בית פורומים בחדרי חרדים

הסיפור הרוסי/אוקראיני בארבעה רבדים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/2/2022 22:53 לינק ישיר 
הסיפור הרוסי/אוקראיני בארבעה רבדים

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2022 20:06 לינק ישיר 

אמנם, כאמור, אין זה תורף הדיון, אבל אגיב גם לזה. מה שהטראמפיסטים עושים היום לכל מי שמעז להטיל ספק בכך שהבחירות נגנבו מטראמפ עולה על כל מה שנעשה מנגד.
הם מאויימים, מוחרמים, מסולקים, מושתקים, ומבוטלים, לא משנה כמה ימנים הם, בלא תעודת הזהות הזו של אמונה שטראמפ ניצח אין להם כל תקומה במפלגה ואפילו בתשקורת הימנית.

אם זה לא הנדסת תודעה וניסיון לשלוט בהמונים באמצעים לא כשרים תספר לי בבקשה מה כן נקרא...

אבל השתתפות שני חברי קונגרס בכנס של אנטי יהודים לא גרר שום דבר נגדם.
זה שארגן את הכנס הוא מכחיש שואה מהסוג השפל ביותר, עושה צחוק (כפשוטו) מקדושי השואה, והוא זה שהזמין את חברת הקונגרס לנאום.

מכשירים את השרצים הכי מזוויעים בהנדסת תודעה שמצד שמאל הכל כל כך שחור שראוי להתחבר עם ניאו נאצים.

זה עוד אחד מנזקי טראמפ, שלמרבה הצער הוא המנהיג של הימין. 

הנדסת התודעה שלחימה במסכות זו לחימה בשעבוד, ושאנחנו עכברי מעבדה של פייזר. זו הנדסת תודעה שהורגת והרגה מאות אלפי אנשים חפים מפשע.

רוצה עוד? תלמד, כפי שפתחתי בתחילה, כולם עסוקים בהנדסת תודעה! אל תאמין באיש, במפלגה, ב"אידאולוגיה", כולם נבובים, כולם מהנדסים. לעתים יש לזה כמה דברים טובים ולעתים לאחרים. הצד השווה שבהן שאינם ראוים למאכל כלב.
ואי"ה יקוים בנו הפסוק, ומלאה הארץ דעה וכו, במהרה בימינו ממש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2022 17:15 לינק ישיר 

לקלעפר- טרם התעמקתי בכל טענותיך, לגבי בנו של ביידן - לא מפריעה לי ההכשרה כמו הצביעות ושטיפת המוח נגד מי ש"העז" לחשוף את זה לפני הבחירות עד שטוויטר ופייסבוק חסמו כל מי שמעז לדבר על הפרשייה, אם זה לא הנגסת תודעה וניסיון לשלוט בהמונים באמצעים לא כשירם תספר לי בבקשה מה כן נקרא ...
(כן, אני יודע שלפי הליברטריאנים אין בזה בעייה אולי כי טוויטר ופייסבוק הם חברות פרטיות, אבל מטרתי העיקרית היא לחשוף את הצביעות של הצד השני שכן נוטה לטעון שהכול צריך להיות "כפוף לרגולציה"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2022 15:52 לינק ישיר 
קלעפער

מצדרביעי כתב:

קלעפער

כתבת לי "אתה הרי חרדי, מה לך ולשטויות הנ"ל".

אני מבין שלטעמך, העיסוק בפוליטיקה אינו יאה ליהודי המחזיק מעצמו ירא שמים.

ואני חולק על תפיסה זו מכל וכל.

בעלי תפיסה זו מאמינים ש"אין עוד מלבדו, חוץ מהמרחב הפוליטי, שם יש עוד מלבדו, שם ממלכת הסטרא אחרא".

אני לא מקבל את זה.

אני מאמין לא רק שאין עוד מלבדו בשום מקום.

אני מאמין גם "בכל דרכיך דעהו".

להכניס את הקב"ה לכל מקום, גם לפוליטיקה. 

