בית פורומים בחדרי חרדים

חבר מועצת חכמי התורה הרב שמעון בעדני בביקור אצל הרב ברלנד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/3/2022 19:00 לינק ישיר 
חבר מועצת חכמי התורה הרב שמעון בעדני בביקור אצל הרב ברלנד

לצפייה בסרטון:

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2022 23:32 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
אין לי מושג ולא ממש מעניין אותי. אם תוכיח לי שהרב בעדני באמת יודע תורה ויש מה להקשות עליו, ושהרב ברלנד באמת פושע מעל לכל ספק ויש מה להקשות ממנו, זה אולי יאתגר ויעניין אותי.

אוקי, ענית, בלי להתכוון, אבל ענית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2022 23:31 לינק ישיר 

אגב, עכשיו ראיתי שכתבת שיש לי היסטוריה של זלזול ברבנים. תוכל להכיר לי פרק מההיסטוריה הזו? (זכותי חבקש הוכחה שפלוני תלמיד חכם, אני מבקש סיטואציה שברור שהוא ת"ח ואני מזלזל בו)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2022 23:29 לינק ישיר 

אין לי מושג ולא ממש מעניין אותי. אם תוכיח לי שהרב בעדני באמת יודע תורה ויש מה להקשות עליו, ושהרב ברלנד באמת פושע מעל לכל ספק ויש מה להקשות ממנו, זה אולי יאתגר ויעניין אותי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2022 23:26 לינק ישיר 

יש לך תשובה לשאלה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2022 23:24 לינק ישיר 

איזה מצחיק אתה, בהיסטוריה יש גם הרבה עבודה זרה ושפיכות דמים, ועדיין אין רוצח שלא נשאל "מה גרם לך לרצוח". השאלה היא עליך ועל כל מי שנמצא כאן וחושב כמוך, אבל ממש לא מעניין אם אתם אחד או מאה או אלף. ואכן, אתה לא חייב לי כלום, אבל זוהי התרבות בפורום אינטרנטי, שאם יש לך דעה אתה מציג אותה ומבהיר אותה לפי הצורך; אם לא, אז מה התועלת בפורום? הרי אם אתה לא יודע להסביר את עצמך, כנראה שאתה לא מספיק חכם שהדעה שלך תעניין אותי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2022 22:58 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
תפסיק להסתובב סחור סחור, תן תשובה לשאלה שנשאלה עליך (אני לא הראשון, זו לא תשובה מספקת). כדאי שתתאמן לקראת פסח, איך עונים על שאלות תם

קודם כל אני לא חייב לך כלום
דבר שני, יש לך היסטוריה עשירה בזלזול ברבנים (זה יותר חמור מלשאול שאלות) , אז במטותא ממך אל תגלגל לנו עיניים לשמיים איך זה ששואלים למה רב הלך לרב אחר.
ולגופו של עניין, אני בהחלט סקרן ומתעניין מה עומד מאחורי הביקורים הללו. אם יש לך תשובה, אתה מוזמן לענות בשמחה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2022 22:38 לינק ישיר 

תפסיק להסתובב סחור סחור, תן תשובה לשאלה שנשאלה עליך (אני לא הראשון, זו לא תשובה מספקת). כדאי שתתאמן לקראת פסח, איך עונים על שאלות תם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2022 22:27 לינק ישיר 

מה זה משנה

זו פעם ראשונה שאתה שואל שאלת תם כזו מעל דפי הפורום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2022 22:26 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
בהנחה שאתה נמנה עם תומכי דוקטורינת דעת תורה (או בקיצור: חרדי), כשיש לך שאלה על רב גדול אתה אמור לכופף את דעתך או לשאול אותו. (כמובן שזה בהנחה שהרב בעדני רב גדול, אבל אם לא אז הקושיא מעיקרא ליתא)

כולי צמרמורת והתרגשות
ברגע זה התגלה לי שאני הראשון בפורום כאן ששואל שאלות על רבנים.

מה זה משנה מי הראשון? שאלתי על כל מי שחושב ככה, גם על הראשון וגם על החמישי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2022 21:23 לינק ישיר 
momeir

גרשום כתב:
מן הראוי שגם יסור אל מטתו של יהודה משי זהב לקיים מצוות ביקור חולים ואח"כ יעלה לקברו של חיים ולדר להעתיר על עם ישראל.

בר דעת לא הולך לבקר תלמיד חכם שאין תוכו כברו....
כל תלמיד חכם שאין בו דעת נבילה טובה הימנו...(ויקרא רבה א' טו)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2022 21:12 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
בהנחה שאתה נמנה עם תומכי דוקטורינת דעת תורה (או בקיצור: חרדי), כשיש לך שאלה על רב גדול אתה אמור לכופף את דעתך או לשאול אותו. (כמובן שזה בהנחה שהרב בעדני רב גדול, אבל אם לא אז הקושיא מעיקרא ליתא)

כולי צמרמורת והתרגשות
ברגע זה התגלה לי שאני הראשון בפורום כאן ששואל שאלות על רבנים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2022 21:09 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2022 20:57 לינק ישיר 

לא הבנתי את טענתך, ובכל מקרה שאלתי היא מה הפשט בזה, שהוא אוחז ממנו, שהוא אוחז שהכל עלילות שקר, או סיבות אחרות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2022 20:43 לינק ישיר 

עולם הפוך ראיתי. פעם הציבור היה שותה בצמא כל הנהגה והרואה ולו ההזויה ביותר, אם מכרו לו שמורון חייך כשהיא נשמה לידו. על זה גדלו דורות- "אפילו אומר לך על ימין שהוא שמאל". היום שואלים איך הרב פלוני מעז לבקר את הרב אלמוני, הרי מילא הוא תמים- אבל לפחות נכדיו היו אמורים לעצור אותו. מעניין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2022 18:59 לינק ישיר 

פסתםנחמד כתב:
הבנתי שהנשים שלהם קרובות משפחה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

יש לזה מקור נוסף חוץ מאתר "ברסלב אמת"? (אתר שנלחם בו)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > חבר מועצת חכמי התורה הרב שמעון בעדני בביקור אצל הרב ברלנד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext