|
|
| נשלח ב-21/2/2022 01:34 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | | איש_חשוב כתב: |  |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| momeir כתב: |  | אפה גדולי ישראל?
|
|
את ההנהגה החרדית הבכירה תמצא עסוקה תדיר ב"פרצת האקדמיה" "פגעי הטכנולוגיה" "גזירת ביטול הקומה הכשרה" "ערבי שירה" וכו' ולעתים מכתב מרגש על "מצוות פדיון נפש" למנוע הסגרת פדופילית לאוסטרליה.. וכן בפוליטיקה וג'ובים שהרי זה ממש נוגע ל"עיקרי הדת"..
לא נשאר להם זמן להתעסק עם מעשי רשע המתוארים לעיל. |
|
קודם כל, אתה חצוף!!! לא מתבטאים ככה נגד גדולי ישראל, וכדי שלא תאמר כאן שאתה מכוון להנהגה של העסקונה, ציטטתי את קודמך, הוא דיבר על גדולי ישראל, ועליו ענית
ובמענה לפנייתך בצורה החצופה, רק אצטט את המסמך אותו הבאת בעצמך..
חריף_ומקשה כתב: |  | 24. בימים אלו פנה אל הח"מ, אחד מחסידי גור מאשדוד, אשר זהותו ידועה לח"מ, ואמר לו כי פנה להרב שמואל דוד גרוס, ושאל אותו מדוע אינו מתקומם נגד כל העושק שעושים היום חסידי גור למשפחות שלהם בעצמם באמצעות ילדיהם. כאשר האנשים מפחדים מהצל של עצמם מהלשנות הילדים, לועדה העליונה, ולאחר מכן למשטרה. 25. לדבריו הרב גרוס אמר לו: אני מפוחד מגור, כי הם מומחים בהריגה. |
|
|
|
אז הנה הבהרה נחוצה. מי שעוקב אחרי תגובותיי כאן יודע שאין דרכי להתבטא בחוצפה נגד גדולי ישראל... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בדיחת השנה!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2022 03:53 |
|
| |
שתיקת הכבשים
| avishai323 כתב: |  | אם הגרי"ג והגר"ח יבהירו לגור, שאם לא מפסיקים מיידית את ההסתה הזו, לא הולכים איתם יותר בבחירות. לא בבני ברק, לא בשום עיר אחרת. וגם לא לכנסת. אף אדמו"ר לא ירוץ לתמוך בגור ולסגור את אגודה כליל. |
|
לכל אחד איכפת רק מהקהילה שלו . ואף אחד לא רוצה עם גור עסקניה וקודקודיה . אבל זה רעיון מצוין לנטרל את גור ואף אחד לא יכניס אותם לאף מפלגה ולא ירוצו איתם באותה רשימה ! לפי השמועות יש בבני ברק רעיון לנטרל את נציג גור . ולא לחדש את ההסכם מלפני 40 שנה שפג תוקפו! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2022 07:07 |
|
| |
אגב, דווקא בנושא זה אפשר להחיל לחץ מלמטה, לדוגמה לארגן עצומה עליה יחתמו עשרות אלפי איש, כשבעצומה ייכתב שאם גור לא מפסיקים מייד/לפחות חצרות הרבנים יתחילו להפעיל עליהם לחץ, אנחנו לא נצביע בבחירות הקרובות ליהדות התורה...
אפשר לטעון שלחצים כאלו לא עוזרים, אבל הנה בפרשת חיים ולדר נראה שהחרדים ה"מודרנים" הצליחו להפעיל לחץ על המימסד שיפסיק לעשות "פאדיחות"...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2022 10:15 |
|
| |
אפשר גם בינתיים להקשיב לדרשת ראש הישיבה בטז אדר המופיע בגליון השבועי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2022 10:39 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | אם הגרי"ג והגר"ח יבהירו לגור, שאם לא מפסיקים מיידית את ההסתה הזו, לא הולכים איתם יותר בבחירות. לא בבני ברק, לא בשום עיר אחרת. וגם לא לכנסת. אף אדמו"ר לא ירוץ לתמוך בגור ולסגור את אגודה כליל. |
|
ואז הקוזק הנגזל ינפנף שוב בסלוגן ההוא "לא להחרמת עדה קדושה" והאירוניה שוב תתאבד.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|