במילה שטויות לא התכוונתי לפוליטיקה. אני כמוך לא חושב שהמושג חרדי מקודש כלל. וירא שמים שאינו חרדי עדיף על חרדי שאינו ירא"ש כפשוט.
התכוונתי לשאלת הזהות והלאומיות בכלל ולגויים בפרט. בכך יש בודאי משמעות למושג חרדי. החרדיות בהחלט אינה רואה עצמה כחלק מהלאומיות הישראלית. אכן היו וישנם חרדים בעלי זהות לאומית ישראלית, אבל רובם לא מתייחסים ללאומיות כאיזה תורת חיים שבלעדיה למה להם חיים. 
אבל אני מקבל שיתכן שלא הייתי צריך להתשמש במילה חרדי, אלא לשאול מה לירא השם בבית הלאומיות שהתחדשה בתקופת הנאורות.
ודאי, מה אכפת ליהודי ירא השם איזו זהות לובשים עמי העולם.
אני לעתים שומע מחברים ומכרים תלונות על אירופה ש"נהרסת" בגלל הגירה טורקית\איסלמית\ערבית\מזרח תיכונית\אפריקנית, ואוזני תצילנה משמוע. מה אכפת לכם שגרמניה לא תהיה "לבנה" ויהיו בה חמישים אחוז מוסלמים? וכי הלבנים בה שאבותיהם השמידו שליש מעמנו עדיפים כי עור פניהם לבן?
אדרבא, שיתערבבו כל עמי העולם זה בזה וכולם יהיו שמאלנים יפי נפש, ללא זהות לאומית, נגד גזענות, נגד שלטון דיקטטורי ואוטוקרטי ותימחק הנצרות ומסריה מהעולם ואיתה האיסלם. כן ייטב לנו היהודים.

אני לא מצליח להבין איך הפכנו היהודים למחבבי גרמנים רח"ל. 

יצא המרצע מן השק.
נראה שאתה לא מודע/מתעלם מכך שדווקא הפרוגרסיביות מעודדת את האיסלם והאיסלם הקיצוני להתפתח וכך בתהליך אבולוציוני היא בסוף משמידה את עצמה.
כי כל מי שעיניו פתוחות רואה לדעתי את העיוות במסגרתו הפרוגרסיבים הם בתיאוריה נגד זהות לאומית וכו', אבל ברגע שזה מגיע למושג המומצא "מוחלשים" להם מותר הכול, זהות לאומית- להרוג לא**ס, לשדוד וכו' ואסור לאף אחד להגיד להם מילה ולדרוש מהם להפסיק.

בנוסף, בשביל להשליט את הדיסטופיה הזאת משתמשים בצורות שמאוד לא תואמות עקרונות דמוקרטיים וליברלים, ומשתמשים לפעמים בשיטות שלא היו מביישות את גדולי הפנאטים הדתיים, בעיקר על ידי מערכת ה"משפט", ובהרבה מקומות על ידי מסע צלב ועיוות מציאות.

כפי שהתגלה עם פרשיותיו של בנו של ביידן שלפני הבחירות מי שהעז לדבר על זה קיבל סקילה ומסע צלב מגויס (ברמה שמזכירה את הגחכת ה"ביביסטים" אצלנו) אבל עכשיו הם פתאום מודים לאחר יד שהיה בזה משהו.

אם ניסיון להנדס את המציאות וליצור "שיח-חדש", לסמן את מי שדובר אמת כ"דמון מסוכן", ובכלל לחלק את העולם לטוב מוחלט מול נאצים (שכוללים כמובן את כל מי שמעז להצביע על העובדות שהמלך הוא עירום) לא נחשב בעיניך כתהליך שנזקיו עשויים להגיע ללא פחות משלטון דיקטטורי/אוטוקרטי אז אתה לכאורה עוצם עיניים...

לסיכום - במצב כיום עדיין עדיף לחיות במדינה פרוגרסיבית (עם איזונים כמו בארה"ב) מאשר במדינה כמו רוסיה, אבל עדיין זה לא אומר שאנחנו לא במדרון מסוכן, בנוסף - נראה שעיקר הביקורת הוא על זה שאנחנו לא עומדים מול האויב ומכתחשים לכך שהוא האוייב...

