גור מצטרפים להפגנות הקיצונים נגד הרכבת הקלה בירושלים.
בעצרת הענק הערב (רביעי) סמוך לציר בר אילן נגד הרכבת הקלה בירושלים, הפתיע בהשתתפותו, בכיר רבני גור בירושלים, הרה"צ רבי חיים בונם ש"ץ, לצד בכירי רבני העדה החרדית ואדמו"רי ירושלים, אלפי בני 'העדה החרדית' ותושבי האזור.
מצא מין את מינו. טירלול וטרור חביבין על גור במאוד מאוד.
נשלח ב-24/2/2022 19:38
ירו_שלמי
onig2 כתב:
מסופקני אם בעידן המצלמות בכל חור יש מצב לבעיות שהזכרת. פעם היה.
כמובן שהמצלמות יהפכו מיד לאובייקט להשלכת אבנים והריסה, המצלמה היא 'מויסר'..
נשלח ב-24/2/2022 16:16
מסופקני אם בעידן המצלמות בכל חור יש מצב לבעיות שהזכרת. פעם היה.
נשלח ב-24/2/2022 15:29
חריף_ומקשה כתב:
למה דפוס הפעולה של הליכה להפנות וחבירה לנתורי קרתא מזכיר את הפלגס הירושלמי? האם יש כאן רמיזה על "הליכה על כל הקופה" (שלדעתי במידה שגור יתדדמו בצעדים האלה, היא תעשה רק טוב לכל המגזרים)
בדיוק! גור רוצים לאותת לכולם שאם ינסו ללכת נגדם, הם לא יהססו להשתולל ולעשות שיתופי פעולה עם הקיצוניים שיזיקו לכלל הציבור החרדי.
לאותת?! הם כבר עשו את זה בעבר בצורה הכי מגעילה והכי אגרסיבית שאפשר, והם יעשו את זה הלאה. אין להם אלוקים, אין להם יראת שמים, אין להם מחוייבות לכלום. אני ואפסי עוד.
לעצם הרעיון הנואל של מנהרה מתחת לרחוב בר אילן, הלא אין שום ספק שאם העיריה היתה מציעה מלכתחילה לבנות את הרכבת במנהרה, היו זעים אמות הסיפים מקול ההתנגדות שהיתה קמה לכך, ובצדק. מנהרות ציבוריות ודרכי הגישה אליהם, הם גן עדן למגוון של חיות אדם, סוטים למיניהם ומתנכלים חולניים. האם מישהו מהרבנים שם מעוניין בתחנות רכבת תחתית לאורך ציר בר אילן? השתגעו לגמרי?
נשלח ב-24/2/2022 13:33
איני_מכיר
שחור_כתום כתב:
גור נדל"ן יודעים שהם כבר איבדו את קמצוץ הכבוד שהיה להם בציבור החרדי אז הם מחפשים תמיכה אצל העדה החרדית (אנשים שאסור להם לומר לבת זוגם "אני אוהב אותך" ובכל זאת מחפשים מי יאהב אותם)
אומרים לרבה במקום לבת זוג
נשלח ב-24/2/2022 12:49
הדיבוק כתב:
למה דפוס הפעולה של הליכה להפנות וחבירה לנתורי קרתא מזכיר את הפלגס הירושלמי? האם יש כאן רמיזה על "הליכה על כל הקופה" (שלדעתי במידה שגור יתדדמו בצעדים האלה, היא תעשה רק טוב לכל המגזרים)
בדיוק! גור רוצים לאותת לכולם שאם ינסו ללכת נגדם, הם לא יהססו להשתולל ולעשות שיתופי פעולה עם הקיצוניים שיזיקו לכלל הציבור החרדי.
נשלח ב-24/2/2022 09:05
נשלח ב-24/2/2022 06:53
גור נדל"ן יודעים שהם כבר איבדו את קמצוץ הכבוד שהיה להם בציבור החרדי אז הם מחפשים תמיכה אצל העדה החרדית (אנשים שאסור להם לומר לבת זוגם "אני אוהב אותך" ובכל זאת מחפשים מי יאהב אותם)
נשלח ב-24/2/2022 01:29
לא לחינם הלך הזרזיר אצל העורב אלא מצא בו את בן מינו
עד היום אני לא מבינה מה הבעייה עם הרכבת הקלה?? במקום שישמחו שיהיה תחבורה ציבורית מהירה וזמינה . האם בגור גמרו את מלחמות נגד קהילת פני מנחם ?? והאם לכאורה החברה שבונה את הרכבת לא שילמה להם דמי פרוטקשן ??