באמצע החופה הרב י.ד. גרוסמן אמר "שיר למעלות" על המלחמה.
הרב גרוסמן הוזמן אמש לערוך סידור קידושין. במהלך החופה התייחס למלחמה בין רוסיה לאוקראינה וביקש מהנוכחים להצטרף אליו באמירת "שיר למעלות" למען יהודי אוקראינה.
על פניו, נראה המעשה כמרגש וראוי, אבל לא כך הדבר. שכן, טקס החופה הוא אירוע מאד פרטי ורגשי של החתן והכלה. זה אירוע שלהם. לא ראוי להפקיע אותו לטובת נושאים שלא ממין העניין. מה גם שהוא מונצח בהסרטה למען המשפחה לדורות הבאים.
מוטב לו להרב גרוסמן שהתחיל את הקריירה שלו בתואר "רב הדיסקוטקים" לשמור את תשוקתו המוכרת למעשים יחצניים ותקשורתיים, אל המקומות והמסגרות המתאימים, לא על חשבון חתן וכלה.
תוקן על ידי גרשום ב- 02/03/2022 13:23:31
נשלח ב-2/3/2022 22:33
hhaavv
muki28 כתב:
מה מציק לך? שאמרו בחופה פרק תהילים? אולי גם לא בסדר שהחתן אמר אם אשכחך ירושלים ושבר כוס? החופה זה זמן גדול ולא רואה שום בעיה שאמרו פרק תהילים להצלת העולם ממלחמה שאי אפשר לדעת לאן תידרדר ולהצלת אלפי יהודים נצורים. בלי קשר אני בטוח שהרב גרוסמן שאל את המחותנים.
המבקרים הם מאלה שתומכים בהגבלת כוחם של הרבנים (החוק שנפל היום) ובממשלת הרשע לעקירת הדת. כל דבר שכל רב יעשה - יחטוף ביקורת.
נשלח ב-2/3/2022 21:45
מה מציק לך? שאמרו בחופה פרק תהילים? אולי גם לא בסדר שהחתן אמר אם אשכחך ירושלים ושבר כוס? החופה זה זמן גדול ולא רואה שום בעיה שאמרו פרק תהילים להצלת העולם ממלחמה שאי אפשר לדעת לאן תידרדר ולהצלת אלפי יהודים נצורים. בלי קשר אני בטוח שהרב גרוסמן שאל את המחותנים.
נשלח ב-2/3/2022 21:27
אויויויויויו , פרק תהילים לערבות ישראל... איך הוא העיז... בואו לא נשכח שזה חתונה שהם הזמינו אותו... הוא לא שם בכח, ומסתבר שהמשפחה שם לא סתם רצו דווקא אותו, עם כל הטררם...
רשות מהראש ישיבה אפשר לבקש באיחור ובצורה כזו, עם בעלי השמחה ראוי לתאם מראש, זה אירוע שלהם.
נשלח ב-2/3/2022 19:57
נוירולוג כתב:
אני מקווה שהוא עשה זאת בתיאום וברשות משפחות החתן והכלה
עפ"י הפרסום אמר: "אבקש ברשות ראש הישיבה, שנאמר כולנו יחד"...
נשלח ב-2/3/2022 19:53
אני מקווה שהוא עשה זאת בתיאום וברשות משפחות החתן והכלה
נשלח ב-2/3/2022 19:52
hot_trend כתב:
אתה לא מבין. הרב גרוסמן ראה שיש קיטרוג שהזוג יריבו בחדר ייחוד.אז אמר תהלים, באמתלאה של המלחמה.
אולי גם ראה קיטרוג, גיי ווייס. אבל בעיקר ראה את הפרסום הצפוי לו בתקשורת על השטיק היחצני שעשה על גבם של החתן והכלה. הרב גרוסמן ממש לא קטלא קניא בענייני תרגילים יחצניים. הוא אשף בתחום.
נשלח ב-2/3/2022 18:52
אתה לא מבין. הרב גרוסמן ראה שיש קיטרוג שהזוג יריבו בחדר ייחוד.אז אמר תהלים, באמתלאה של המלחמה.