שתי הערות מקדימות.
לא הבנתי מה משמעות "יצא המרצע מן השק" האם זה מכוון אלי או לפרוגרסיבים ככלל.
קשה לך לנהל שיחה כזו מבלי להכנס לפוליטיקה קטנה ברמה של בנו של ביידן? זה כל כך אווילי שלא מתאים לך. כאילו שאין מצד ימין צביעות זהה. הימין לא הכשיר את כל שרציו של טראמפ? האוונגליסטים הצדיקים לא הכשירו את כל חטאיו המוסריים של טראמפ?
מה לצביעות פוליטית ולדיון כאן? שים לב לצורה שהדיון מתנהל, שחור כתום, ואתה ברוב המקרים, מדברים על הרוח הפרוגרסיבית, על עקרונותיה, על מה היא מנסה להשפיע בעולם, ועל כך אני עונה. נראה לך שלפי שהיו פרוגסיבים בעולם לא השמיצו פוליטיקאים האחד את השני? בתוך המפלגות עצמם אין השמצות וצביעות? באמת, הטיעונים המטופשים הללו מקטינים גם טיעון טוב ולענין, בבחינת אוי לרשע ואוי לשכנו.

ועכשיו לטענה על תמיכה באיסלם. קודם כל, הפרוגרסיבים לא תומכים באיסלם. הרי כל מטרתם היא הרס הדתות. אי אפשר לטעון נגדם שהם נגד המוסר השמרני והדתי וביד השניה לטעון שהם תומכים באיסלם. ידוע גם שהפרוגרסיביות העכשווית בלולה גם ממרקסיזם חריף, ומארקס שר"י היה גדול הלוחמים בדת. וכל צאצאיו הרוחניים ללא יוצא מהכלל לחמו בדת, גם במדינות ערב המאד דתיות.

מה שכן, הם תומכים ב"נפגעי" הקולוניאליזם, והאיסלם הוא כמובן מראש נפגעי הקולוניאליזם. ולכן נוצר יצור כלאיים מוזר שבו הם אוייבים של הדת המוסלמית אך תומכים בה כי אויב הקולונאליזם.

ונכון שמצב אנומלי זה גורם לעיוותים מוסריים מהסגנון שהבאת. אבל יש מהצד השמרני עיוותים לא פחות חמורים בגלל זה. הימין הקיצוני למשל תומך בפוטין למרות שהוא בעצם תומך בחירות ופוטין הוא דיקטטור ואוקריאנה דמוקרטית. ואפילו טראמפ, חשב שזה ההלך רוח בתחילה והחל לשבח את פוטין עד שהבין שיש גבול, והרפובליקנים לא איבדו את חוט שדרתם לגמרי.
וזאת יצויין לשבחם.
אבל עדיין אפילו בפוקס ניוז המנחה מספר אחת שלהם מנסה לטעון שלא צריך לתמוך באוקריאנה. 

איזו מערכת משפט מגוייסת למען הדבר הזה שלמוסלמים מותר לעשות הכל? בארה"ב אין דבר כזה. באירופה? תוכל להביא דוגמאות קונקרטיות?
או אולי בישראל? אי אפשר לערבב מדינות וגישות לתוך סל אחד ולומר הנה הפרוגרסיביים. כי מערכת המשפט האמריקאית לאורך כל השנים כולל עד עצם היום הזה דוקא מקילה עם לבנים  ומחמירה עם שחורים או מוסלמים. מה שבכלל לא מתאים לתיזה שלך.

ברור שאתה צודק ששליטה מוחלטת של צד אחד במפה הפוליטית זו סכנה גדולה, לכן בדמוקרטיות יש איזונים ומפלגות וכל הקושי.
באותה מידה אם רק צד ימין ישלוט תהיה דיקטטורה, אף אחד לא מוותר על כוח בגלל טוב לב. והפרוגרסיבים לא צדיקים יותר מהשמרנים בכך.

אני שמח שלפחות בשתי נקודות יש הסכמה בינינו, עכשיו טוב יותר בארה"ב מכל מדינה שמרנית אחרת. וסכנה קיימת אם צד אחד ישתלט יותר מידי. ולכן לרוב, כשיש נשיא מצד 1 הקונגרס יתהפך לצד 2. וכל כמה שנים מפלגה אחרת שולטת. כל מספידי ארה"ב שאוי, עוד רגע קט הפרופסורים מפקולטות המגדר ישתלטו על ארה"ב או העולם, סתם חיים בפחד.
וכן ההפך, כל הפוחדים מטראמפ, הנה הוא עף אפילו במדינות אדומות.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2022 07:26 לינק ישיר 
מצדרביעי

קלעפער כתב:

קלעפער

בעלי תפיסה זו מאמינים ש"אין עוד מלבדו, חוץ מהמרחב הפוליטי, שם יש עוד מלבדו, שם ממלכת הסטרא אחרא".

