| נשלח ב-16/2/2022 13:37 |
|
| |
ראש הממשלה בנט קבע כי אין קורונה ומבטל את כל ההגבלות
מה 1/3/22 כל ההגבלות של הקורונה שהוטלו מתחילת התפרצות המגיפה בטלים ומבוטלים, והוכרז חזל"ש או בשפה שלנו "ויחזור לתלמודו".
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 14:23 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  |
מעולה. מרגע שהגיעו החיסונים, היה צריך לשנות קונספט ולשחרר את כל ההגבלות. ובפרט שכעת האומיקרון פחות מזיק.
|
|
ממוצע האנשים שמתו כל יום מקורונה הם זהים בתקופה של לפני החיסונים ואחרי החיסונים. אז לא בטוח שהחיסונים עזרו הרבה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
טרול. כאילו שאתה לא מבין שצריך לחשב ביחס למאומתים. יש היום פי עשר מאומתים יותר מהגלים הקודמים. |
|
פתי יאמין לכל דבר אז למה במדינות עם פחות אחוזי חיסון לא מתים הרבה יותר אנשים עכשיו מאשר בשנה שעברה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 14:20 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  |
מעולה. מרגע שהגיעו החיסונים, היה צריך לשנות קונספט ולשחרר את כל ההגבלות. ובפרט שכעת האומיקרון פחות מזיק.
|
|
ממוצע האנשים שמתו כל יום מקורונה הם זהים בתקופה של לפני החיסונים ואחרי החיסונים. אז לא בטוח שהחיסונים עזרו הרבה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
טרול. כאילו שאתה לא מבין שצריך לחשב ביחס למאומתים. יש היום פי עשר מאומתים יותר מהגלים הקודמים.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 14:18 |
|
| |
ממשלת נתניהו: 530 ימים עם קורונה, בלי חיסונים, עם אפס ידע מקדים ועם וריאנטים חזקים - 6,428 נפטרים, ממוצע של 12.1 ליום. ממשלת בנט: 246 ימים עם קורונה, חיסונים מוכנים, ידע מוסדר ואפילו ספר ניצחון, וכמובן, וריאנט אומיקרון אלים פחות - 3,196 נפטרים. ממוצע של 13 ליום. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 14:14 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
|
|
ממוצע האנשים שמתו כל יום מקורונה הם זהים בתקופה של לפני החיסונים ואחרי החיסונים. אז לא בטוח שהחיסונים עזרו הרבה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 13:50 |
|
| |
לא בדיוק ככה
פרסום ראשון: רה"מ בנט מתכנן להסיר את כל מגבלות האומיקרון עד 1 במרץ. בשלב ראשון, כנראה בשבוע הבא, מתכוון בנט לפתוח את ישראל שוב לתיירים: תותר כניסת ילדים ותחודש תיירות המשפחות.
בהמשך, יבוטל התו הירוק באירועים ובכנסים. לפי שעה יימשכו מתווה החינוך הנוכחי וחובת עטיית המסכות בחללים סגורים, אולם הם יישקל מחדש גם כן בעוד כשבוע. במקביל, תבצע המערכת לקראת התמודדות עם גלים נוספים בעתיד .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 13:45 |
|
| |
מעולה. מרגע שהגיעו החיסונים, היה צריך לשנות קונספט ולשחרר את כל ההגבלות. ובפרט שכעת האומיקרון פחות מזיק. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|