וגורם להם אהדה גדולה מאוד ובאם יהיה בעתיד עוד מסע התרמה כל הציבור יתרום להם . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2022 12:29 |
|
| |
גור זה כמו פוטין. לא אכפת להם מה חושבים עליהם. מה שלא הולך בכוח, הולך ביותר כוח. הבורסה הרוסית חוותה היום את הירידה הכי גדולה שלה בהיסטוריה. וזה רק ההתחלה. גם גור חוו נפילה כלכלית. וזה לא מפריע להם להמשיך.
|
|
|
|
|