אני לא מקבל את זה.

במילה שטויות לא התכוונתי לפוליטיקה. אני כמוך לא חושב שהמושג חרדי מקודש כלל. וירא שמים שאינו חרדי עדיף על חרדי שאינו ירא"ש כפשוט.
התכוונתי לשאלת הזהות והלאומיות בכלל ולגויים בפרט. בכך יש בודאי משמעות למושג חרדי. החרדיות בהחלט אינה רואה עצמה כחלק מהלאומיות הישראלית. אכן היו וישנם חרדים בעלי זהות לאומית ישראלית, אבל רובם לא מתייחסים ללאומיות כאיזה תורת חיים שבלעדיה למה להם חיים. 
אבל אני מקבל שיתכן שלא הייתי צריך להתשמש במילה חרדי, אלא לשאול מה לירא השם בבית הלאומיות שהתחדשה בתקופת הנאורות.
אני לעתים שומע מחברים ומכרים תלונות על אירופה ש"נהרסת" בגלל הגירה טורקית\איסלמית\ערבית\מזרח תיכונית\אפריקנית, ואוזני תצילנה משמוע. מה אכפת לכם שגרמניה לא תהיה "לבנה" ויהיו בה חמישים אחוז מוסלמים? וכי הלבנים בה שאבותיהם השמידו שליש מעמנו עדיפים כי עור פניהם לבן?
אדרבא, שיתערבבו כל עמי העולם זה בזה וכולם יהיו שמאלנים יפי נפש, ללא זהות לאומית, נגד גזענות, נגד שלטון דיקטטורי ואוטוקרטי ותימחק הנצרות ומסריה מהעולם ואיתה האיסלם. כן ייטב לנו היהודים.

יצא המרצע מן השק.
נראה שאתה לא מודע/מתעלם מכך שדווקא הפרוגרסיביות מעודדת את האיסלם והאיסלם הקיצוני להתפתח וכך בתהליך אבולוציוני היא בסוף משמידה את עצמה.
כי כל מי שעיניו פתוחות רואה לדעתי את העיוות במסגרתו הפרוגרסיבים הם בתיאוריה נגד זהות לאומית וכו', אבל ברגע שזה מגיע למושג המומצא "מוחלשים" להם מותר הכול, זהות לאומית- להרוג לא**ס, לשדוד וכו' ואסור לאף אחד להגיד להם מילה ולדרוש מהם להפסיק.

בנוסף, בשביל להשליט את הדיסטופיה הזאת משתמשים בצורות שמאוד לא תואמות עקרונות דמוקרטיים וליברלים, ומשתמשים לפעמים בשיטות שלא היו מביישות את גדולי הפנאטים הדתיים, בעיקר על ידי מערכת ה"משפט", ובהרבה מקומות על ידי מסע צלב ועיוות מציאות.

כפי שהתגלה עם פרשיותיו של בנו של ביידן שלפני הבחירות מי שהעז לדבר על זה קיבל סקילה ומסע צלב מגויס (ברמה שמזכירה את הגחכת ה"ביביסטים" אצלנו) אבל עכשיו הם פתאום מודים לאחר יד שהיה בזה משהו.

אם ניסיון להנדס את המציאות וליצור "שיח-חדש", לסמן את מי שדובר אמת כ"דמון מסוכן", ובכלל לחלק את העולם לטוב מוחלט מול נאצים (שכוללים כמובן את כל מי שמעז להצביע על העובדות שהמלך הוא עירום) לא נחשב בעיניך כתהליך שנזקיו עשויים להגיע ללא פחות משלטון דיקטטורי/אוטוקרטי אז אתה לכאורה עוצם עיניים...

לסיכום - במצב כיום עדיין עדיף לחיות במדינה פרוגרסיבית (עם איזונים כמו בארה"ב) מאשר במדינה כמו רוסיה, אבל עדיין זה לא אומר שאנחנו לא במדרון מסוכן, בנוסף - נראה שעיקר הביקורת הוא על זה שאנחנו לא עומדים מול האויב ומכתחשים לכך שהוא האוייב...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2022 23:26 לינק ישיר 

נכנס יין יצא סוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2022 14:57 לינק ישיר 

כנראה שהיין עושה לך טוב. פעם ראשונה שאני שומע טיעון נורמלי בשאלה זו. וזה לא בציניות.

אם כי אני חלוק עליך מכל וכל. ודאי במה שנוגע לדתות. והמשל מהעגלון אינו נכון לזמננו. כי החוש יוכיח, ודאי במה שנוגע ליהודים, ובסופו של דבר האינטרס הקיומי שלנו כיהודים חשוב יותר מכל השינויים הגאופוליטיים, ההתחלנות, ואיבוד הזהות טוב יותר.
צא וראה, היכן יש חשש באיבוד זהות, אם נניח ארה"ב תאבד את זהותה ולא ירצו שם להילחם ואז סין השמרנית והדיקטטורית ובעלת הזהות הלאומית החזקה תשתלט על העולם או רוסיה וכו', כלומר שאפילו במצב כזה החשש הוא כל פעם מהצד השמרני.
לטעון שאיבוד הזהות עצמו יוביל לדיקטטורה מסוכנת למיעוטים וכו' זה כבר משיכת הטיעון אל קיצוניותו.

ועוד, שלמעשה הדת העיקרית שמסוכנת לנו היהודים ולעולם בכלל היא האיסלם, ואם המוסלמים יהפכו לפחות לרפורמים כמו הנוצרים, שמקיימים מינימום של טקסים כמו חגי נצרות ופעם ביובל ביקור בכנסיה,  די ברור שייטב לעולם, וליהודים בתוכם.
אז איבוד הדת, לא במובן איבוד המוסר חלילה הוא רצוי. (מעולם התקשתי בדעת הרמב"ם בזה. ולא מצאתי לו פתרון)

ויש להאריך בזה אבל ראשי עלי דווי מביסום יתר אתמול בערב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2022 14:24 לינק ישיר 

קלעפער

שמעתי מיואליש קרויס: "כל העולם המערבי מידרדר והולך, הרכבת נמצאת במדרון חלקלק ללא יכולת עצירה, אז אנחנו צריכים, לכל הפחות, להימצא בקרון האחרון"

יש בזה משהו.

הרי ההשכלה הגיעה אלינו אחרי שהיא כבשה את אומות אירופה. כך גם הלאומיות ושאר ירקות.

אם אנחנו נראה בחיוב תופעה בה אומות העולם יטשטשו את זהותן, בסופו של דבר זה עלול להגיע אלינו גם.

מסורת בע"פ בשם צדיקים תלמידי הבעש"ט אומרת "אם אתה צריך לנסוע עם עגלון גוי, סע עם אותו עגלון שעונד שתי וערב על צווארו – לו לפחות יש אלוהים".

הרבי מליובאוויטש יזם "מבצע שבע מצוות בני נח" ואפילו בתוך חב"ד לא התלהבו מזה כמו ב"מבצע תפילין". העסק לא ממש המריא-וחבל.

בדיעבד אני חושב שזה היה יכול לחסוך לנו את האינתיפאדה הראשונה.

דמוקרטיה זה חשוב, ביעור הגזענות גם, אבל מחיקת כל הזהויות וכל הדתות זה ממש לא חיובי. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/3/2022 13:48 לינק ישיר 
קלעפער

חבר_קטן כתב:
המוסלמים באירופה רוצים לבטל המערביות של אירופה, ובהמשך להחליפה בדת המוסלמית.
האם אתה מעדיף צרפת חופשית או מוסלמית כמו טורקיה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

ציטוט מהודעתי לעיל. והאם בכך מתיישבת תמיהתך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/3/2022 08:48 לינק ישיר 

המוסלמים באירופה רוצים לבטל המערביות של אירופה, ובהמשך להחליפה בדת המוסלמית.
האם אתה מעדיף צרפת חופשית או מוסלמית כמו טורקיה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/3/2022 02:57 לינק ישיר 
קלעפער

שחור_כתום כתב:

קלעפער

אני לא מקבל את זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2022 23:06 לינק ישיר 

קלעפער

אני לא מקבל את זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2022 14:55 לינק ישיר 
קלעפער

בלתי_קרוא כתב:
קלעפער כתב:

אני לא יוד'ע למה גרשום התכון, אבל הערה לגבי רוזוולט וצ'פלין. הוא לא גייס אותו. באמצע עשיית הסרט כשלצ'פלין היו חששות שהסרט לא יוצג במדינות הברית כמו אנגליה וכדומה, כי לא ירצו לעצבן את היטלר, רוזוולט שלח לו שליח שהוא יעזור כדי שזה יוצג.
למעשה כבר לא היה צריך את עזרתו של הנשיא כי בסיום הסרט אנגליה ומדינות הברית הכריזו מלחמה על גרמניה. אבל הוא נזקק לעזרת הנשיא כי בשלב הזה הביקורות היו מהצד השני שהוא מציג את היטלר "רך" מידי...

אני לא מומחה כמוך וכמו גרשום בהיסטוריית צ'רלי צ'פלין, אבל פרט קטן זו לא משפיע כי הוא זה על הטיעונים העניינים של הבהב.
אדרבה, הקשקושים שלכם הם הסטת האשכול מהנושא החשוב כאן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי בלתי_קרוא ב- 09/03/2022 05:17:25

לא די בכך שאתה בלתי קרוא כאן, אלא אף אינך קורא...זו הערה לויכוח שהחל בין גרשום להבהב, וכשמה כן היא, הערה.
לבוא עכשיו אחרי אריכות הדברים עם מצד"ר וש"כ על נושא האשכול ולהזכר באיזו הערה שלי זה הסטת האשכול מהנושא ה"חשוב"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2022 05:06 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

אני לא יוד'ע למה גרשום התכון, אבל הערה לגבי רוזוולט וצ'פלין. הוא לא גייס אותו. באמצע עשיית הסרט כשלצ'פלין היו חששות שהסרט לא יוצג במדינות הברית כמו אנגליה וכדומה, כי לא ירצו לעצבן את היטלר, רוזוולט שלח לו שליח שהוא יעזור כדי שזה יוצג.
למעשה כבר לא היה צריך את עזרתו של הנשיא כי בסיום הסרט אנגליה ומדינות הברית הכריזו מלחמה על גרמניה. אבל הוא נזקק לעזרת הנשיא כי בשלב הזה הביקורות היו מהצד השני שהוא מציג את היטלר "רך" מידי...

אני לא מומחה כמוך וכמו גרשום בהיסטוריית צ'רלי צ'פלין, אבל פרט קטן זו לא משפיע כי הוא זה על הטיעונים העניינים של הבהב.
אדרבה, הקשקושים שלכם הם הסטת האשכול מהנושא החשוב כאן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי בלתי_קרוא ב- 09/03/2022 05:17:25

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2022 01:44 לינק ישיר 
קלעפער

שחור_כתום כתב:

קלעפער

נתחיל מהסוף

1.      כשהיינו עבדים במצרים, אחד המשפטים הראשונים שאמר משה רבנו לפרעה "אלקי העבריים נקרא עלינו" – שזה אומר מי אנחנו. וכן "כה אמר ה' אלקי העברים". ועוד כאלו.

כלומר, קודם כל זהות ואחר כך חרות פיזית, ובשלב הבא – קבלת התורה "חרות על הלוחות". מכאן ואילך יש משמעות לחיים שלך.  

הדבר הראשון שעשו לנו באושוויץ: קעקוע של מספר, מהיום אינך אדם אלא מספר. כמו פרה ברפת.

2.      הנדסת תודעה: איש אחד אנונימי [1]הפעיל מנגנון חסימת כבישים בכל הארץ במחאה על הסכמי אוסלו. ובגלל זה הורשע ב"המרדה". תגיד לי אתה באיזה כיוון עבדה אז התודעה הציבורית – ומי התברר כצודק?

האיש האנונימי הזה מחה נגד תעודת הזהות הביומטרית, יצא מול ה"דיפ סטייט" ומול עוד אלף ואחד גורמים גדולים וחזקים (כנופית שלטון החוק, או משרד הבריאות, למשל ) ותגיד לי אתה מי צדק?

3.      מה קורה בקנדה: הנהגים מתנגדים לדרישה שנהגי משאיות הנכנסים לקנדה יהיו מחוסנים לגמרי או שידרשו לעבור בדיקה ולהיכנס לבידוד. [2]

חוקרי טרור יפקחו על מקורות המימון – והעוזרים לפעילי המחאה יסתכנו בהקפאת חשבונותיהם. האגודה לזכויות האזרח: צעד מוגזם. המפגינים: "עוד שיטת הפחדה, לא נעזוב" [3]

סנקציה בדמות סגירת חשבון בנק ונטילת החיים הכלכליים של אזרח היא חציית קו אדום מדאיג בדמוקרטיה. היא לא מותירה הרבה ברירות למי שירצה לשרוד במצב כזה חוץ מאשר ליישר קו עם גחמות השלטון. (ערן הילדסהיים)

[1] מדינת ישראל נגד משה פייגלין. כתב אישום. https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%96%D7%95_%D7%90%D7%A8%D7%A6%D7%A0%D7%95

[3] תקדים מסוכן לעולם המתקרא חופשי https://www.zman.co.il/292346/popup/

1. מה הקשר רבון כל העולמים? ברור שאנו מובחנים כיהודים משאר אומות העולם. וההבחנה הזו היא אלוקית. מה הקשר לזהות לאומית?
וכי בטרם ההמצאה של הלאומיות כבסיס לזיהוי הפרט לא היינו יהודים? לא היינו אומה אחת, על המשתמע מכך, מבחינת היהדות? היום הזה נהיית לעם! לפני זה הייתם שבט כנראה.
ברור שביחס לאומות העולם גם אנחנו טוענים לזכויות של עם לפחות כמו כולם אבל זה שתדלנות בפני הפריץ ולא עצם ומהות העם היהודי.
וגם אם נסכים איתך שלעם היהודי יש זהות לאומית (במובנה החילוני) מה אכפת לך איזו זהות יש לטום, ניקואלי, ג'ינג מאו, ועבדללה?
שיתערבבו עד אין קץ מצידי. אגב, אצל הערבים הזהות השבטית חזקה לאין ערוך מזהות הלאומית המעושה והקולוניאליסטית. וראינו מה גרם הקולניאליזם בסופו של דבר, למרות מעלותיו הראשוניות.

בא סנחריב ובלבלם ושיבוא ביידן ויבלבלם עוד פעם. מה התורה ההחדשה הזו שעליה מבססים מפלגה? הבל הבלים, מילא פייגלין, אבל אתה הרי חרדי, מה לך ולשטויות הנ"ל.

2. נניח שפייגלין בדרגת נביא  וחזה לבדו את מה שאוסלו תביא, מה אתה רוצה לומר בכך? שלכן צריך לקבל דבריו בכל דבר וענין?
תגיד, התחסנת? או שאתה שומע בקול הוזה ההזיות?

3. אתה חוזר על השקר ומביא כתבות לסתור דבריך, לפחות זה קצת ישרות מצידך. גם בכתבה החדשה כתוב שהקפאת החשבונות היא על מימון ההתארגנות לחסום את עיר הבירה ואת מעברי הגבול. מה תעשה ישראל אם הערבים יחסמו את ירושלים ואת בן גוריון? מה יאמר פייגלין? חירות? ניתן להם לעצור את המדינה?
ואגב, אחרי חיטוט קצת, לצערי לא שמעתי על ההפגנה הזו, ראיתי שגם צלבי קרס נופפו שם, על אלו אתה מגן?
ועוד, ראיתי שכל הימנים הקנדים תקפו את ההחסימה המופקרת הזו. ומעט תקפו את צעדי החירום של הממשלה. כי זה מובן, לא ניתן ללא אישור לחסום עיר שלמה ומעברי גבול. זה על גבול הטרור ולכן הקפאת הכסף שמממן את הטרור הזה.
ואת מי אתה מביא לראיה? את האגודה לזכויות אזרח? תשמע להם ביחס לפלסטינים ואז נדבר...

ושוב, גם אם זה אמצעי מוגזם:
אין לזה קשר לסרבנות חיסון. לא היה ולא נברא. שקרים של מהנדסי תודעה!

תוקן על ידי קלעפער ב- 08/03/2022 01:48:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2022 23:34 לינק ישיר 

הנה, אנו רואים איך בשם תפיסת החירות. אתם טוענים להקפאת חשבון בנק לסרבני חיסונים. כאשר המציאות שונה לגמרי.
המציאות שהוצע להקפיא חשבון בנק לאדם שמבקש להכנס ממדינה אחת לאחרת ללא חיסון וללא שמירת בידוד.

אם זה לא שקר ורמיה, אינני יודע שקר מהו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הסיפור הרוסי/אוקראיני בארבעה רבדים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext